قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و آتیه سازان حافظ و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه این مطب با بیمه نیروهای مسلح قرارداد ندارد
آدرس مطب
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و احترام ... طبق سونوگرافی انجام شده از دو بیضه اینجانب نتایج زیر استخراج شده است: × شکل و اندازه بیضه ها طبیعی است. × تصویر توده فضا "گیی" در بیضه ها دیده نمی شود - عبارت " داخل خوانده نمی شود" R.t=41*22 L.T = 40.7*22 × تصویر کیست اپیدیدیم با ابعاد 6.9 میلیمتر در سمت راست دیده می شود × تصاویر واریکوسل با ابعاد 4.7 / 4.4 / 3.5 / 5 /5.6 میلیمتر در سمت چپ مشاهده می شود. حال سوالم این است که برای درمان واریکوسل و کیست مطروحه چه اقداماتی باید انجام دهم ؟ آیا واریکوسل بنده شدید است و نیاز به جراحی دارد؟ شما چه روشی را برای درمان پیشنهاد می کنید؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.ملاک برای تعیین شدت واریکوسل ، معاینه است نه سونوگرافی و بر اساس معاینه تصمیم به انجام یا عدم انجام عمل جراحی بر اساس معاینه است.کیست مذکور اهمیتی ندارد.معاینه از نظر وجود و شدت واریکوسل لازم است.  [ 1391-02-01 22:32:56 ]
سوال : سلام من 30سالمه و مدت 4 سال هست که ازدواج کرده ام و یک دختر 7ماهه دارم یک ماهی هست که وقتی آلتم بزرگ می شود در کناره ی آن درد احساس می کنم و به محض کوچک شدن درد آن متوقف میشود و خودم هم احساس میکنم سایزش کوچکتر شده است لطفا به سوالم پاسخ دهید متشکرم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-02-01 22:29:13 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید.من عفونت مثانه دارم دکتر آنتی بیوتیک سیپرو و سلکوکسیب تجویز کرده اند.با توجه به این که دچار پولیپ بینی هستم میتوانم سلکوکسیب را قطع کنم؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .بله می توان قطع کردواین دارو را به خاطر اثرات ضدالتهابی آن تجویز نموده اند.  [ 1391-02-01 22:27:25 ]
سوال : سلام اقای دکترمن هیدروسل خفیف سمت راست دارم ایا به مرور زمان شدیدترمیشود
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .در برخی موارد زیادتر می شود ولی بیشتر موارد اینگونه نمی شود.  [ 1391-02-01 22:25:58 ]
سوال : باسلام خدمت آقای دکتر من 29 سالمه درمراجعه که برای معاینه خدمت پزشک رفتم برای کوچکی آلتم بود که خیلی برام از لحاظ فکری مشکل ایجاد کرده ولی با معاینه ایشان از این نظر فرمودن موردی نیست ولی با توجه به معاینه بالینی و سونوگرافی آزمایش اسپرم تشخیص واریکوسل دو طرفه دادن وبرای جراحی راهنمایی کردن وتاکنون بدلیل نظرات مختلف پزشکان در مورد عمل هنوز عمل نکردم ولی سوال من در موردنعوذ می باشد که فکر می کنم در حالت نعوذ ،نعوذ کامل ندارم و نزدیک به یک ساله فکر میکنم سر آلتم در حالت نعوذ چروک داره اگرراهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-02-01 22:23:11 ]
سوال : درود. من دچار زود انزالی هستم.گاهی بدون تماس فیزیکی انزال صورت میگیره.در سایتی دستگاه نگهدارنده پایدار را دیدم که نوشته تا 30 دقیقه الت را به حالت نعوظ نگه میدارد. میخواستم بدونم استفاده از این ضرر ندارد؟ قرص هایی مثل ویگارکس تاثیری در انزال رود رس دارند یا نه؟ با سپاس
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.این دستگاه ضرری ندارد.ویگارکس تاثیری بر انزال زودرس ندارد هر چند خود شرکت سازنده مقالات زیادی در مورد موثر بودن آن در انزال زودرس ارائه داده ولی محققان مستقل هنوز آن را تایید نکرده.  [ 1391-02-01 22:19:50 ]
سوال : سلام ، مدت 2 ماه است که مقدار مایع منی خارج شده در زمان انزال بسیار بسیار کم شده است( در حد چند قطره)، می خواستم بدانم علت چیست و چه کاری باید انجام داد؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.به معاینه و بررسی بیشتر و شرح حال کاملتر نیاز هست.  [ 1391-02-01 22:17:24 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر من مردی 36 ساله هستم که از مدتی پیش رگهای زیر بیضه سمت راستم متورم و دردناک میشد که بیشتر مواقع به خودی خود به حالت اول باز میگشت اما الان حدود یک ماه است که فقط یه خورده درد مداوم دارد به پزشک متخصص هم مراجعه کردم دستور سونو گرافی داد انجام دادم اما مشکلی نداشت الان درد بیضه راستم تا پای راستم هم کشیده شده نمی دانم چیکار کنم در ضمن سابقه سنگ کلیه راست را نیز دارم ایا این موضوع به هم ربط دارد
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید.درد سنگ حالب ممکن است به بیضه همان سمت تیر بکشد ولی درد سنگ کلیه خیر.ضمنا دردی که به پا تیر می کشد منشا بیضه یا کلیه ندارد.  [ 1391-02-01 22:16:10 ]
سوال : سلام اقای دکتر میخواستم بدونم بافعالیت بدنی و جسمی سنگین واریکسل شدیدتر میشود
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.خیر.تشدید نمی شود.  [ 1391-02-01 22:12:41 ]
سوال : سلام اقای دکتر.من هنگام تولد مجرای ادرارم زیر التم بوده و پوست بیضم چسبیده بوده به التم . 2بار عمل کردم یک بار پوست بیضم جدا کردم ویک بارمجرای ادرارم جلو اوردم. که بعدازعمل ادرار از جلو میاد ولی اززیرالتم از 5سوراخ ادرار میکنم هم قطره ای میاد هم زیاد.سپس پیچ خوردگی برام پیش امد که 2تابیضم و فیکس کردم ودر حال حاضر هیدروسل خفیف سمت راست و واریکسل درجه 2 سمت چپ دارم.ایا با این وضعیت از سربازی معاف میشوم یا خیر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.بله.به خاطر فیستول مجرا که به دنبال عمل هیپوسپادیاس ایجاد شده معاف خواهید شد.  [ 1391-02-01 22:10:50 ]
سوال : باسلام و احترام. آقای دکتر آزمایش اسپرم من مشکل داره و 2 بار تعدادش حدود 7 میلیون بوده و حرکتشم خیلی کمه و حرکت سریع اصلا نداره تمام آزمایشای هورمونی هم خوب بودن و سونوگرافی هم مشکل نداشتم و واریکوسل هم ندارم. من27 سالمه و دکتر برام این داروها رو تجویز کرده 16 امپول hmg هفته ای 2 بار،قرص کلومیفن 25 تا روزی نصف قرص،یه قرص دیگه هم هست که دقیق نمیتونم از رو نسخه بخونم cmn فکر کنم آیا این داروها اثر دائمی و درمانی داره یا فقط اثر موقتی و تحریکی داره و با توجه به اینکه مجردم الان ارزش داره اونا رو استفاده کنم چون خیلی گرونن و فکر کنم عوارضی هم داره.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.کلومیفن ممکن است تاثیری داشته باشد.البته تاثیر تمام این داروها موقت است نه دائمی و باید پس از ازدواج و هنگامی که قصد بچه دار شوید مصرف شوند.  [ 1391-02-01 22:07:25 ]
سوال : سلام آقاي قرائتي 1.ميانگين سكس در ماه چند بار است و آيا زمانش اهميتي دارد يا نه؟ 2.استفاده از اسپري ليدوكائين.نيم ساعت قبل سكس ضرري ندارد؟ 3.مني خارج شده از بدنم كم ميباشد و جهشي نيز ندارد.براي افزايش چكار بايد بكنم. 4.آيا باروري ارتباط مستقيم به ميزان مني دارد يا چند قطره هم كارائي لازم را دارد؟ 5.بدليل مشغله ها و فشار زياد كار ناخواسته روزي 3-4 نخ سيگار ميكشم و هرگز هم بيشتر از اين نشده.(27 سال دارم و حدودا 1سال است) آيا تاثير منفي بر باروري و ميزان ميل جنسي دارد يا نه؟ صميميمانه از صبرو شكيبائي ك در خواندنو جواب دادن به سوالات داريد ممنونم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.1-قانونی در این مورد وجود نداردو بستگی به سن و وضعیت هورمونها و وضع روحی و روانی فرد دارد.2-ضرری نداردوالبته گاهی با کم کردن ایمپالسهای حسی الت باعث کم شدن سفتی (نعوظ) آلت میشود.ضمنا باید قبل از نزدیکی شسته شود چون در غیر این صورت ممکن است مخاط واژن طرف مقابل احساس و لذت جنسی او را کم کرده و ارگاسم را در زن هم به تاخیر می اندازد.3-مشکلی ندارد.جهش منی اهمیتی در باروری ندارد.4- حجم منی باید بیش از یک و نیم سی سی باشد تا طبیعی محسوب شود5-بله.هم بر باروری (حرکت اسپرمها) و هم بر میل و توانایی جنسی تاثیر منفی دارد.  [ 1391-02-01 22:04:20 ]
سوال : خسته نباشی...جراحی تا چند سانت باعث افزایش طول آلت میشود؟آیا راه دیگه ای وجود داره؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید.ضمنا مطالعه مقاله«سایز طبیعی آلت مرد چقدر است» در سایت همکارم آقای دکتر صالحی( www.drsalehi.ir) را توصیه می کنم.جراحی می تواند تا چندین سانتیمتر به طول بیرونی آلت اضافه کند ولی معمولا چنین کاری نیاز نیست.  [ 1391-02-01 21:57:15 ]
سوال : باسلام شما در مورد سوال یکی از کاربران این جواب دادید" خروج چند قطره ادرار پس از اتمام ادرارکردن، کاملا طبیعی است و از نظر شرعی هم اگر بعد از ادرار کردن استبرا کرده باشید و بعد از آن چند قطره ادرار خارج شود مشکلی ندارد و حکم ادرار ندارد...." میخواستم بدونم استبرا از نظر طبی درست هست یا نه وچرا خدای که انسان خلق کرده طوری نیافریده که این چند قطره هم خارج بشه تا احتیاج به استبرا نباشه با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.1-از نظر طبی درست یا غلط بودن آن ذکر نشده است و تاکید خاصی بر انجام یا عدم انجام آن نشده است.2- این سوال را باید از خدا بپرسید نه من.من هم سوالات زیادی از این نوع دارم مثلا:چرا خدا سرطان را آفرید که درمانی ندارد و این همه رنج را به بیمار و خانواده اش تحمیل می کند؟چرا انسان بچه زا است نه تخم گذار؟اگر انسان هم مثل خیلی موجودات دیگر (مثلا دایناسورها)تخم گذار بود هیکل زن در عنفوان جوانی به هم نمی ریخت در حالی که خوش هیکل بودن برای انسان مونث خیلی مهم است ولی برای دایناسور مونث مهم نیست!.چرا برخی کودکان معلول به دنیا می آیند؟اصلا چرا خدا انسان را طوری آفرید که ادرار یا مدفوع در بدن او ایجاد شود و اینهمه مشکلات ادراری(بند آمدن یا بی اختیاری ادرار و...) و گوارشی گریبانگیر او شود؟مگر نمی توانست انسان را طوری خلق کند که مثل گیاهان از راه فتوسنتز روزگار بگذراند؟ بدین ترتیب دیگر ادراری نداشت که بخواهد چند قطره آن بی اختیار خارج شود!  [ 1391-02-01 21:54:56 ]
سوال : با سلام من انزال زود رس دارم زیر 30 ثانیه و متاهلم. در اینترنت جستجو کردم دیدم قرص سیتالوپرام را برای درمان معرفی کرده اند. آیا شما هم توصیه میکنید من مصرف کنم. درضمن من اصلا افسردگی ندارم و کاملا شاداب هستم. همچنین آیا این قرص مانند تریاک اعتیاد آور است یا خیر متشکرم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.1- سیتالوپرام برای این منظور مفید است ولی داروهای موثرتری هم وجود دارند 2- این داروها از گروه داروهای ضد افسردگی هستند ولی عارضه جانبی آنها به تاخیر انداختن انزال است و از این عارضه جانبی به عنوان اثر درمانی استفاده می شود.و در مورد شما به عنوان داروی ضد افسردگی تجویز نشده اند.اعتیاد آور نیستند ولی تا زمانی موثرند که استفاده می شوند.  [ 1391-02-01 21:31:53 ]
سوال : سلام آقای دکتر من پسری 18 ساله هستم و حدود 4 سال است که به خودارضایی دچار هستم بارها سعی کردم اما موفق به ترک این کار نشدم آیا از نظر پزشکی راه درمانی برای این کار وجود دارد؟اگر نتوانم این کار را ترک کنم در آینده چه مضراتی دارد؟آیا ممکن است باعث عقیمیم شود؟با تشکر از اینکه به سوالات بیماران جواب می دهید.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .1-اصولا این کار نوعی بیماری نیست و درمان در مورد آن مصداق ندارد.البته چون از نظر دینی منع شده توصیه می شود که ترک شود واگر به صورت اعتیاد و بسیار زیاد باشد باید مثل هر نوع اعتیاد دیگر تحت نظر روانپزشک درمان شود.2-مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند ارتباطی با آن ندارند. باعث عقیمی هم نمی شود.  [ 1391-02-01 21:23:55 ]
سوال : سلام من دو تا مشکل دارم که خیلی ذهنمو در گیرکرده خواهش میکنم که واضح جوابمو بدین.من دختری 21ساله هستم اول اینکه چند وقتی میشه که خود ارضایی میکردم خیلی نگرانم که اگر ازدواج کنم همسرم بفهمه!آیا میتونه بفهمه؟ دوم اینکه من یک سمت لب داخل مثانه ام از سمت دیگه خیلی بزرگتره میخواستم بدونم اینجوری غیر طبیعیه؟چیکار بایدکنم؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .1- خیر.نمی توانند بفهمند.2- طبیعی است ولی اگر از شکل ظاهری آن ناراحت هستید می توان آن را اصلاح کرد.به متخصص زنان مراجعه فرمایید.  [ 1391-01-25 22:36:44 ]
سوال : با سلام من پسری 24 ساله هستم ولی صدای مردانه ای ندارم و مانند پسرهای نا بالغ صحبت می کنم و معمولاً پشت تلفن من را با خانم ها اشتباه می گیرند و این قضیه بسیار عذاب آور است به دکتر مراجعه کردم قرص Prednisolone 5 میلی گرم را تجویز کردند ولی بعد از پایان دوره تغییری مشاهده نکردم یه مشکل دیگه هم هست که خیلی سریع ارضا می شوم حالا نمی دونم ربطی به هم داشته باشن یا خیر به هرحال ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید که باید چکار کنم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .در مورد صدای شما پردنیزولون که یک کورتون است هیچ تاثیری ندارد و نمی دانم چرا برای شما تجویز شده است .باید معاینه از نظر بروز سایر صفات ثانویه جنسی انجام شود و اگر سایر صفات هم ظاهر نشده باشند باید هورمونهای جنسی چک شوند و بر اساس آن درمان شوید.زودانزالی ربطی با این موضوع ندارد.  [ 1391-01-25 22:26:58 ]
سوال : سلام خسته نباشيد اقاي دكتر من از يك سال پيش دچار مشكلي شدم كه الان بدتر شده و اون اينه كه وقتي ادرار دارم و ميرم دستشويي 1- ادرارم پيوسته نمياد قطع ميشه ودوباره مياد 2- اخراي ادرارمم بايد زور بزنم تا قطره قطره بياد 3-بعد از درامدن از دستشويي حس ميكنم كه ادرار تو مجرام مونده دوباره ميرم دستشويي و ادرار ميكنم (كه اين بارم ادرارم كم نيست) جديدا اين حالت تا سه چهار بارم تكرار ميشه و دو هفته ايم هست كه پهلوهام درد خفيفي داره و كمر درد هم دارم لطفا راهنماييم كنيد باتشكر
پاسخ : با سلام.معاینه و شاید آزمایش و سونوگرافی لازم است.  [ 1391-01-25 22:19:41 ]
سوال : با سلام بنده سال 1387 عمل واريكوسل دو طرفه انجام دادم قبل از عمل حدود 8 ميليون اسپرم با حركت تقريباً صفر داشتم ولي بعد از عمل و مصرف داروهاي ويتامين سي+پنتوكسي فيلين+ويتامي اي و گذشت حدود سه سال داراي 46 ميليون اسپرم و كلاس حركي a با 8.8 درصد هستم كه متاسفنه هنوز باروري صورت نگرفته است وپزشك معالج ينده پيشنهاد انجام ميكرو اينجكشن را داده است ولي من به باروري به روش طبيعي تمايل دارم. لذا خواهشمند است روشي را براي درمان حركت اسپرم(چون بقيه فيچرهاي اسپرم بنده همگي نرمال است) پيشناهاد نماييد. آيا قرص semenax كه در بازار موجود است قابل استفاده و نتيجه بخش است. با تشكر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .اگرچه تعداد اسپرمهای شما طبیعی است ولی حرکت آنها کم است.البته اگر مجموع کلاس حرکتی A+B بیش از 50 درصد باشد طبیعی است.مورفولوژی اسپرمها نیز مهم است که در اینجا ذکر نکرده اید.اقدام بعدی بستگی به سن شما و همسرتان دارد.اگر سن همسرتان بیش از 30 سال است و هنوز بچه دار نشده اید بهتر است میکرو اینجکشن کنید.قرص سمناکس تاثیری ندارد.  [ 1391-01-18 20:11:38 ]
سوال : با سلام . من مردی 27 ساله هستم که دچار انزال زودرس هستم. نزد متخصص اورلوژیست رفتم به من نسخه ای دادند که در آن از من خواسته شد ابتدا بعد از ناهار سه یا چهار عدد (یکدفعه) قرص سرتالین50 یا فلوکستین20 مصرف کنم و همان شب نزدیکی کنم اگر جواب داد و باعث تاخیر در انزال شد تا 6 ماه همین مقدار دوز را مصرف کنم یعنی مصرف یکدفعه (سه یا چهار عددی)سرتالین یا فلوکستین.(که جواب هم داد) راستش با توجه به تجویز های دیگر دکترا که در این سایت خواندم این نسخه برایم عجیب است و از این نحو مصرف با توجه به بالا بودن دوز آن واهمه دارم . خواهشن مرا راهنمایی کنید و من را از این وضعیت بلاتکلیفی بیرون بیاورید. با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .مصرف این داروها به دو صورت می تواند باشد.یک روش ،مصرف دائمی است که در این روش ابتدا دو تا سه هفته هر روز روزی یک قرص (حدود 4 ساعت قبل نزدیکی) مصرف شده و اگر نتیجه دلخواه ظاهر شد پس از آن مقدار را کاهش داده و فقط در شبهایی که قصد نزدیکی دارند مصرف می کنند.البته نباید از دو قرص در هفته کمتر شود.روش دیگر این است که مثل شما فقط در مواردی که قصد نزدیکی دارند مصرف شود.البته دوز آن هم یک قرص 50 یا 100 میلی گرمی سرترالین است.  [ 1391-01-18 20:07:31 ]
سوال : با سلام خدمت شما من علی 30 ساله هستم و دارای یک فرزند 8 ساله می باشم مدت 6 ماهی میشه که تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم و بعد از اینکه خانمم آزمایش هورمون داد نتیجه آن خوب بود و در آزمایش من انگاری مقداری کم اسپرمی دیده میشه این آزمایش منه: volume:4.6ml viscosity:normal ph:8 W.B.C:1-2 mil/ml R.B.C:not seen sperm count : 7.4 mil/mi moltility:40% all sperm in sample :34 mil imotility: 60% normal progressive:45% slow progressive:30% non progressive:25% L:low
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .فونت نوشته ها طوری است که متوجه تعداد اسپرمها نمی شوم.تعداد اسپرمها را به صورت جداگانه ارسال فرمایید.اگر بیش از 20 میلیون در میلی لیتر باشد طبیعی است.ضمنا شکل اسپرمها(مورفولوژی) هم مهم است.  [ 1391-01-18 20:03:05 ]
سوال : سلام من جوانی 23 ساله هستم از سن10 سالگی خود ارضایی می کردم هفته ای یک بار واز 4سال پیش خیلی کم این عمل را انجام می دم من زود انزالی زیر 1دقیقه دارم.زود انزالی من ربطی به خود ارضایی شدید من دارد؟ایا درمانی دارد؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.ارتباط اثبات شده ای بین خود ارضایی و زودانزالی وجود ندارد.در صورتی که پس از ازدواج و گذشتن 6 ماه از نزدیکی مرتب همچنان زمان انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان انزال زودرس به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-01-18 19:59:43 ]
سوال : سلام من یک جوان 32ساله هستم و دارای یک فرزندمتاسفانه یک سالی مشکل زود انزالی زیادی پیدا کردم دیگه خسته شدم وبا انکه بسیار نزدیکی رو دوست دارم ولی وقتی نمیتونم اول خود بعد همسرم راضی کنم بهم میریزم البته اسپری خوب است ولی خودم لذتی نمیبرم وتغییری نمی بینم ازسلیدنافیل50 هم استفاده میکنم شاید از ده بیست بار پنج بار انم با اسپری کمی لذت ببرم اشتیاقم خوب است ولی نمیتونم خودم وکنترل کنم بعضی اوقات هم به محض ورود به واژن منیم خارج میشه یکی از پزشکان به من تجویزروزانه یک عدد کپسول فلوکستین بیست میلی گرمی را کرد ایا درست است وعوارض ندارد تورو خدا راهنمایی ودرمانم کنید بسیار سپاسگزار میشوم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .درمان دارویی خوراکی موثر تر از درمانهای موضعی هستند.فلوگستین موثر و کم عارضه است.البته داروهای موثرتری هم وجود دارند که برای تجویز آنها باید به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-01-18 19:57:40 ]
سوال : با سلام. پس از انزال تا دو سه روز رگهای سرم به شدت می گیرد و سردرد شدید دارم و حتی دید چشم هایم هم کم می شود . به حدی که حتی دیگران هم متوجه این تغییر حالتم می شوند و می پرسند که چرا ناراحت و عصبی ام. علت چه می تواند باشد و برای رفع آن باید دارو بخورم ؟ لازم به ذکر است که 40 سال دارم اما از سالها پیش پس از انزال همواره این مشکل را داشته ام. با سپاس از راهنمایی شما
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .به علت تحیک سیستم اعصاب خودکار بدن هنگام ارگاسم ممکن است پس از آن در برخی افراد سردرد یا احساس افسردگی موقتا ایجاد شود اما کم شدن دید چشم ربطی به انزال ندارد.دارویی هم ندارد.  [ 1391-01-18 19:55:13 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences