قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : Hi Dr lately I realized that on one of the sonographies ,the commentary was reported that said : prostat is normal in size showing calcifications in innergland with no s.o.l. would you be nice enough and clarify this item blow by blow. I really appreciate it .oh by the way the paitiont is my friend and got sonogerafy checked up
پاسخ : با درود.سن ایشان مهم است.اگر زیر 40 سال هستند و علائم ادراری ندارند این یافته ها اهمیت بالینی ندارند و نیاز به اقدامی ندارد.اگر بالای 40 سال هستند باید PSAچک شود.  [ 1392-06-29 10:02:40 ]
سوال : سلام بیمار مادرم هستند که 47 سال سن دارند. مادرم دچار ادرار خونی بود که بعد از مراجعه به دکتر تشخیص تومور مثانه داده شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت. از تومور نمونه برداری شد و به آزمایشگاه دادیم و نتیجه ی آزمایش این بود که تومور بدخیم از نوع 1 است. و پزشک معالج فرمودند که 1 ماه دیگر نزد ایشان برویم تا سونو بگیرند و بررسی کنند و بعد از آن گفتند احتمالا هر 3 یا 6 ماه بیمار مرتبا باید تحت نظر باشد. آیا نیازی هست که اقدامات دیگری انجام دهیم؟ احتمال بهبودی کامل چقدر است وتا چه حد این بیماری خطرناک می باشد؟
پاسخ : با درود.خوشبختانه تومور مثانه با این گرید پایین ،خیلی مهجم نیست و کاملا قابل درمان است و اگر به طور کامل برداشته شود میزان عود آن بسیار کم است.در سال اول سونوگرافی و شاید سیستوسکوپی هر 3 ماه یک بار لازم است.البته بسته به اندازه و عمق تومور اولیه ممکن است این فواصل را بتوان بیشتر کرد.تزریق 6 جلسه BCG در مثانه هم میزان عود را بسیار کاهش می دهد.  [ 1392-06-29 09:59:18 ]
سوال : با سلام نمیدانم سوالم را از شما بپرسم یا خیر انا حال مطرح میکنم شما نیز مرا راهنمایی کنید چندسال پیش به واسطه ی خود ارضایی ها مقعدم گشاد شد حال ممیخواستم بدانم میشود با درمان به حالت اولیه ی خود بازگردد لطفا کمکم کنید بنده از این جریان خیلی دارم اذیت میشوم 19 ساله پسر
پاسخ : با درود  [ 1392-06-29 08:29:13 ]
سوال : با سلام و تشکر بخاطر پاسخ به سوالات قبلی من. من قبلا هم سوال پرسیدم. الان شرح حالم رو تکمیل تر میکنم: 2 سال پیش عمل واریکوسل سمت چپ انجام دادم. بیضه چپم کمی کوچیک شده.اندازه بیضه ها در سونوگرافی راست: 18×40 و چپ 17×39 است. آزمایش اسپرم تعداد 15 میلیون حجم 1.5 سی سی مرفلوژی نرمال 2 درصد حرکت کلاس های a,b,c,d به ترتیب 10,25,30.35 است. تو معاینه پزشک کفت مشکل خاصی دیکه نداری ولی حس میکنم بیضه هام خیلی سفت نیست. آیا امکان داره بیضه هام کوچکتر هم بشه و اوضا بدتر بشه؟آیا امکان بیضه راست بزرگتر بشه و نقص بیضه چپ رو جبران کنه؟ خیلی نگران بدتر شدن این وضع هستم. 26 سالمه و مجردم.
پاسخ : با درود.با این سونوگرافی اندازه بیضه چپ شما کوچک نیست و طبیعی است(اختلاف سایز در حد یک میلیمتر و حتی بیشترطبیعی است).بیضه چپ کوچکتر و بیضه راست بزرگتر نمی شود.تعداد و حرکت اسپرمها کمی کمتر از طبیعی است.چون واریکوسل را عمل کرده اید فعلا کار بیشتری نمی توان کرد.در صورتی که پس از ازدواج و یک سال عدم پیشگیری بچه دار نشدید به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-06-29 08:20:59 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر من پرسی 24 سالم خود ارضایی می کنم ولی نه به صورت مرتب من وقتی خودارضایی می کنم حساس می کنم بازهم منی داخل هست و خالی می کنم اما در یک روز و یک اشتباه من 4بار پشت سرهم خودارضایی کردم و بعد اون بازم الت راست می شد من توی سایت در مورد واریکسول و مشکلات بیضی خوندم از اون موقع استرس و اعصابم بهم ریخته و بیضه هام جمع و گرد بود دکتر عمومی رفتم گفت برا استرس و اعصاب بعد خودشو ول کرد . الان چون استرس دارم کم راست میشه به نظر شما این حالت های من عادیه ... من اولین بارم بود که 4بار انجام دادم تو رو خدا من و کمک کنید من دارم ترک می کنم فقط یه امیدواری می خوام .
پاسخ : -با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید.  [ 1392-06-29 08:14:00 ]
سوال : باسلام وخسته نباشید دچار انزال زودرس هستم تا زمانی که فلوکسیتین استفاده میکنم خوب است اما چند روز پس از قطع دارو دوباره مشکل دارم به محض دخول دچار انزال میشوم ضمنا التهاب پروستات دارم وتکرر بسیار زیاد ادرار حتی بدون خوردن مایعات به دفعات تکرر دارم مدالوسین استفاده میکردم اوایل خیلی خوب بود اما پس از مدتی مصرف دیگر جواب گو نبود اکثر داروهای که استفاده میکنم همینطور است اوایل خوب است وبعد بی اثر لطفا راهنمایی فرمائید با تشکر
پاسخ : با درود.1-انزال زودرس جزء خواص ذاتی هر فرد است که ترشح نروترانسمیترهای مغزی آن را تعیین می کنند و دارو را می توان کم کرد(مثلا دو روز در هفته)ولی نمی توان قطع کرد چون اگر قطع شود ظرف دو تا 3 هفته به وضعیت قبلی برمی گردید. بنا براین معمولا درمان دائمی ندارد و چند هفته پس از قطع دارو مقدار نوروترانسمیتر های مغزی به حد قبلی برگشته و انزال زود رس دوباره ایجاد می شود.البته مواردی از بهبود دائمی نیز بعد از درمان دارویی و یا حتی به طور خود به خود دیده شده است.2-درمورد التهاب پروستات:این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.آنتی بیوتیکها، آلفا بلوکرها ، ضدالتهابه و داروهای گیاهی برای درمان این بیماری به کار می روند.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد.در گذشته گفته می شد که تخلیۀ مکرر مایع منی می تواند حتی باعث بهبود پروستاتیت شود ولی امروزه اثبات شده چنین تاثیری ندارد. .نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند.  [ 1392-06-29 08:09:45 ]
سوال : سلام پدرم 63 سالشه. به دلیل مشکل کلیه، قراره تحت عمل پیوند کلیه قرار بگیره و یک کلیه بهش پیوند بشه. به علت سابقه فشار خون و به توصیه دکتر قلب از قرص پرازوسین استفاده میکنه، آیا استفاده از این قرص در روز عمل و بیهوشی مشکلی برای عمل و به هوش اومدنش ایجاد نخواهد کرد؟ با تشکر
پاسخ : با درود.ایشان یک یا دو روز قبل از پیوند در بیمارستان بستری شده و تمام داروهای ایشان تنظیم می شود.بنابراین نیازی نیست پرازوسین را در روز عمل مصرف کنند و داروی جایگزین برای کنترل فشار خون در روز عمل داده خواهد شد.نگران نباشید.  [ 1392-06-22 07:48:22 ]
سوال : سلام آقای دکترباپسری واسه ازدواج آزمایش دادم این نتیجه آزمایش است:تعداداسپرماش 14000تاتحرک اسپرمی هم نشون داده شده وواریکسل نوع دوم یکی ازدکترا فرمودن احتمال نازایی هست چیکارکنم جواب نه بدم ؟من عاشق بچه هستم
پاسخ : با درود.این تعداد اسپرم بسیار کمتر از طبیعی است و احتمال نازایی هست ولی با یک آزمایش اسپرم نمی توان قضاوت کرد و باید حداقل سه بار آزمایش تکرار شود.  [ 1392-06-22 07:45:18 ]
سوال : سلام دکتر جان بنده درد شدیدی در ناحیه پهلو گرفتم به دکتر مراجعه کردم و با گرفت سونوگرافی متوجه شدند که بنده سنگ کلیه دارم ولی در حالب است طول 5 میلی و عرض 3 میلی ولی درد در همان ناحیه است و حرکتی در محل درد نیست در ضمن در سونو نوشته هیدرونفروز خفیف و نوشته سنگ در فاصله 17 میلیمتری uvj است این یو وی جی منظور چیست؟ یعنی نزدیک مثانه است؟ راه درمان چیست امکان دارد سنگ دفع نشود؟
پاسخ : با درود.این سنگ بیشتر طول حالب را طی کرده و تا نزدیک مثانه پایین آمده و چون اندازه آن کمتر از 6 میلیمتر است به احتمال زیاد با درمان دارویی دفع خواهد شد و احتمالا الان که یک ماه از تاریخ سوال گذشته است سنگ دفع شده است.به هر حال در صورت عدم دفع سنگ تا یک ماه،باید برای شکستن و خارج کردن آن اقدام نمود.  [ 1392-06-22 07:42:18 ]
سوال : سلام من مشکل زود انزالی دارم اونم شدید اسپر و کرم تاثیری نداره میخواستم بدونه ایا ممکنه عمل جراحی وجود داشته باشه که مشکلم حل بشه
پاسخ : با درود.خیر.جراحی برای این منظور وجود ندارد.داروی خوراکی موثرتر از اسپری و کرم است.  [ 1392-06-22 07:38:41 ]
سوال : با سلام پسرم 9 ماهشه وعفونت ادراری داشت که کشت ادرار انجم شد و باکتری ای کلای مشهود بود دکتر سفکسیم 100 تجویز کرد به مدت 10 روز بعد از 10 روز سونو از کلیه و تکرار ازمایش تجویز کردن که در سونو کلیه و مجاری ادراری سالم اما در ازمایش هن.ز عفونت وجود داشت که اینبارنالیدیکسیک اسید تجویز شد این سومین بار هست که پسرم عفونت میگیره اقای دکتر ایاروال درمان درست هست و عاجزانه ازتون میخام راهنماییم کنید چی کار کنم؟
پاسخ : با درود.روال درمان درست است ولی عفونت ادراری در این سن نیاز به بررسی تشخیصی بیشتر دارد.چون یکی از علل مهم و شایع عفونت ادرار در این سن برگشت ادرار از مثانه به کلیه است باید حتی در صورت طبیعی بودن سونوگرافی ، وی.سی.یو.جی که نوعی عکس است انجام شود.  [ 1392-06-22 07:36:36 ]
سوال : سلام اقای دکتر من 26 سالمه . مشکلم اینه که تو خواب بی اختیاری ادرار دارم تا میخوابم ادرار ازم خارج میشه و خبردار نمیشم . سونو که اسفند ماه دادم 91 . کلیه هام سالم بودن و کیست در لوب راست پروستات داشتم . خیلی نگران و دلگیرم 26 سالمه تو این سن اخه این چه بیماریه که من دارم . اوایل تکرر ادرار داشتم که الان کمتر شده و تنها مشکل شب ادراریه بی اختیار من شده . گاهی هم بعد ارضا شدن درد دارم . کمکم کنید
پاسخ : با درود.اگر واقعا بی اختیاری ادراری داشته باشید بررسی بیشتر لازم است.با این شرح حال کوتاه نمی توان قضاوتی کرد.  [ 1392-06-22 07:32:43 ]
سوال : باسلام من پسر 21 ساله ای هستم سنگ کلیه دارم از چند نفر شنیدم که گفتن یه نوع اب معدنی است که سنگ رو توی کلیه پودر میکنه و اینطوری دغع اون اسون تره ایا اصلا چنین چیزی صحت داره ؟؟؟ اگه خواستین بعدا اسم اب معدنی رو هم واستون میفرستم با سپاس
پاسخ : با درود.چنین چیزی صحت ندارد.  [ 1392-06-22 07:30:23 ]
سوال : سلام آقای دکتر من در رابطه سکسی با خانومم خیلی زود ارضا میشم ، بنظر شما کدام یک از قرصهای دیر ارضایی خوب هست لطفا اسم قرص را واسم بگید و راهنمایی ام کنید چه موقع مصرف کنم با تشکر
پاسخ : سلام.چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.  [ 1392-06-22 07:29:11 ]
سوال : سلام آقای دکتر بنده دچار التهاب پروستات هستم تازگیا نمی دونم چرا هنگام راه رفتن و برخورد آلتم با شلوار اذیت می شم هر از گاهی فکر می کنم سر آلتم و هر از گاهی فکر می کنم قسمت پشتی آلتم این اذیت رو برام ایجاد می کنه خواش مندم بنده را راهنمایی کننین
پاسخ : با درود.این مشکل شما ارتباطی با التهاب پروستات ندارد.معاینه لازم است.اگر در معاینه مشکل خاصی نداشته باشید نیاز به اقدامی نیست.  [ 1392-06-22 07:27:40 ]
سوال : ضمن تشکر از سایت خوبتان ،من 43 ساله به ناگاه دچار درد و عفونت در ناحیه اداری شده و ضمن مراجعه به پزشک و تزریق سیپرو فلوکساسین و تزریق 4 تا جنتامایسین حالم بهتر شده ،و بعد که آزمایش دادم ابتدا psa lk اول 10 بود و با فاصله دو هفته به حدود 7 رسید و بعد از یکماه به حدود 5 و دراین خالت f psa به اندازه 25. بوده و الان حدود یکماه با تجویز پزشک قرص تاوانکس و 2 قرص دیگر می خورم اما هنوز درد دارم آیا psa به رنج عادی بر می گردد آیا امکان سرطانی شدن وجود دارد یا مجددا این التهاب تکرار می گردد با تشکر مجدد
پاسخ : با درود.این سیر نزولی PSAو درصد fPSA نشان می دهد که افزایش پی اس آ به احتمال بسیار بسیار زیاد به علت عفونت پروستات بوده نه به علت بدخیمی و به احتمال زیاد پی اس آ به دامنه طبیعی بر می گردد.آزمایش مجدد سه ماه دیگر لازم است.  [ 1392-06-08 20:48:27 ]
سوال : سلام خسته نباشید من پسری 22 ساله هستم مجرد از نظر جنسی فشار روم هست یعنی میل جنسی شدیدی دارم ولی خود ارضای نمیکنم با سختی جلوی خودمو نگه میدارم میخواستم بدانم مشکلی برام پیش نمیاد؟
پاسخ : با درود.خیر مشکلی ایجاد نمی شود.  [ 1392-06-08 20:34:15 ]
سوال : با سلام و عرض ادب، سوالم اینه که آیا کوچک بودن بیضه ها تآثیری در باروری داره یا نه و چه راهی برای تشخیص باروری قبل از ازدواج وجود داره که از این بایت مطمئن بشم.ممنون
پاسخ : بادرود.1-اگر واقعا بیضه ها کوچک باشند ممکن است موجب کم شدن اسپرم سازی و کاهش قدرت باروری شود 2- با آزمایش اسپرم وضعیت باروری به خوبی مشخص می شود.  [ 1392-06-08 20:33:04 ]
سوال : سلام,من واریکوسل داشتم سمت چپم وهمچنین بیضه سمت راستم از12سالگی بالا رفته بود دوعمل رو باهم انجام دادم{اقای دکتر دارابی}دکتری بودندکه عملم کردن الان یک سال میشه که ازاون عمل میگذره! اندازه بیضه هام باهم فرق داره تقریبا یکه دوبرابراون یکی هست!مشکلی توبچه دار شدنم ایجاد میشه یا نه؟!! درضمن من19 سالمه
پاسخ : ا درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به ویژه دیدن آزمایش اسپرم لازم است.  [ 1392-06-08 20:30:04 ]
سوال : سلام آقاي دكتر من حدود 6 سال خودارضايي انجام دادم نزديك 3 سال روزي شايد به سه بار ميرسيد 1-عوارض غير قابل درمان خودارضايي چيست يا تا حالا شده كسي مثل من با اين تعداد انجام دادن خود ارضايي زياد بهتون مراجعه كرده باشه و عوارضي مثل كم بودن تعداد اسپرم يا عقيمي يا زودانزالي داشته باشه و درمان نشده باشه 2-زير يك دقيقه حتي با حرف زدن با دختر ارضا ميشم 3-در مصاحبه هاي استخدامي دكتر متوجه نميشه من زياد خودارضايي انجام دادم 4-من قدم 190 و وزنم 110 و آلتم در حالت نعوظ 12 سانت اما قطرش خوب مي خواستم بدونم اندازه آلتم مشكل نداره باتشكر
پاسخ : با درود.1- موجب عقیمی یا زودانزالی نمی شود. 2- مبتلا به انزال زودرس هستید.در صورتی که پس از ازدواج و گذشتن 6 ماه از نزدیکی مرتب همچنان زمان انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان انزال زودرس به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. البته نباید خروج ترشحات شفاف طبیعی (که مربوط به غدد مجرا هستند و با شروع تحریک جنسی ترشح می شوند) را با انزال(خروج مایع منی که با احساس ارگاسم همراه است) اشتباه گرفت. 3- خیر.متوجه نمی شوند. 4- طبیعی است.  [ 1392-06-08 20:27:32 ]
سوال : سلام آقاي دكتر ماده يا مواد غذايي براي افزايش تعداد اسپرم نه افزايش حجم مني وجود دارد-2-اگر كسي تعداد اسپرمش در اثر انجام دادن خودارضايي زيادي خيلي كمتر حد طبيعي باشد قابل درمان تا قبل ازدواجش است
پاسخ : با درود.1- غذا یی برای این منظور وجود ندارد ولی برخی ویتامینها مانند ویتامین ای و ویتامین سی و سلنیوم و روی ممکن است باعث افزایش تعداد و کیفیت اسپرمها شوند.اگر دفعات خارج شدن اسپرم زیاد باشد(در اثر نزدیکی یا خوداضایی زیاد) تعداد اسپرمها در واحد حجم مایع منی کم می شود .  [ 1392-06-08 20:21:28 ]
سوال : سلام . اقای دکتر لطفا جواب مرا بدهید من 14 روزه عمل فتق راست RIH انجام دادم موقع راه رفتن درد دارم و یکم جاش سر ماننده بیضه هام مثل قبل ورم داره ولی میشینم دیگه اون روده پایین نمیوفته میخواستم بدونم تا کی میتونم بدونه درد راه برم و ایا اون ورم طبیعی هست و از بین میرود و ایا میتونم رانندگی کنم ضرری نداره رانندگی ...خیلی ممنون میشم جواب منو بدهی ...با تشکر از شما اقای دکتر
پاسخ : با درود.درد و تورم و سفتی در محل عمل و بیحسی در زیر محل برش بعد از عمل فتق طبیعی استو بعد از چند هفته بهتر می شود.تا دو هفته بعد از عمل نباید رانندگی کنید و از پله بالا و پایین بروید و تا دو ماه بعد نیز باید از بلند کردن اجسام سنگین خودداری نمایید.  [ 1392-06-08 20:13:26 ]
سوال : سلام اقاي دكتر دوچرخه سواري و زور زدن هنگام ركاب زدن باعث التهاب اپديديدم ميشه؟بنده با وجود اينكه تاحلا عفوونت مجاري ادراار نداشتم 1 ساله پيش كه سونو كردم التتاب اپيديدم ديده شده.اصلا موقع سونو كردم طب نداشتم.البته 2 هفته قبلش هم عفونت ناف داشتم به علت كيست مو بوده كه انتيبيوتيك هم مصرف كرده بودم براي عفونت ناف. يك سال ميگذره تقريبا خوب شده فقط وقتايي كه دو باره موقع دو چرخه سواري زور ميزنم زياد يك درد خفيف تو بيضه ي چپم مياد كه بااستراحت خوب ميشه البته واريكوسل هم دارم.
پاسخ : با درود.خیر.دوچرخه سواری باعث التهاب اپیدیدیم نمی شود.به عفونت ناف و کیست مو هم ارتباطی ندارد.باید به دنبال علت دیگری گشت.گاهی هم هیچ علتی پیدا نمی شود.  [ 1392-06-08 20:10:40 ]
سوال : درود، سن من 36 سال است و در آزمایش اسپرم حجم و سرعت نرمال بود ولی شکل غیر طبیعی، غیر نرمال بود. 1. آیا باید تحت درمان قرار گیرم و چه مدت؟ 2. آیا حاملگی با این وضعیت امکان دارد و خطری برای جنین وجود خواهد داشت؟ با سپاس فراوان
پاسخ : بادرود.با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.مثلا باید دانست که مجرد هستید یا متاهل و اگر متاهل هستید چه مدت پیشگیری نکرده اید و بچه دار نشده اید.و آیا در معاینه واریکوسل یا مشکل دیگری در بیضه دارید یا خیر.  [ 1392-06-08 20:08:35 ]
سوال : سلام من 25ساله هستم سال 89 عمل واریکوسل چپ انجام دادم .چند بار هم ازمایش گرفتم مشکل ناباروری ندارم.در سونوگرافی هامم هیچ مشکلی مشاهده نشده.ولی از درد بیضه چپم و گاهی راست رنج میبرم.به نظر شما علت چیست؟ دوم ایا ازواج وداشتن رابطه جنسی با همسر برای کاهش درد این ناحیه پیشنهاد میکنید
پاسخ : بادرود.وجود این دردها طبیعی است.اگر تحریک جنسی رخ دهد ولی مایع منی تخلیه نشود ممکن است در اثر احتقان غدد مترشحه در سیستم تناسلی دردبیضه ها وکف لگن و ... رخ دهدو گاهی این درد بسیار شدید است.پمعمولا س از ازدواج خوب می شوند.  [ 1392-06-08 20:05:04 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences