قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام.من پسری 25 ساله هستم که حدود سه ماه قبل ازدواج کردم.من از کودکی تا الان هیچگاه شب ادراری نداشته ام.اما دردو سال اخیر سه بار با این مشکل مواجه شده ام (دوسال قبل،پارسال و آخرین آن، یک هفته ی پیش)که بسیارمرانگران وافسرده کرده است.میخواستم بدونم مشکل من خیلی بزرگه؟بایدچیکارکنم؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .شب ادراری که جدیدا ظاهر شود(و قبلا وجود نداشته) حتما نیاز به بررسی (معاینه و سونوگرافی و شاید آزمایش) دارد . به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-01-13 12:43:57 ]
سوال : با سلام و خسته نباشيد . ببخشيد من مدتي است كه از ناحيه كمر اسيل ديده ام و اينكه فيزيوتراپي ميرم اما توي اين مدت من شب هاي زيادي جنب شدم و حتي شده سه شب پشت سر هم !!! و اين اصلا در من اتفاق نيوفتاده تا الان :"> من ٢١ سالمه و اينكه توي اين مدت كه كمرم درد ميكنه با اين مشكل دردش بيشتر ميشود و سخت شده است ... خواستم ببينم ايا بخاطر درد كمرم هست و اين مشكل يا خير ؟! چون قبل كمردم همچين مشكلي نداشتم ، و اينكه بعضي از دوستان ميگفتند فشار به قسمت راست بدن باعث تحريك اين عمل ميشه براي همين درد من هم ممكنه باعث تحريكش شده باشد ؟!
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .خیر ارتباطی با کمر درد یا فشار به سمت راست بدن ندارد.  [ 1391-01-13 12:41:38 ]
سوال : سلام راستش من بچه که بودم به علت نعوذ زیاد که باعث خجالتم میشد هردفعه التم رو در حالت نعوذ به زور به حالت خم در میاوردم که تو 18 سالگی بود که دیدم التم براحتی در حالت نعوذ در حالت خم قرار میگیره ولی متاسفانه الان که 22 سالم شده با توجه به چیزهایی که خوندم متوجه شدم که التم شکسته حالا شما چه پیشنهادی دارین که من مشکلم رو حل کنم. با تشکر از شما
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-01-13 12:39:52 ]
سوال : با سلام دکتر بنده پسری دارم که الان 15 ماهه است و از بدو تولد و با انجام معاینه و سونو گرافی مشخص شد بیضه سمت چپ فوق العاده کوچک و اتروفی است(مادرزادی) و بیضه راست طبیعی است از کلیه ها و مجاری ادراری هم سونو گرفتیم که طبیعی بود حالا با توجه به عرائض بنده آیا در آینده از نظر رشد جسمانی مثل کوتاهی یا بلندی غیر طبیعی قد و یا ظهور علائم مردانگی مثل رویش ریش و... و باروری یا عدم ان مشکلی او را تهدید میکند؟ در ضمن دکتر هیچ دارو یا راهکار پزشکی ندادند و گفتند مادرزادی و غیر قابل درمان است
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .وجود یک بیضه برای داشتن توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.اگر از لحاظ ظاهری هم ناراحت و نگران هستید می توان بعد از اتمام بلوغ که رشد بیضه موجود کامل شده پروتز بیضه برای ایشان گذاشت که ظاهر آن دقیقا مثل بیضه طبیعی است.اگر بیضه واقعا اتروفیک باشد دارو یا اقدامی وجود ندارد که آن را بزرگ کند البته باز هم تاکید می کنم اگر واقعا اتروفیک باشد.  [ 1391-01-13 12:38:33 ]
سوال : سلام من پسری 16 ساله هستم و مدتی است که بیضه هایم درد می کنند و درد آن ها دائمی نیست و موقت است و حداکثر این دردها پس از سه روز خود به خود خوب می شوند ولی من از این بابت ناراحتم زیرا نگرانم این درد یک بیماری باشد و باعث عقیم شدن و ناباروری من در آینده شود لطفا مرا راهنمایی کنید با توجه به نکات زیر: 1.من سه ماه است که بدن سازی میروم و در طول این سه ماه بیضه هایم شروع به درد کرده اند و سابقه پیشین از بابت این درد ندارم 2.من متاسفانه خودارضایی می کنم و گاهی اوقات بعد از این کار نیز بیضه هایم درد می گیرند
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .این دردها در افراد مجرد شایع هستند.به شرطی که معاینه طبیعی باشد وجود این دردها طبیعی است.اگر تحریک جنسی رخ دهد ولی مایع منی تخلیه نشود ممکن است در اثر احتقان غدد مترشحه در سیستم تناسلی دردبیضه ها وکف لگن و ... رخ دهدو گاهی این درد بسیار شدید است.پس از ازدواج خوب می شوند.درد بیضه بعد خودارضایی هم طبیعی است.  [ 1391-01-13 12:35:09 ]
سوال : سلام اقای دکتر من جوانی22ساله هستم بعد از دوچرخه سواری ادرار من کاملا شیری رنگ میشود علت ودرمان ان چیست؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید.  [ 1391-01-13 12:32:00 ]
سوال : با عرض سلام.دو سوال داشتم که امید وارم با جواب کاملتون منو متقاعد کنین...1.پس از گذشته 3 ماه از رابطه جنسی مشکوک جواب تمام آزمایش های بیماری های مقابرتی،مخصوصا Hiv،هپاتیت b،c مطمعن کنندست؟...2.دو هفته پس از اون رابطه مشکل پوستی پیدا کردم طوری که فقط پوست کف دست و آلتم پوست پوست شده بود و در آلتم باعث خارش شدید شده بود.و بعد از دو هفته کاملا بر طرف شد.این علامت بیماری مقابرتی بوده؟ممنون
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .1- بله 2- اگر هنوز ادامه دارد معاینه لازم است.اگر از بین رفته بعید است مشکل مهمی باشد.  [ 1391-01-13 12:30:55 ]
سوال : سلام مادر من سنگ مثانه به اندازه 17 میلی متر دارداما از عمل کردن میترسد ایا راهی جز عمل کردن دارد یا حتی عمل کردن مشکلی یا عوارضی ایجاد می کند
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .سنگ مثانه با این سایز را می توان بدون عمل باز(بدون هیچ برشی بر روی بدن) و به طریقه اندوسکوپیک خرد و خارج کرد.این کار با بیحسی از کمر (بدون بیهوشی) امکان پذیر است و فقط نصف روز بستری (از صبح تا عصر) نیاز دارد.بنابراین اگر نیاز به اقدامی داشته باشند جای نگرانی نیست.  [ 1391-01-13 12:28:55 ]
سوال : سلام- در حدود 4 ماه پیش به علت درد بیضه با سونو گرافی انجام شده وجود یک کانون ریز هیپواکو به قطر 3 میلیمتر در قطب تحتانی بیضه سمت چپ مشاهده شد. پس از نگرانی اینجانب و انجام 2 آزمایش سونوگرافی دیگر مشخص شد که ضایعه ای در پارنشیم بیضه چپ وجود ندارد و نظرشان بر این بود که ممکن است از منی باقیمانده از جنابت باشد. الان در حدود 2 هفته هست که درد مختصری در قسمت زیر بیضه سمت چپ احساس می کنم یعنی همان قسمتی که در ابتدا کانون ریز هیپواکو مشاهده شد. به نظر شما این مورد مشکلی برای من جهت ازدواج و بچه دار شدن به وجود می آورد؟من مجرد و 27 سالمه و 2 ماه دیگر عازم سربازی ام. خواهشاً مرا راهنمایی فرمایید.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .اگر توسط متخصص ارولوژی معاینه شده اید و بررسی ها طبیعی بوده است جای نگرانی نیست.البته برای آگاهی از وضعیت بچه دار شدن ازمایش اسپرم لازم است.  [ 1391-01-13 12:26:07 ]
سوال : با سلام . 45 ساله / متاهل / دو فرزند/بعلت پرکاری تیرویید یک قرص ناشتا صبحها / فشار خون 120 روی 80 / درجه حررات 36 و 50 / قد 173 / وزن 72 / ازمایشات روتین کاملا سالم /دارای انزال زود رس بمدت حداکثر 15 تا 20 ثانیه / کاندوم - اسپری هم استفاده شده اما تاثیری نداره . بدادم برسید تو رو خدا . بدلیل اینکه چهره تلویزیونی و مطبوعاتی و اینترنتی هستم قادر به مراجعه حضوری نیستم . فقط نام دارو و مدت مصرفش را بفرمایید انهم در ایمیل خصوصی / تا اخر عمر دعاگوی شما و فرزندان و والدینتان میشوم . تو رو بجان امام زمان جواب رد ندهید
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.ضمنا انزال زودرس ،ایدز و سوزاک نیست که ابتلا به آن خجالت آور باشد ضمن اینکه ایدز و سوزاک هم خجالت ندارند.  [ 1391-01-13 12:23:19 ]
سوال : سلام آقای دکتر.پسری۲۰ساله هستم .من به دلیل واریکسلی که داشتم.بیضه هام کمی کوچکترندتقریبا۲۰*۴۰mm.حدود ۹ماه پیش عمل واریکسل روانجام دادم ونطفه م به حالت نرمال برگشت.میخواستم بدونم باوجودطبیعی شدن نطفه م آیا کوچک بودن بیضه مشکلی برام درست میکنه ونیاز به راهکاری هست یاخیر؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.اگر آزمایش اسپرم طبیعی است نیاز به اقدامی نیست.نگران نباشید.سایز بیضه مهم نیست.عملکرد آن (یعنی همان کیفیت اسپرم سازی) مهم است.  [ 1391-01-13 12:19:16 ]
سوال : با سلام خدمت جناب دکتر....هر دو سه ماه یکبار بیضه سمت راست من به شدت بزرگ میشود و درد آزاردهنده ای دارد.... آیا بیماری چیزی دارم؟نیاز به مراجعه به پزشک هست؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-01-13 12:17:28 ]
سوال : با سلام خدمت شما من پسری 20 ساله هستم و اندازه التم هنگام نعوظ 10 س است ایا استفاده از دستگاه لارجرباکس مناسب است جهت افزایش طول و قطر الت و اینکه من هنگامی که ادرار در مثانه ام خیلی بماند مثانه ام کوچک میشود ایا این طبیعی است با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .1-این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند(از جمله لارجر باکس) از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید.ضمنا مطالعه مقاله«سایز طبیعی آلت مرد چقدر است» در سایت همکارم آقای دکتر صالحی( www.drsalehi.ir) را توصیه می کنم.2- طبیی است.  [ 1391-01-13 12:01:39 ]
سوال : بنده و همسرم حدود 3 سال است ازدواج کرده ایم. تا قبل از بچه دار شدنمون هیچ مشکلی از لحاظ جنسی نداشتیم. بعد از زایمان خانمم و در دوران شیر دهی ایشون دچار سرد مزاجی شدند که حدس زدیم به خاطر شرایط دوران شیر دهی می باشد. ولی بعد از این دوران هنوز سرد مزاجی خانمم ادامه دارد. برای درمان چه باید کرد. لطفا راهنمایی نمایید. با تشکر از سعه صدرتان
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .سرد مزاجی خانمها در حیطه تخصص من نیست.به متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) مراجعه فرمایید.  [ 1391-01-13 11:58:33 ]
سوال : سلام دکتر عزیز. من تقریبا 16 سالمه و با خوندن یک سری مطالب در مورد سرطان بیضه به خودم شک کردم.بیضه سمت راست من تا حدودی بزرگ تر از بیضه سمت چپم هست.در وجود توده ای که ازش تو مطالب استفاده شده شک کردم.و احساس میکنم بیضه سمت چپ(کوچکتر) سالم تر از سمت راست هست.من ساکن ایران نیستم و با دکتر رفتن هم یک سری مشکل دارم که امیدوارم درک کنید.خواهش میکنم مقداری توضیح بدین واقعا نگرانم. باتشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .متاسفانه بدون معاینه هیچاظهار نظری در این مورد نمی توان کرد.اگر بزرگی بیضه یا وچود توده اخیرا ایجاد شده باید حتما به متخصص ارولوژی برای معاینه مراجعه فرمایید.  [ 1391-01-13 11:56:55 ]
سوال : سلام آقای دکتر. لطفا سوال با کد پیگیری 21184122 را جواب بدبد. ممنون میشم.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .فکر می کنم جواب شما را داده باشم.جوابها بر حسب تاریخ سوالها( از قدیم به جدید) پاسخ داده می شوند.اگر پاسخ خود را نگرفته اید سوالتان را دوباره ارسال فرمایید.  [ 1391-01-13 11:53:51 ]
سوال : سلام آقای دکتر.جوانی هستم 30 ساله-مشکل انحنای آلت تناسلی دارم با زاویه 30 درجه.آیا استفاده از دستگاه اکستندار که برای شرکت روناس طب میباشد مفید میباشد.با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .خیر.برای این منظور هیچ تاثیری ندارد.  [ 1391-01-13 11:52:21 ]
سوال : با سلام. مخواستم بدونم استفاده از سیتالوپرام 1.اثر منفی بر روی باروری میگذارد؟ 2. این دارو اعتیاد آور است؟ 3. بعد از 3 ماه استفاده اثرات آن در انزال از بین میرود یا ماندگار است؟ 4- بعد از قطع دارو عوارضی ایجاد میشود؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .1-خیر 2-خیر3-انزال زودرس جزء خواص ذاتی هر فرد است و دارو را می توان کم کرد(مثلا دو روز در هفته)ولی نمی توان قطع کرد چون اگر قطع شود ظرف دو تا 3 هفته به وضعیت قبلی برمی گردید.ضمنا این داروها اگرچه از دسته داروهای ضد افسردگی محسوب می شوند ولی به منظور ضدافسردگی تجویز نمی شوند بلکه چون یکی از عوارض این داروها به تاخیر انداختن انزال است از این عارضه جانبی به عنوان اثر درمانی در انزال زودرس استفاده می شود.4-باید تدریجی قطع شود.در این صورت قطع آن عوارضی ندارد.  [ 1391-01-13 11:51:21 ]
سوال : آقاي دكتر با سلام. اين آزمايش اسپرموگرام همسرم بعد از 4 ماه از عمل واريكوسل هست. پزشك ايشون هيچ دارويي تجويز نكردند. آيا امكان بارداري وجود دارد يا بايد دارو بخورد؟ تعداد 40 ميليون در هر ميلي ليتر، آبنرمال موروفولوژي 30 درصد،‌تحرك 35% good و 30% fairو 20% poorو 15% nil ، حجم كل نمونه :8
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .تعداد و شکل اسپرمها طبیعی است و حرکت آنها هم تقریبا طبیعی است.امکان بارداری زیاد است.می توان دارو هم تجویز کرد که شاید حرکت اسپرمها را بهتر کند.  [ 1391-01-13 11:47:55 ]
سوال : با سلام پسری 23 ساله هستم که مدت 2 ماه است دچار تکرر ادرار شده ام به طوری که بین 20 تا 25 بار در طول روز.البته موقع ادرار نه درد دارم و نه سوزش و نه دردی در کلیه و نه دردی در مثانه.فقط تکرر ادرار دارم .ادمه سرمایی هستم و میزان مصرف مایعاتم در طول روز متوسط رو به با لاست.در ضمن 4 سال است که زیر نظر متخصص پوست و مو قرص فیناستراید 1 میلی میخورم برای ریزش مو و هر 6 ماه هز مایش خون میدهم برای رویت اثرات دارو که همیشه خوب بوده و هیچکدام از عوارض دارو که شامل کم شدن میل جنسی است را در خود ندیدم.تکرر ادرار من در طول روز است و نه شب و ادرارم به صورت دو شاخه خارج میشود. مشکل من چیست؟ با تشکر.
پاسخ : با سلاموعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .معاینه لازم است.نتیجه سونوگرافی و آزمایشها و سنجش ادرار باقیمانده هم مهم است.ممکن است طبیعی باشید یا پروستاتیت مزمن داشته باشید یا مشکلات دیگر که با این شرح حال کوتاه تشخیص آن امکان پذیر نیست.  [ 1391-01-13 11:46:00 ]
سوال : با سلام. آقایه دکتر من پسری 15 ساله هستم که حدودا از 13 سالگی خود ارضایی میکردم اگر از همین الان این کار را ترک کنم آیا درست میشوم؟
پاسخ : با سلام.چه چیزتان خراب شده که درست می شود؟  [ 1391-01-04 14:03:21 ]
سوال : با عرض سلام آقای دکتر آیا التهاب پروستات و واریکوسل به تنهایی و یا توامان می توانند باعث کاهش میل جنسی تا حد صفر در فردی که سابقه ابتلا به اریون و عوارض ناشی از آن در سن 26 سالگی و استمنا به تعداد دفعات زیاد و در طول 15 سال دارد شوند؟ آیا راه درمانی وجود دارد؟ من 39ساله و مجرد هستم با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .ارتباطی بین التهاب پروستات و واریکوسل و استمنا با کاهش میل جنسی وجود ندارد.اوریون اگر منجر به درگیری هر دو بیضه و کوچک شدن (اتروفی) هر دو بیضه شده باشد ممکن است موجب اختلال میل و عملکرد جنسی و باروری شود ولی چنین اتفاقی بسیار به ندرت رخ می دهد.  [ 1391-01-04 14:02:18 ]
سوال : با سلام و احترام 34 سال دارم-متاهل-قبلا از شما مشورت گرفتم-دو سالي هست كه تحت نظر ارولوژيست انزال سريع م را درمان مي كنم-سيتالوپرام..زولوفت...پاروكزتين...از جمله داروها بودند اما نتيجه اي نگرفتم-با توصيه شما از كرم بي حس كننده نيز استفاده كردم كه اگر چه موثر است اما غيرطبيعي و بخاطر بي حسي آلت آزار دهنده بوده و جذابيتي ندارد-فرموديد پاروكزتين آخرين درمان است..اما من قبلا به مدت 3 ماه از اين دارو مصرف كرده ام و بي نتيجه بود، واقعا راهكار ديگري وجود ندارد؟و بايد با اين بيماري بسازم؟با تشكر از شما
پاسخ : با سلام.فعلا داروی خوراکی موثرتری برای این بیماری وجود ندارد.  [ 1391-01-04 13:59:05 ]
سوال : سلام دکتر عزیز...ایا مشکل اختلال در نعوظ به دلیل خودارضایی با گذشت زمان و ترک این عمل برطرف میشود؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .ارتباط اثبات شده ای بین خود ارضایی و اختلال نعوظ وجود ندارد.باید به دنبال علت واقعی آن گشت.  [ 1391-01-04 13:58:00 ]
سوال : سلام من 36 سالم و6ساله ازدواج کردم 3سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم و الان التم خیلی کوچک شده مثل یک بچه میخواستم بدانم باید چیکار کنم و چربیم هم بالاست ممنون
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .نه خود واریکوسل و نه عمل واریکوسل موجب کوچک شدن آلت نمی شوند.بعید می دانم مشکلی داشته باشید.با این حال اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید.ضمنا مطالعه مقاله«سایز طبیعی آلت مرد چقدر است» در سایت همکارم آقای دکتر صالحی( www.drsalehi.ir) را توصیه می کنم.  [ 1391-01-04 13:56:13 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences