قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : باسلام امکان زنده ماندن وقدرت باروری یک اسپرم درمحیط بیرون چه قدروقته؟
پاسخ : با درود.در محیط بدن(در رحم) 48 تا 72 ساعت زنده می ماند ولی در بیرون بدن فقط در حد چند ساعت که این بستگی به شرایط و دمای محیط دارد.البته برای مقاصد درمانی در شرایط خاصی می توان با فریز کردن اسپرم تا ماهها و سالها آن را در بیرون بدن زنده نگه داشت.(تاریخ سوال:12 اردیبهشت 92)  [ 1392-04-07 08:36:45 ]
سوال : یا سلام اقای دکتر اگه normal morphology پایین باشه احتمال اینکه جنین تشکیل بشه ولی ناقص الخلقه(خصوصا ذهنی)باشه چقدره؟
پاسخ : با درود.پایین بودن درصد اسپرمهای با مورفولوژی نرمال ممکن است باعث ناباروری شود ولی اگر منجر به لقاح و باروری شود جنین هم از نظر جسمی و هم هوشی و ذهنی سالم خواهد بود.(تاریخ سوال:12 اردیبهشت 92)  [ 1392-04-07 08:33:20 ]
سوال : با سلام .من جوانی ۱۸ ساله هستم . مدتی نسبتا طولانی است که گاه گاه حالتی به من دست میدهد که انگار چیزی میخواهد از مثانه من خارج شود اما چیزی خارج نمیشه این موضوع واقعا من را کلافه کرده و فرقی هم نداره هنگام راه رفتن یا نشستن و در هر روز چندین بار اتفاق میوفته خواهش میکنم من را راهنمایی کنید و جواب سوالمو بدین. با تشکر
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.(تاریخ سوال:12 اردیبهشت 92)  [ 1392-04-07 08:30:34 ]
سوال : سلام نامزد من 29 ساله هست و یک سال و نیمه دچار شکستگی آلت شده(ناتوانی کامل)جراحی های مکرر وضعیت رو بهتر نکرده بلکه مجبور به قطع عضو ناقص آلت تناسلی شده.(تقریبأ3cm) چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟امکان(پروتز) ، (پیوند) یا راه دیگه ای وجود داره؟ میشه راجع به پروتز و مشکلاتتش توضیح بدین؟ اگر از پروتز استفاده نکنه ممکنه بعد از چند سال شکستگی بهبود پیدا کنه؟(به گفته ی پزشکش بات داخلی آسیب زیادی دیده) با تشکر(امکان مراجعه به مطب رو ندارم )
پاسخ : با درود.بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .تا کنون ندیده و نشنیده ام که شکستگی آلت منجر به قطع آن شود.شاید مشکل دیگری در کار باشد.در هر صورت با این شرایطی که فرموده اید شاید تنها راه پروتز باشد ولی برای اظهار نظر قطعی معاینه ضروری است.(تاریخ سوال:12 اردیبهشت 92)  [ 1392-04-07 08:28:42 ]
سوال : سلام جناب اقای دکتر من22سالمه در دوران بچگی که منی نداشتم استمنا میکردم اما حالا دچاربیماری زودارضای شدم و در حدود چند وقتی که زیر التم دقیقا از همون جای که منی بیرون میاد همش حس میکنم دارم حال میکنم یعنی قلقلکم میشه میخوام ازدواج کنم میترسم.:دارم به خدا روانی میشم کمکم کنید اگه که لازمه میام مطبتون فقط بهم بگین چیکارکنم.ایا اصلا راه حلی داره .خیلی ممنون
پاسخ : با سلام.ارتباط اثبات شده ای بین خود ارضایی و زودانزالی وجود ندارد.در صورتی که پس از ازدواج و گذشتن 6 ماه از نزدیکی مرتب همچنان زمان انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان انزال زودرس به متخصص ارولوژی مراجعه فرماییدتا زمانی که ازدواج نکرده اید نیاز به دارو برای انزال زودرس ندارید..(تاریخ سوال:11 اردیبهشت 92)  [ 1392-04-07 08:23:13 ]
سوال : سلام آقای دکتر. عذر می خوام . دختری 22 ساله هستم که در کنترل ادرار مبتلا به وسواس هستم. به متخصص مراجعه کردم مشکل جسمی ندارم. روانپزشک به من گفته برای اینکه مطمئن بشم که خروج ادرار غیرواقعی و مربوط به تصورات منه، از کاغذ تورنسل استفاده کنم. ولی این روش نتیجه واضحی نداشته. می خواستم بپرسم با توجه به اینکه هم ph ادرار و هم ترشحات واژن اسیدیه، چطوری باید بدونم تغییر رنگ مربوط به ادرار هست یا نه؟ منظورم اینه که چه تفاوتی دارن؟ ممنون.
پاسخ : با درود.با این روش نمیتوان فهمید.برای اینکه مطمئن شوید که ادرار خارج می شود یا نه باید 3 روز هر 8 ساعت یک قرص فنازوپیریدین بخورید که ادرار را به رنگ نارنجی پر رنگ در می آورداگر ادرار خارج شود لباس زیر(شورت) شما نارنجی رنگ خواهد شد در حالی که ترشحات واژن نارنجی نخواهند شد..(تاریخ سوال:11 اردیبهشت 92)  [ 1392-04-07 08:19:06 ]
سوال : باسلام!من 27 ساله هستم و حدود5 ماه پیش بامشاهده خون درادرارو دردشدیددرهنگام دفع ادرار و علائمی مانند تب به پزشک مراجعه کردم که باسونوگرافی مشکل من پروستاتیت حاد تشخیص داده شد.دوشب دربیمارستان بستری شدم وبامصرف دارو به مدت 20 روز بهبود پیدا کردم.حدود 2 ماه است که بعضی مواقع(به خصوص بعدازدفع مدفوع درمواردی که فشارزیادی واردمی شود)،مایعی که حالت لزجی تری ازادرار داشته وتاحدودی رنگ شیره ای دارد،بدون دردازآلت تناسلی ام خارج می شود.حالت لزجی آن تاحدودی کمتر ازمنی است.به هیچ وجه خودارضایی ندارم و این مایع درحالت معمولی خارج می شود. این مایع چیست وآیابه بیماری قبلی ام مربوط می شود؟
پاسخ : با سلام.این ترشحات ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند که بخشی از ترکیبات تشکیل دهندۀ مایع منی در آنها ذخیره می شود و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است و ربطی به بیماری قبلی شما ندارد و در بسیاری از افراد طبیعی هم وجود دارد.(تاریخ سوال:11 اردیبهشت 92)  [ 1392-04-07 08:13:32 ]
سوال : سلام حقیر مردی هستم که سردرد میگرنی دارم دکتر قرص نورتریپلین10وپروپرانول 20تجویز فرموده می خواستم بچه دار شم در اسپرم ها و نطفه اثر بد دارد و به گور کلی چه اثری در سلامت نطفه و بچه دارد و لطفا راهنمایی برای تقویت نطفه و ایا قرص فوق اثری در پسر یا دختر شدن دارد با تشکر از لطفتان
پاسخ : با درود.این قرصها اثر سوئی بر اسپرمها ندارند و اثری بر دختر یا پسر شدن بچه هم ندارند.(تاریخ سوال:11 اردیبهشت 92)  [ 1392-04-07 08:11:18 ]
سوال : سلام خسته نباشید -21 سالمه- سوزش ادرار و احساس تخلیه نشدن ادرار دارم - از هر 5 بار ادرار تقریبا 2 بار این حالت ها رو دارم - ، دکتر جان ، آزمایش کشت ادرار سالمه و اندازه پروستات 25 و ضخامت جداری مثانه ام که 3.5 میلی متر هست و رزیدوی ادرار 32 سی سی هست - ممنون
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.ممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست(تاریخ سوال:11 اردیبهشت 92)  [ 1392-04-07 08:09:39 ]
سوال : سلام آقای دکتر.پسری 25 ساله هستم مدتی است پس از انزال دچار درد خفیفی در بیضه ها (گاهی چپ و گاهی راست) میشوم که پس از چند ساعت آرام میشود.لطفا در مورد علت و درمان احتمالی راهنمایی بفرمایید
پاسخ : -با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید. . بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .  [ 1392-03-10 21:20:46 ]
سوال : سلام ... من اخیرا طی مراجعه به 2 دلیل به پزشک مراجعه کردم 1 - تردید در خصوص وضعیت پروستات 2- کاهش میل جنسی پس از ازمایش هورمون و همینطور سونوگراف یروستات معلوم شد وضعیت هورمونیم طبیعی ولی پروستاتم کمی متورم که دکتر معالج داروهای زیر رو تجویز کرد ofloxir صبح و شب 1 عدد ominic هر شب 1 عدد tiafil یک شب در میان 1 عدد ولی جدیدا موضوعی که باعث نگرانی من شده و برای همین مزاحم شما شده ام اینه که شکا انزال من بصورت غیر طبیعی در امده و عملا منی از من دفع نمیشه.. منون میشم اگر راهنمایی بفرمایید....
پاسخ : با درود.این عارضه به خاطر کپسول امنیک است و با قطع مصرف این دارو فورا برطرف می شود.نگران نباشید.  [ 1392-03-10 21:19:11 ]
سوال : سلام اقای دکتر قرایتی من یک ماه قبل سوال راجع به مشکل پسرم داشتم با کد 28170713 ولی تا کنون جواب ندادید لطفا بررسی فرمایید متشکرم
پاسخ : با سلام.فکر می کنم جواب شما را داده باشم.جوابها بر حسب تاریخ سوالها( از قدیم به جدید) پاسخ داده می شوند.اگر پاسخ خود را نگرفته اید سوالتان را دوباره ارسال فرمایید.در حال حاضر حدودیک ماه تاخیر در پاسخگویی دارم که به علت مشغله کاری فراوان است و به خاطر تاخیر عذر خواهی می کنم.  [ 1392-03-10 21:16:41 ]
سوال : با سلام. من 24 سالمه و متاهل هستم.فرزند هم ندارم. در من واریکوسل گرید 2 در سمت چپ و گرید 1 در سمت راست تشخیص داده اند. آزمایش اسپرموگرام بنده نیز بدین شرح می باشد: Volume: 2 ml Color and Appearance: Milky Viscosity: High viscid PH: 7 Liquification: 60 min Count per ml: 40 mill/ml Motility: 70% Morphology: Normal نظرتون چیه؟آیا به درمان دارویی یا جراحی نیاز دارم؟ با تشکر قبلی
پاسخ : با درود.آزمایش کامل ارسال نشده و درجه بندی حرکت اسپرمها باید کامل ارسال شود. ولی اسپرموگرام شما در کل خوب است.در هر صورت در حال حاضر نیاز به عمل ندارید چون متاهل هستید و می توانید برای بچه دار شدن تلاش کنید.اگر بیش از یک سال از نزدیکی بدون پیشگیری گذشت و بچه دار نشدید برای درمان به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-03-10 21:15:06 ]
سوال : با سلا م وخسته نباشید التهاب پروستات دارم علاوه بر ترازوسین دکتر قرص detrusitul هم داده به نطر شما اثری خواهدداشت ؟
پاسخ : با درود.اگر تکرر ادرار داشته باشید این دارو ممکن است موثر باشد.  [ 1392-03-10 21:11:30 ]
سوال : با سلام پسری 18 ساله هستم اهل کرج هنوز جنوب نشدم ولی: 1_بعضی اوقات چند قطره منی همراه با ادرارم خارج میشود دلیل آن چیست؟ 2_من فقط یک بیضه زیر آلتم دارم دلیل آن چیست؟ 3_آلتم در طول شبانه روز چندین بار بی جهت در حال نعوظ قرارمیگیرد چرا؟ آقای دکتر لطفا واضح راهنماییم کنید با تشکر...
پاسخ : با سلام.1- این ترشحات ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند که بخشی از ترکیبات تشکیل دهندۀ مایع منی در آنها ذخیره می شود و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است.2- معاینه لازم است.شاید یکی از بیضه ها نزول نکرده است. 3- طبیعی است و اگر این اتفاق نیفتد غیر طبیعی است.  [ 1392-03-10 21:10:07 ]
سوال : با عرض سلام و دورود به دکتر عزیز 26 سالمه و در شرف ازدواج...........لطفا منو کامل راهنمایی فرماید نه در یک خط.مرسی انزال زودی دارم برای همین میخوام قبل ازدواج فلوكساتين مصرف کنم....نحوه مصرف چگونه هست....تا چه مدت باید مصرف کنم.ایا بعد قطع دارو انزالم برطرف میشه یا دوباره مثل قبل میشه.......عوارض دارد یا نه .............خود ارضاعی هم دارم........بعد خودارضاعی رو پیشونیم جوش های زیادی ظاهر میگردد.علت ان چیست و چگونه درمان میشود.......مرسی
پاسخ : با درود.نحوه مصرف روزی 1 عدد کپسول 20 میلی گرمی است.انزال زودرس جزء خواص ذاتی هر فرد است که ترشح نروترانسمیترهای مغزی آن را تعیین می کنند و دارو را می توان کم کرد(مثلا دو روز در هفته)ولی نمی توان قطع کرد چون اگر قطع شود ظرف دو تا 3 هفته به وضعیت قبلی برمی گردید. بنا براین معمولا درمان دائمی ندارد و چند هفته پس از قطع دارو مقدار نوروترانسمیتر های مغزی به حد قبلی برگشته و انزال زود رس دوباره ایجاد می شود.البته مواردی از بهبود دائمی نیز بعد از درمان دارویی و یا حتی به طور خود به خود دیده شده است.در مورد جوشهای بعد خودارضایی با متخصص پوست مشورت فرمایید.  [ 1392-03-10 21:08:03 ]
سوال : سلام دکتر جان ایمیل من به دستتون رسید یا نه.سوالم این بود.گفتین عکسارو براتون بفرستم. سلام آقاي دکتر خداقوت.مشکلي که من دارم اينه که من از زماني که در بچگي ختنه شدم تا الان که 25 سالمه يه لايه اضافي که به نظرم از بد ختنه شدنه دور آلتم مونده. سوالم اينه که آيا با توجه به عکسهايي که براتون ميفرستم ميشه اين مشکلم حل بشه يا نه آيا احتياج به عمل هست يا نه و اينکه هزينش چقدر ميشه و آيا تو بجنورد دکتر مطمئني رو سراغ داريد و آيا ميتونه مشکلمو حل کنه که برم پيشش اگه نيست که ميام اصفهان پيش خودتون لطفا اميدوارم کنيد. قبلا از پاسخگويي شما کمال سپاسو دارم.
پاسخ : با درود.عکسها را دیدم البته معاینه لازم است.مشکل مهمی نیست و عمل الزامی نیست.در بجنورد کسی را نمی شناسم ولی در مشهد می توانید به آقای دکتر آهنیان (متخصص ارولوژی و فوق تخصص اندویورولوژی) مراجعه فرمایید:مشهد-خیابان احمد آباد-عارف 2-ساختمان سپهر-طبقه همکف-تلفن 8447132  [ 1392-03-10 21:05:35 ]
سوال : سلام دوباره در جواب سوال قبلیم گفته بودید که برای انزال زودرس دارو مفیده ولی اسم داروشو نگفتید خواهش میکنم بگید چون روی رفتن پیش دکتر حضوری رو ندارم همسرم خیلی اذیت میشه ممنون از شما
پاسخ : سلام.چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.  [ 1392-03-10 21:02:07 ]
سوال : سلام من قبلا سوال کردم ولی متاسفانه جوابمو ندادید . پسری 23 ساله هستم به علت اینکه از 6 سال قبل استمنا مینمودم دچار زود انزالی شدید شده ام بطوری که در 15 ثانیه ارضاء میشوم میخواستم ببینم آیا درمان قطعی وجود دارد؟و اگه درمان شوم تا چند دقیقه انزال به تاخیر میافتد؟ و اینکه قصد ازدواج دارم آیا این خود ارضایی های که داشته ام باعث ناباروری ام نشده است؟ خیلی نگرانم که نابارور شده باشم لطفا این بار به سوالم جواب بدید. تشکر
پاسخ : با درود.به علت مشغله کاری فراوان ، فقط در روزهای تعطیل می توانم سوالها را پاسخ دهم.به همین دلیل حدود 30 روز در پاسخگویی تاخیر دارم که از این بابت عذرخواهی می کنم.به سوال شما جواب داده شد.اما درباره موارد جدیدی که پرسیده اید:1-تا زمانی که ازدواج نکرده اید نیازی به دارو برای انزال زودرس ندارید.اگر ازدواج کردید و 6 ماه از تماس جنسی مرتب شما گذشت و هنوز زمان دخول تا انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.2- انزال زودرس جزء خواص ذاتی هر فرد است که ترشح نروترانسمیترهای مغزی آن را تعیین می کنند و دارو را می توان کم کرد(مثلا دو روز در هفته)ولی نمی توان قطع کرد چون اگر قطع شود ظرف دو تا 3 هفته به وضعیت قبلی برمی گردید. بنا براین معمولا درمان دائمی ندارد و چند هفته پس از قطع دارو مقدار نوروترانسمیتر های مغزی به حد قبلی برگشته و انزال زود رس دوباره ایجاد می شود.البته مواردی از بهبود دائمی نیز بعد از درمان دارویی و یا حتی به طور خود به خود دیده شده است.3- خودارضایی موجب عقیمی نمی شود.  [ 1392-03-10 20:57:15 ]
سوال : باسلام خدمت شما: پسری 19ساله هستم.بیضه ی سمت چپم پایین تر ازسمت راست است وتقریبا به حالت افقی می باشد واحساس میکنم مجاری اپیدیدم آن قابل لمس تر ومتورم تر از سمت راست است . آیا امکان دارد واریکوسل باشد؟ تورو خدا توضیح دهید که می تواند علت دیگری داشته باشد؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .با این شرح حال کوتاه و بدون معاینه و بررسی بیشتر نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید  [ 1392-03-10 07:51:01 ]
سوال : با سلام من 23 سن دارم در ناحیه شکم وبیضه هام بسیاری از اوقات احساس درد شدیدی دارم دردی ماننده زدن لگد به بیضه ها دارای لاغری شدید و مفرط هستم و هیچ گونه ای نمی توانم وزنم را زیاد کنم بسیاری از اوقات اسهالم به نظر شما بنده چه مشکلی دارم وچه باید کنم با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .با این شرح حال کوتاه و بدون معاینه و بررسی بیشتر نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید  [ 1392-03-10 07:50:19 ]
سوال : با سلام اول اینکه:من21سال سن دارم و7ساله که دارم خودارضایی میکنم و متوجه شدم که اندازه بیضه هام کوجکه و آزمایش اسپرم انجام دادم گفت خوبه دارویی برای بزرگ شدن چی دوم اینکه:دارویی برای ترک خودارضایی لطفا معرفی کنید با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .خودارضایی باعث کوچک شدن بیضه ها نمی شود.دارویی برای ترک خود ارضایی یا بزرگ کردن بیضه ها وجود ندارد.(تاریخ سوال :7 اردیبهشت 92)  [ 1392-03-10 07:48:27 ]
سوال : سلام 30 ساله مجرد سابقه بیماری خاصی ندارم- تاکنون رابطه جنسی نداشته ام مدت یک سال است هنگام و پس از تخلیه ادرارم صرفا زیره آلتم احساس سوزش میکنم- موقع دفع ادرارم مشکلی ندارم – تکرر ادرار یا درد در ناحیه دیگری هم ندارم ابتدای بیماریم که شدید بود بعد انجام آزمایش 4 لوله ای آنتی بیوتیکهایی مصرف کردم میزان بیماریم تا حدی خوب شد که مجددا با معاینه پروستات بوسیله پزشک عنوان کردن که عفونتی ندارم برایم قرص پرازوسین 1 میلی گرم تجویز کردند که مدت زمان 6 ماه است هر شب یک عدد می خورم که تسکین دهنده میزان سوزش است حال به نظر شما مصرف این قرص را ادامه بدهم یا برای درمان عمل دیگری انجام دهم؟ متشکرم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.ممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.تست 4 لوله که با ماساژ پروستات انجام می شود ممکن است کمک کند.این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد. ادامه یک آلفا بلوکر مثل پرازوسین همراه با یک ضد التهاب مثل سلکوکسیب کافی است.نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند. این بیماری با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ میدهد متفاوت است و اگرچه به خوبی به درمان پاسخ نمی دهد ولی خطرناک هم نیست و گاهی خود به خود بهبود می یابد.  [ 1392-03-10 07:46:05 ]
سوال : سلام دکتر قرص فلوکسیتان 10کمکی به بهتر شدن نعوظ می کند ؟اگر چنین است چه مقدار مصرف شود ؟لطفا یک پزشک اولوژی هم در شیراز به من معرفی کنید
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.خیر.این دارو برای به تاخیر انداختن انزال موثر است.متاسفانه در آنجا کسی از همکاران را نمی شناسم.  [ 1392-03-10 07:43:00 ]
سوال : سلام دکتر،من دوماه پیش سونوگرافی انجام دادم که توش نوشته بود درسینوس کلیوی دوطرف چند ناحیه اکوژن به قطر4میلیمترمشهوداست(لیتیاز؟) ودکترم توصیه کرد مایعات بیشتر مصرف کنم،بعد دوماه دوباره سونو انجام دادم ونتیجه مثل قبل بود ودکترم گفت احتمالا چرب باشه،خواستم راهنمایی کنید من چکارکنم واینکه چطوری میشه مطمئن شد سنگ نیست؟متشکرم.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .کانونهای اکوژن گزارش شده در سونوگرافی می تواند سنگ یا چربی طبیعی داخل کلیه باشد.اگر چربی باشد که طبیعی است و حتی اگر سنگ باشد نیز سنگی با این سایز هیچ اهمیت بالینی ندارد و دردی ایجاد نمی کند و نیاز به دارو و سنگ شکن هم ندارد و فقط اصلاح رژیم غذایی برای جلوگیری از افزایش سایز سنگ کافی است برای آگاهی از توصیه های غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحه اصلی همین سایت(www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.  [ 1392-03-10 07:41:03 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences