قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : آقای دکتر آیا "روه خونی o+ میتواند به همه گروه های خونی که مثبت هست کلیه بدهد؟ با تشکر از زحمات شما
پاسخ : با درود.بله.به تمام گروههای خونی مثبت و منفی می تواند کلیه بدهد (ولی فقط به گروههای خونی مثبت می تواند خون بدهد).  [ 1392-02-27 19:18:32 ]
سوال : با عرض سلام میخواستم بدونم آیا آلت کوچک برای زندگی آینده ضرر دارد یا نه؟؟
پاسخ : با درود.اگر اندازه آلت در حالت غیر نعوظ کمتر از 4 سانتی متر یا در حالت نعوظ کمتر از 7 سانتی متر باشد میکروپنیس محسوب شده وموجب اختلال در عملکرد جنسی می شود.به نظر من مهمترین ملاک معاینه ارولوژیست است.همانطور که قد و کشیدگی انگشتها و اندامهایی مانند دست و پا و بینی و ... در افراد مختلف متفاوت است،دلیلی وجود ندارد که اندازه آلت در همه افراد یک جور باشد.مهم این است که اندازه آلت در دامنه طبیعی باشد که در معاینه مشخص می شود.دانستن دو نکته دیگر نیز مهم است: نخست اینکه اگر اندازه آلت در دامنه طبیعی باشد لذت جنسی در طرف مقابل به اندازه آن بستگی ندارد زیرا اکثر گیرنده های حسی واژن در 5 سانتیمتر ابتدای آن هستند. رفتار و منش و رفتار جنسی مرد در لذت جنسی طرف مقابل بسیار مهمتر از اندازه آلت است.نکته دوم اینکه طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن).اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید.(تاریخ سوال 2 اردیبهشت 92)  [ 1392-02-27 19:16:47 ]
سوال : سلام آقای دکتر من قبلا خودارضایی میکردم ولی دوماهی شده که این کارروترک کردم و اغلب اوقات تحت فشار جنسی زیادی قرار میگیرم و بار آخر بعد از این فشارها به درد بیضه دچار شدم طوری که نمی توانستم راه بروم و بعد از اندک مدتی کمر درد شروع شد و بعد از گذشت یک روز این درد در جاهای مختلف بدن من منتقل می شود به نظر شما چکار باید بکنم. خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ : با سلام.وجود این دردها طبیعی است.اگر تحریک جنسی رخ دهد ولی مایع منی تخلیه نشود ممکن است در اثر احتقان غدد مترشحه در سیستم تناسلی دردبیضه ها وکف لگن و ... رخ دهدو گاهی این درد بسیار شدید است.پس از ازدواج خوب می شوند.  [ 1392-02-27 19:14:04 ]
سوال : سلام آقای دکتر من 18 سال دارم و هفته ای یکبار یا دو هفته یکبار خود ارضایی می کنم. چند روز پیش هنگام انجام این عمل ناگهان درد و سوزش شدیدی در سمت چپ دقیقا پایین کلاهک و روی کلاهک آلتم حس کردم و آلتم به سرعت از حالت نعوذ خارج شد و از آن روز تا حالا میل جنسی نداشته و نعوذ نشده و همچنان هنگام لمس همان ناحیه احساس سوزش خفیف ولی آزاردهنده حس می کنم. شکل ظاهری آلت هیچ فرقی با قبل ندارد نه کبودی و نه ورم بیضه. ترسم از آن است که شکستگی آلت باشد. ممکن است رگ به رگ شده باشد؟ همچین چیزی امکان دارد؟ لطفا راهنمای کنید
پاسخ : با درود.خیر شکستگی آلت رخ نداده.چیزی به اسم رگ به رگ شدن آلت هم نداریم.فکر نمی کنم مشکل مهمی داشته باشید.البته بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .  [ 1392-02-27 19:11:47 ]
سوال : با سلام مزاحم شدم فقط میخواستم جهت راهنمایی و آرامشی که بمن دادید نهایت تشکر را بکنم امیدوارم همیشه سالم و پاینده باشید.
پاسخ : با درود.خواهش می کنم.امیدوارم سلامت و پیروز باشید.  [ 1392-02-27 19:08:55 ]
سوال : salam chera ghesmate dovome maghaleye anzale zodraso neminevisin merci
پاسخ : با درود.به علت مشغله کاری فراوان فرصت نکرده ام.چنانچه وقت پیدا کنم در اولین فرصت می نویسم.  [ 1392-02-27 19:07:57 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد . من الان ٢٧ سالمه و مدت ٤ ساله كه به خاطر ريزش موهام از قرص فينسترايد استفاده ميكنم ولي ١ ساله كه دچار نزول بيضه شدم و مائع مني ام هم آبكي داراى قطعات سفت شده مي خواستم راهنمايم كنيد. با تشكر فراوان
پاسخ : با درود.درمورد تغییر ظاهر مایع منی،طبیعی است.در مورد نزول بیضه متوجه منظور شما نشدم.در هر صورت هیچکدام از این موارد ربطی به فیناستراید ندارند.  [ 1392-02-27 19:06:38 ]
سوال : با عرض سلام خسته نباشید خدمت اقای دکتر،بنده واریکوسل دارم به متخصص مراجه کردم و گفتند درجه 3 میباشد،برای معافیت اقدام کردم ولی هنگام معاینه نمیدونم به چه دلیل کیسه های بیضه ام کاملا جمع و سفت شده بودند و چیزی معلوم نبود، کمیسیون نظام وظفیه بنده را رد کردند،وقتی کیسه ها اویزان هستند ورم وتوده رگها{واریکوسل 3} کاملا مشهود است.حالا من چه کاری انجام دهم تا کیسه های بیضه جمع نشن و اویزان بمانند چون واقعا سرنوشتم به همین کیسه ها بستگی دارد.با تشکر خواهشمندم راهنمایی فرمایید
پاسخ : با درود.اگر مدتی قبل از معاینه در محیط گرم باشید و هنگام معاینه نفس عمیق کشیده و آن را حبس کنید در معاینه وریدها برجسته تر می شوند.البته در کمیسیون نظام وظیفه بسیار سلیقه ای عمل می شود و حتی اگر واریکوسل درجه 3 داشته باشید ولی خیلی شدید نباشد معافتان نمی کنند.  [ 1392-02-27 19:04:25 ]
سوال : درود بر شما.مرد21سال. من شنیدم که کاندوم تا 97.5درصد از انتقال ایدز جلوگیری میکنه.میخواستم بدونم این 2.5درصد به خاطر چیهست؟پاره شدن وسوراخ بودن و... ودم این که چه مارک کاندومی مرغوب و معتبر هست؟
پاسخ : با درود.البته چنین درصدی درست نیست و احتمال انتقال ایدز با کاندوم نزدیک به صفر است و این مقدار ناچیز هم به علت سوراخ بودن یا پارگی کاندوم حین مقاربت است.  [ 1392-02-27 18:56:36 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر عزیز. آزمایش اسپرم بنده بصورت زیر است: تعداد 89 میلیون،Class A=30، Class B=5، Class C=5، Class D=60 و abMorphology=30. ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ : با درود.حداقل اسپرم طبیعی 20 میلیون در هر سی سی مایع منی است. در م.رد حرکت اسپرمها ،اگر گریدA حداقل بیست و پنج درصد یا گرید A+B حداقل 50 درصد باشد حرکت اسپرمها طبیعی است.مورفولوژی طبیعی بیش از 30 درصد نیز طبیعی محسوب می شود بنابراین آزمایش اسپرم شما کاملا طبیعی است.  [ 1392-02-27 18:54:19 ]
سوال : با سلام در بخش مقالات عمومی سایت شما مطلبی در مورد انزال زود رس نوشته اید من دچار این مشکل هستم در مقاله اشاره ای کرده اید به دارو که در این زمینه هست امکان داره این دارو رو معرفی کنید باتشکر
پاسخ : سلام.چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.  [ 1392-02-27 18:40:24 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من پسری 25 ساله هستم از سن 17 سالگی هر 1-2 ماه یکبار درد شدیدی در ناحیه بیضه به سراغم میاید که 1 روز تمام به صورت دراز کش میخوابم تا خوب شود به دکتر مراجعه کردم در سونوگرافی بیضه چپ را واریکوسل نوع 2 و بیض رست را واریکوسل نوع 2 به 3 و داری کمی مایع هیدروکسیل تشخیص داده ولی خود دکتر با معاینه وجود کیست اسپرماتوسل تشخیص داد و گفت نیاز به درمان نیست آن طوری که من مطالعه کردم اسپرماتوسل دردی ندارد و اگر من درمان نشوم آیا این درد تا آخر عمر همراه من است؟؟؟ و اینکه آیا معاف از خدمت میشوم با تشکر
پاسخ : با درود.هیچکدام از مشکلاتی که فرموده اید(واریکوسل،هیدروسل و اسپرماتوسل) منجر به درد شدید نمی شوند.بنابراین درد شما منشاء دیگری دارد و در بسیاری از موارد علت آن مشخص نمی شود..معافیت از سربازی هم به این علت شامل شما نمی شود.  [ 1392-02-27 18:39:12 ]
سوال : سلام دکتر جان قرص تادالافیل اگر بخورم و موقعیت انجام عمل جنسی نباشد اشکالی ایجاد نمی کند
پاسخ : با درود.خیر.مشکلی ایجاد نمی کند.  [ 1392-02-27 18:35:09 ]
سوال : با سلام من تقريبا با قطعات40 كيلويي سروكاردارم كه در13 فروردين ناگهان درد مبهم در بيضه چپ من ايجاد شد.كه پزشك واريكوسل درجه 2 تشخيص داد. سونوگرافي هم واريكوسل نظريه داد.و ازمايش اسپرم كه نرمال بوددكترگفت كه اسپرم كمي ضعيف شده و برايم جين سينگ و كارني تين 250 نوشت.و بعدسه ماه بيا.(من 34 سال و مجرد هستم)1-چرا فعلا دكتر عمل را پيشنهادنكرده و سه ماه برايم دارو نوشته؟2-آيا كار كردن با وسايل سنگين موجب واريكوسل مي شود؟خير؟(20 روز بعد از كار و هنگامي كه تعطيل بوده ام ايجاد شده) 3-آيا امكان دارد از درجه 2 به درجه 3 تبديل شود؟4-بعد از عمل باوسايل سنگين كاردارم احتمال بازگشت وايكوسل بودداردياخير؟با تشكر
پاسخ : با درود.1-چون واریکوسل درجه دو در افراد مجرد نیاز به عمل ندارد و اختلال اندک اسپرموگرام نیز در افراد مجرد طبیعی ممکن است وجود داشته باشد. 2- خیر. 3- خیر.4- اگر پس از دو هفته اول بعد عمل باشد خیر.  [ 1392-02-27 18:33:49 ]
سوال : جوانی 23 ساله هستم 5 سال استمنا کردم حالا هم بیضه هام بزرگ و سفت شده به اندازه یک مشت بزرگ شدن از اول می گم سال اول بیضه سمت راستم بزرگ شد استمنا رو ترک نکردم و چند ماه بعد بیضه سمت چپ هم بزرگ شد حالا هم هردو خیلی بزرگ و سفت شدن ضربه محکمی هم نخوردم قبل از اون هم ورزش یا چیز سنگینی بلند نکردم آیا من درمانی دارم ؟باید چی کارکنم ؟جراحی میخواد ؟ نمیشه بدون جراحی؟چقدر هزینه داره لطفا کمک کنید دکتر وگرنه خودم رو می کشم
پاسخ : با درود.1-استمنا موجب بزرگی بیضه ها نمی شود. 2- در مورد سایز بیضه ها و اینکه مشکل شما چیست و چه درمانی می خواهد بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد.  [ 1392-02-27 18:31:06 ]
سوال : سلام دکتر من دختر دارم که چند روز است که 6سالگی را تمام کرده است ولی باز هم شب ادرای دارد چندین راه تشویقی وراهنمایی رو امتحان کرده ام آخرین مورد که الان دارم انجم میدم یک تابلو درست کردم که برای هر شب ادرار نکند یک برچسبوهر10 برچسب یک جایزه دارد ولی تاثیر گزار نبود چند وقت پیش پیش دکتر اطفال بردم یه سری آزمایش نوشت سالم بود در ضمن دخترم مکث میکند دکتر اعصابش داروی اسپری بینی برایش نوشت به نام مینیرین بعد از تموم شدن من ایرانیشو به اسم دزمیکس گرفتم ایا این داروها تاثیری در کلیه ومثانه اش میگذارد
پاسخ : با درود.این اسپری برای درمان شب ادراری مناسب است و شروع آن با شبی 1 پاف در بینی است.اگر بعد از 2 تا 3 هفته اثر کافی نداشت می توان دوز را دو برابر کرده یا داروهای خوراکی(مثل ایمی پرامین 10 میلیگرم شبی 1 عدد) را به آن اضافه کرد.جدول ستاره و جایزه دادن نیز نوعی رفتار درمانی است که اگر همراه با دارو استفاده شود در کاهش عود شب ادراری پس از قطع دارو بسیار موثر است.به مقاله های «شب ادراری در کودکان»(قسمتهای 1و2و3) در همین سایت مراجعه فرمایید. www.drgharaati.ir  [ 1392-02-27 14:40:16 ]
سوال : با سلام دکتر من خیلی خجالتیم تا به حال با هیچکس با این مشکلم صحبت نکردم پس شما هم توصیه نکنید برم دکتر من 8ساله ازدواج کردم واز نظر جنسی خیلی راضی بودم ولی الان نزدیک 1سال و اندی هست که دچار زود انزالی هستم یعنی با اولین دخول منی خارج میشود قبلا ها بعد از خارج شدن منی نمیتوانستم به الت خودم دست بزنم وتکان بدهم ولی الان اصلا هیچ حسی ندارم 3اینکه چکار کنم که میل جنسیم افزایش پیدا کند و لطفا اگر دارویی برای درمان من هست بگویید ممنونم
پاسخ : با درود.1- برای درمان انزال زودرس یک سری اقدامات عملی توصیه می شود که در حیطه کار متخصصین روانپزشکی است و یک سری اقدامات دارویی انجام می شود که توسط ارولوژیست انجام می شود. یکی از این روشها تکنیک start-stop است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کنید و این کار را چند بار تکرار کنید .به مرور این کار باعث افزایش کنترل بر انزال خواهد شد.روش دیگر تکنیک squizing است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کرده و به مدت یک دقیقه سر آلت را بین دو انگشت شست و اشاره بفشارید و دوباره کار را شروع کنید.برای گاهی بیشتر از جزئیات این روشها و دانستن سایر روشهای غیر دارویی ،با همکاران روانپزشک مراجعه فرمایید. درمان دارویی این عارضه با دارو های خوراکی یا موضعی امکان پذیر است .داروهای خوراکی راحت تر و موثرتر هستند.چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.  [ 1392-02-27 14:35:18 ]
سوال : با سلام وخسته نباشیدمن پسری 19ساله هستم مدتی بود دردبیضه داشتم واحساس میکردم بیضه چپم خیلی کوچک بودتااینکه رفتک دکتروسونوگرافی ومشخص شدکه بیضه چپ هنوز تو لوله اس وپایین نیومده دکترگفت بایدعمل بشه خواستم بدونم این عمل مشکلی که ایجادنمیکنه؟(اینده و...)و اسم این عمل وچی میشه گذاشت؟باتشکر
پاسخ : با درود.به این حالت بیضه نزول نکرده(UDT) و به عمل آن ارکیوپکسی می گویند.این عمل باید انجام شود چون شانس سرطانی شدن در بیضه های نزول نکرده به خصوص اگر در شکم باشند بسیار زیادتر از بیضه های عادی است و پایین آوردن بیضه ها باعث می شود در صورت رخ دادن سرطان بیضه، خیلی زود تشخیص داده شده و درمان شود.ضمنا بیضه ای که تا سن شما نزول نکرده و پایین هم آورده نشده است عملکرد خوبی از نظر اسپرم سازی ندارد ولی اگر بیضه مقابل سال باشد جای نگرانی نیست وجود یک بیضه سالم برای داشتن میل و توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.  [ 1392-02-27 14:31:32 ]
سوال : با سلام و تشکر از پاسخگویی سوال قبلی من. در سوال قبلیم گفتم اندازه بیضه من 3.9×1.7 هستش. من به پزشک متخصص موسسه رویان تهران مراجعه کردم ایشان گفتند کمی اندازه بیضه م کوچیک شده. آیا این موضوع برای من مشکلی ایجاد میکند؟ ایشان گفتند که واریکوسل ندارم.
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .اگر بیضه مقابل سالم باشد مشکلی از نظر توانایی و میل جنسی و بچه دار شدن نخواهید داشت.البته اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید.  [ 1392-02-27 14:24:02 ]
سوال : سلام آقای دکتر مدت طولانی تقریبا بعد از بلوغ خود ارضایی می کردم که در 25 سالگی منجر به ورم در پرستات و آلت تناسلی شد(دکترم تشخیص واریکسل دادن که اینطور نبود). الان خوب شدم، ولی الان مدتی میل جنسیم کمه و نعوظ صبحگاهی ندارم در بقیه موارد همه چیز بنظر خوب مرسه. آیا من مشکلی دارم؟ با تشکر
پاسخ : با درود.خودارضایی منجر به ورم پروستات و آلت نمی شود.به نظر نمی رسد مشکل جسمی خاصی داشته باشید هر چند با این شرح حال کوتاه نمی توان قضاوت دقیقی کرد.  [ 1392-02-27 14:22:03 ]
سوال : جناب آقای دکتر قرائتی با سلام بنده دچار بیماری انزال زود رس میباشم.(انزال کمتر از 1 دقیقه)با توجه به اینکه با زمان ازدواج نزدیک میشوم این بیماری فشار عصبی و استرس زیادی بر من وارد میکند.خواهشمند است بنده را دراین مورد راهنمایی بفرمایید.
پاسخ : با درود.تا زمانی که ازدواج نکرده اید نیازی به دارو برای انزال زودرس ندارید.اگر ازدواج کردید و 6 ماه از تماس جنسی مرتب شما گذشت و هنوز زمان دخول تا انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-02-23 01:33:50 ]
سوال : سلام. توروخدا کمک کنید خسته شدم درد کشیدم. ۲۷ سالمه یه سال پیش خودارضایی میکردم با قرص ویاگرا. از همون سال درد بیضه هام و کمرم و سوزش در مجاری و تب ولرزم شروع شد ۱۰ روز قرص سیپروفلوکس مصرف کردم خوب شدم اما الان یه ساله درد بیضه هام امانمو بریده. سونو دادم بیضه ها نرمال بود . دکتر مسکن نوشت. ۲۰ کیلو وزن کم کردم میل جنسیم کم شده.خیلی خراب شدم درد بیضه ام هنوز ادامه داره وقتی ادرار میکنم قطرش یکم کم شده.تشخیصتون چیه آقای دکتر ؟ ارادتمند شما
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.(تاریخ سوال 30 فروردین 92)  [ 1392-02-23 01:32:13 ]
سوال : با دروود ایا خروج قطعات ژلاتین مانند و بزرگ همراه مایع منی طبیعیست؟ اندازه پروستات من 50سیسی در سونوگرافی تشخیص داده شده ایا بزرگ بودنش ربطی به سرطان داره.31 سالمه
پاسخ : با درود 1- طبیعی است. 2- در سن شما احتمال سرطان پروستات بسیار بسیار نادر است.ولی بزرگی بدون علامت پروستات در سن بالای 40 سال می تواند در اثر سرطان هم رخ دهد.  [ 1392-02-23 01:30:46 ]
سوال : سلام پسر 22 ساله هستم در 20 سالگی ازمایش تستسرون دادم مقدارش 14 بوده.رنجش بین 2.5 تا 10 هستش. نیاز به درمان دارم من؟خطر ناکه بالا بودن تستسرون؟
پاسخ : با درود.باید آزمایش را یک بار دیگر تکرار کرد.  [ 1392-02-23 01:28:47 ]
سوال : سلام. آقای دکتر لطف کنید به این سوال جواب بدید: خانمی 43 ساله هستم که از 17 سالگی و در جریان یک مسافرت دچار تکرر ادرار شدم و چند وقت بعد نیز بی اختیاری ادرار پیدا کردم.پیش چندین دکتر رفتم و حدود 4 سال دارو مصرف کردم اما هیچ تغییری نکردم. ناامید شدم و درمانمو قطع کردم. چند سال بعد هم ازدواج کردم و بعد از زایمان مشکلم بدتر شد.باز هم به مصرف دارو تحت نظر پزشک ادامه دادم ولی باز هم تغییری حاصل نشد...آخرین پزشکم گفتن که مثانه ات افتادگی پیدا کرده و باید عمل بشی ولی تا بی اختیاری برطرف نشه نمیتونیم عملت کنیم و باز هم دارو... تو روخدا به من بگید باید چیکار کنم؟دیگه خسته شدم:((
پاسخ : با درود.بدون شرح حال دقیق تر نمی توان اظهار نظری کرد.اگر بی اختیاری ادرار شما با سرفه و خنده و عطسه رخ می دهد می تواند به علت افتادگی مثانه باشد و درجات شدید آن با عمل بسیار بهتر شده و در اکثر موارد کاملا بهبود می یابند.اما اگر بی اختیاری ادراری به صورت احساس نیاز فوری به تخلیه ادرار(حالت دستپاچه شدن و سپس تخلیه ناگهانی کمی ادرار قبل از رسیدن به دستشویی) باشد اغلب با دارو بهبود خواهد یافت.  [ 1392-02-23 01:27:47 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences