قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با عرض سلام . لطفا نحوه استفاده از قرص اسنترا 50 را توضییح بدید آیا باید قبل از نزدیکی مصرف کرد یا هر شب و تا چه مدت مصرف کنیم با نشکر
پاسخ : با درود.می توانید از قرص سرترالین(آسنترا) 50 میلی گرمی روزی 1 عدد استفاده کنید.برای به حداکثر رسیدن تاثیر باید چند هفته زمان بگذرد.اگر بعد از 2 تا 3 هفته زمان انزال به حد کافی اضافه شد(هدف رسیدن به بالای حد طبیعی یعنی 2 دقیقه است و ایده آل رسیدن به بالای 5 دقیقه که متوسط جامعه است) می توانید مصرف آن را کم کنید و یک شب در میان و یا فقط 4 ساعت قبل از نزدیکی 1 عدد مصرف کنید.ولی اگر بعد از یک تا دو هفته مصرف زمان انزال به حد کافی اضافه نشده بود می توان مصرف آن را دو برابر کرد. در صورتی که مدت زمان به اندازۀ کافی طولانی نشد برای ادامۀ درمان به یکی ازهمکاران ارولوژیست مراجعه فرمایید انزال زودرس جزء خواص ذاتی هر فرد است که ترشح نروترانسمیترهای مغزی آن را تعیین می کنند و دارو را می توان کم کرد(مثلا دو روز در هفته)ولی نمی توان قطع کرد چون اگر قطع شود ظرف دو تا 3 هفته به وضعیت قبلی برمی گردید. بنا براین معمولا درمان دائمی ندارد و چند هفته پس از قطع دارو مقدار نوروترانسمیتر های مغزی به حد قبلی برگشته و انزال زود رس دوباره ایجاد می شود.البته مواردی از بهبود دائمی نیز بعد از درمان دارویی و یا حتی به طور خود به خود دیده شده است.  [ 1393-01-14 12:07:00 ]
سوال : باعرض سلام اینجانب مردی59ساله هستم 26سال است دیابت دارم در سال 83 عمل قلب باز انجام داده ودر اسفندماه92 عمل استنت گذاری قلب انجام داده ام قندم با انسولین قرص کنترل است اما مدت چند سالی است دچار ناتوانی شدید جنسی هستم بطوریکه قرصهای محرک هم تاثیر ندارد ممنون میشوم در رابطه سوالات زیر راهنمایی بفرمایید 1-باتوجه به ناتوانی جنسی همیشه کسل وبی حوصله هستم چه باید بکنم 2- من میل جنسی خوبی دارم اما توانایی ندارم راه درمان چیست 3-با توجه به مشکل قلبی می توانم از داروهای قویتری استفاده کنم 4-در حال حاضر از داروهای قلبی زیر استفاده می کنم پلاویکس-متورال- نتروکانتین- نیکورانیل-اسپیرین80
پاسخ : با درود.دیابت یکی از مهمترین دلایل ناتوانی جنسی است(در حالی که میل جنسی کاملا طبیعی است).بهترین دارو برای رفع ناتوانی جنسی(اختلال نعوظ) در بیماران دیابتی ،داروهای سیلدنافیل و تادالافیل است ولی در مورد شما چون نیتروکتنتین مصرف می کنید نمی توان این دارو ها را تجویز کرد چون با هم تداخل کشنده دارند.باید با متخصص قلب خود مشورت فرمایید،اگر اجازه قطع دائم یا متناوب نیتروکانتین و سایر دارو های نیترات دار را بدهند امکان تجویز دارو برای ناتوانی جنسی شما و جود دارد.  [ 1393-01-14 11:25:52 ]
سوال : سلام و خسته نباشید پسری 21 ساله هستم و قبلا خودارضایی میکردم که الان مدتی است ترک کردم و قبلا با آلتم مشکلی نداشتم. تقریبا چند وقتیه متوجه شدم وقتی در خواب جنب میشوم(دوباره میخوابم) بعد از چند ساعت اگر دوباره آلتم به حالت نعوظ برود دردناک است. البته بعد از یه چند ساعت بعد اگر دوباره نعوظ بشود درد ندارد و معمولی است. به نظر شما مشکل چیست؟ آلتم در حالت معمولی خیلی به سمت چپ است و در حالت نعوظ تقریبا قائم و متمایل به سمت چپ است. ممکن است مشکل از این باشه؟ ممنون
پاسخ : با درود.1- در مورد درد و...:طبیعی است 2- در مورد کجی آلت:در اکثر مردان آلت در حالت نعوظ کمی به یک سمت(اکثرا چپ) منحرف است و به طور طبیعی مردان بسیار کمی هستند که آلت آنها در حالت نعوظ کاملا مستقیم باشد.پس شما از این نظر طبیعی هستید. بنابراین کجی آلت اگر کم باشد نیاز به عمل ندارد.ولی اگر کجی زیاد باشد به طوری که مانع نزدیکی شود (تقریبا بیش از 30 درجه) نیاز به عمل دارد.در غیر این صورت عمل توصیه نمی شود چون عوارض احتمالی آن بیش از منافع آن است.شما طبیعی هستید ونیاز به اقدامی ندارید.  [ 1393-01-14 11:21:49 ]
سوال : سلام خسته نباشيد خانوم هستم موقع ارتباط دهاني با همسرم متوجه ورود چيز سفت و سفيد و كوچكي همراه با ترشحات قبل از ارگاسم همسرم به دهانم شدم نگرانم و به خودش نگفتم چي ميتونه باشه؟گاهي اوقات ترشحات روي لباس زيرش زرد رنگه...
پاسخ : با درود.در مورد آن چیز سفید نمی توانم اظهار نظر دقیقی داشته باشم.اما فکر نمی کنم مهم باشد.زرد شدن لباس زیر نیز طبیعی است و دلیل بر عفونت یا مشکل دیگری نیست.  [ 1393-01-14 11:19:22 ]
سوال : با سلام! من 24 سالمه و اونجوری که یادم میاد از سن 13 سالگی دارم خودارضایی میکنم علت زود شروع کردنم هم یه سری مسایل فامیلی بوده. من تقریبا روزی یه بار الی دوبار این کارو انجام میدم راستشو بخواین تا حالا چندین دفعه شروع به ترک کردم ولی یه هفته هم نتونستم صبر کنم ولی تا الان به خاطر کنترل رژیم غذاییم تا حالا به مشکلی بر نخورده بودم فقط چشمام کمی کم سو شده که چشم پزشکبه دلیل کتاب خوانی
پاسخ : با درود.قسمت دوم سوال شما را هم خواندم.هیچکدام از این حالاتی که فرموده اید ربطی به خود ارضایی ندارد.نیازی به دارو هم ندارید.  [ 1393-01-14 11:17:43 ]
سوال : سلام خدمت شما پزشک محترم من پسری 20 ساله هستم که چند سالی هست خود ارضایی میکنم ولی حدود دو سال هست که خیلی کم شده شاید ماهی 1 یا 2 بار و شاید اصلا راستش وقتی من ارضا میشم داخل منی من تکه های زرد رنگی هست که مانند ژله هستش یا مانند پاستیل یه چیزی تو این مایه ها و داخل منی من قرار داره و حجم منی منم زیاده فکر کمن چون ورزش میکنم بخاطر اون باش میخواستم بدونم که این تکه های ژله مانند چی هستن و آیا من مریض شدم یا طبیعی هستن ممنون میشم که به سوالم پاسخ کامل بدین
پاسخ : با درود.وجود این قطعات ژله ای زرد در منی طبیعی است.نگران نباشید.  [ 1393-01-14 11:16:11 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید آیا درد خفیفی که گاهی اوقات و نه همیشه در ناحیه بیضه احساس می کنم دلیلی بر وجود واریکوسل است؟
پاسخ : با درود.ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است .معمولا واریکوسل موجب درد بیضه نمی شود و وجود درد دلیل بر واریکوسل نیست.  [ 1393-01-13 12:53:55 ]
سوال : با سلام من هم مشکل زود انزالی دارم لطفا ً جهت درمان مرا راهنمایی کنید با تشکر
پاسخ : با درود.برای درمان انزال زودرس یک سری اقدامات عملی توصیه می شود که در حیطه کار متخصصین روانپزشکی است و یک سری اقدامات دارویی انجام می شود که توسط ارولوژیست انجام می شود. یکی از این روشها تکنیک start-stop است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کنید و این کار را چند بار تکرار کنید .به مرور این کار باعث افزایش کنترل بر انزال خواهد شد.روش دیگر تکنیک squizing است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کرده و به مدت یک دقیقه سر آلت را بین دو انگشت شست و اشاره بفشارید و دوباره کار را شروع کنید.برای گاهی بیشتر از جزئیات این روشها و دانستن سایر روشهای غیر دارویی ،با همکاران روانپزشک مراجعه فرمایید. درمان دارویی این عارضه با دارو های خوراکی یا موضعی امکان پذیر است .چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. ضمنا اگر مجرد هستید نیاز به درمان ندارید.  [ 1393-01-13 12:52:11 ]
سوال : سلام.بنده 24 ساله بیضه سمت راستم کوچکتر از حد طبیعی است آزمایش اسپرم تعداد اسپرم را 58 ملیون نشان داده که از نرمالی که زده 60-150 کمتر است و حجم آن نیز کمتر از نرمال است. ایا برای بچه دار شدن مشکلی وجود دارد؟و آیا معافیت سربازی به بنده تعلق میگیرد؟ و قفسه سینه کفتری خفیفی دارم و گاها دردهای قلبی.ایا بهم مربوط می شوند و بیماری خاصی است؟ متشکر
پاسخ : با درود.1- در مورد اینکه آیا بیضه راست واقعا کوچکتر است یا نه ،معاینه لازم است.ولی بر فرض که کوچکتر هم باشد،اگر بیضه مقابل (چپ) سالم باشد هیچ مشکلی از نظر باروری و توانایی جنسی نخواهید داشت. 2- حداقل اسپرم طبیعی 20 میلیون در هر سی سی مایع منی است.بنابراین تعداد اسپرم شما طبیعی است.در مورد حجم منی نیز نگران نباشید.خیلی مهم نیست.(ملاک آزمایشگاه شما بسیار قدیمی است.در گذشته حداقل تعداد اپرم را 60 میلیون می دانستند ولی حدود 15 سال است که این عدد عوض شده است) 3- کوچکی بیضه معافیت از سربازی ندارد.4- سینه کفتری و درد قلبی در حیطه تخصص من نیست.  [ 1393-01-13 12:49:39 ]
سوال : سلام و خسته نباشید با تشکر از پاسخ شما چند روز است حتی پس از ادرار کردن فقط در ناحیه خروج ادرار احساس ادرار می کنم و حتی گاهی اوقات چند قطره دفع بی اختیار دارم.راهنمایی کنید چکار کنم؟28 سالمه
پاسخ : با درود. خروج چند قطره ادرار پس از پایان ادرار کردن طبیعی است و مربوط به ادراری است که بعد از بسته شدن اسفنکتر خروجی مثانه ،در مجرا باقی مانده است(مانند شیر آبی که به یک شیلنگ متصل است و پس از بستن کامل شیر آب ،مقداری آب در شیلنگ باقی می ماند).حتی اگر پس از پایان ادرار مجرا را کاملا فشار داده و تخلیه کنید(که به آن استبراء گفته می شود) باز هم ممکن است چند دقیقه بعد از خروج از دستشویی و به ویژه در موقع خم شدن بدن، چند قطره ادرار خارج شود زیرا قسمتی از مجرا که در داخل لگن است در دسترس شما نیست تا آن را فشار داده و ادرار موجود در آن را تخلیه کنید.این حالت از نظر پزشکی طبیعی است و از نظر شرعی هم چنانچه پس از پایان ادرار استبرا کرده باشید و پس از آن ترشحاتی خارج شود حکم ادرار ندارد.  [ 1393-01-13 12:44:55 ]
سوال : با سلام دکتر یکسال پیش واریکوسل عمل کردم وچند نوبت آزمایش دادم تو اخرین ازمایشم تعداد اسپرم 70 و حرکت آن 30 درصد بوده میخواستم بدونم نتیجه خوبه خواهش میکنم راهنمایی کنید.میترسم عود کرده باشه تو فعالیت های روزانمم زیاد رو پا وایمیسم و بدنسازی هم کار میکنم.تا یکی دو روز بعد از انزال هم درد خفیفی اطراف بیضه چپم دارم.با تشکر
پاسخ : با درود.در آزمایش اسپرم سه فاکتور مهمتر از بقیه هستند:1- تعداد اسپرمها 2- حرکت اسپرمها 3- شکل اسپرمها.تعداد اسپرمهای شما طبیعی است.در مورد مورفولوژی(شکل)چیزی نگفته اید.در مورد حرکت هم ناقص ذکر کرده اید:در طبقه بندی جدید حرکت اسپرمها 4 گرید می شود:گرید A=حرکت روبه جلوی سریع، گریدB=حرکت رو به جلوی آهسته،گرید C=حرکت درجا بدون حرکت به جلو و گرید D=بی حرکت.اگر گریدA حداقل بیست و پنج درصد یا گرید A+B حداقل 50 درصد باشد حرکت اسپرمها طبیعی است.بنابراین باید ذکر کنید که 30 درصد از چه گریدی بوده اند.البته اگر مجرد هستید لازم نیست در این مورد وسواس بیشتری به خرج دهید.واریکوسل با کار سنگین و ورزش عود نمی کند.با خیال راحت ازدواج کنید و اگر پس از ازدواج ،بیش از یک سال نزدیکی بدون پیشگیری داشتید و بچه دار نشدید،آن وقت برای بررسی بیشتر و درمان اقدام فرمایید.  [ 1393-01-13 12:43:53 ]
سوال : باسلام بنده جوانی 26ساله ومجرد هستم اخیرا متوجه شدم بیضه هایم نسبت به سال های قبل کوچکترشده وآلتم نیز رشدی نداشته لذا خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید باتشکر
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-13 12:37:03 ]
سوال : سلام همسرم دچار واریکوسل گرید2و3در طرف چپ میباشد. آزمایش اسپرم مورفولوژی 1%نرمال را نشان میدهد.یک بار عمل میکرو انجام دادیم ولی موفقیت آمیز نبود.در مورد واریکوسل آیا عمل باعث بهتر شدن شرایط اسپرم میگردد؟سن همسرم 32 میباشد.
پاسخ : با درود.اگر فقط 1درصد اسپرمها مورفولوژی نرمال داشته اند ،بعید است از عمل واریکوسل هم سودی ببرند ولی در صورتی که واقعا واریکوسل گرید 2 یا 3 داشته باشند به عنوان آخرین تیر در ترکش شاید عمل واریکوسل ارزش امتحان کردن داشته باشد.اگر باز ه نتیجه ای حاصل نشد،تکرار میکرواینجکشن بهترین اقدام است.البته باید دانست که هر دوره میکرو در بهترین شرایط حدود 30 درصد موفقیت دارد و شاید نیاز به تکرار مکرر آن باشد.  [ 1393-01-13 12:36:03 ]
سوال : سلام22 سالمه وقتی با نامزدم عشق بازی میکنم و آلتم مدت زیادی بلند میشه(بیشتر از10دقیقه مداوم،زیر لباسم) بعد از یکی دو ساعت،بیضه چپم و رگ های بالاییش متورم به شدت درد میکنه، تا یکی دو ساعت، رفتم سونوگرافی(البته زمانی که تحریک نشده بودم و تورم و درد نداشتم)گفتن واریکوسل نیست. "سونوگرافی بیضه ها و نواحی اینگوینال بیضه ها هر کدام با حجم 12cc دارای پارانشیم نرمال میباشد بیضه ها در محل آناتومیک خود هستند.توده یا کالسیفیکاسیون غیر عادی مشهود نیست.هیدروسل مشاهده نشد.اپیدیدیم هر دو طرف نرمال است.در حالت ایستاده و با مانورووالسالوا هرنی یا واریکوسل مشاهده نشد. نظریه:نرمال" چرا اینطوری میشه؟؟
پاسخ : با سلام. وجود این دردها طبیعی است.اگر تحریک جنسی رخ دهد ولی مایع منی تخلیه نشود ممکن است در اثر احتقان غدد مترشحه در سیستم تناسلی دردبیضه ها وکف لگن و ... رخ دهدو گاهی این درد بسیار شدید است.پس از ازدواج خوب می شوند.طبیعی هستید.نگران نباشید.  [ 1393-01-13 10:17:23 ]
سوال : ضمن عرض سلام وتبريك سال نو من ٣٠ سالم حدود ١٥ساله به روش هاي مختلف خودارضايي ميكنم بر اثر اين روش هاي غلط دچار انحنا آلت بطرف پا يئن شدم چند روزه ازدواج كردم هنوز نتونستم با همسرم رابطه برقراركنم نگرانم آيا به فكر درمان باشم يا ارتباطمو شروع كنم ؟؟چون ميگن ارتباط اول خيلي مهمه و واژن حالت ميگيره وتا آخر نهايت لذت صرفا با همون آلت امكانپذيره ...(البته خودم از اين قضيه غذاب ميكشم وبه فكر درمانش افتادم )ممنون ميشم اگه زودترجوابمو بديد
پاسخ : با درود.خود ارضایی باعث انحنای آلت نمی شود.این گفنه که در ارتباط اول واژن حالت می گیره و بقیه چیزهایی که ذکر کرده اید نیز کاملا اشتباه است.مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1393-01-13 10:13:45 ]
سوال : با سلام سال نو مبارک.گاهی وقتا آلت همسرم هنگام نزدیکی دچار خراش میشه آیا مسئله مهمیه؟ایا در باروری تاثیر میذاره؟ باتشکر از راهنماییتون
پاسخ : با درود.معاینه لازم است ولی فکر نمی کنم مشکل مهمی باشد .در باروری تاثیری ندارد.  [ 1393-01-13 10:11:27 ]
سوال : با سلام.میخواستم در مورد روش پنیمور سوال کنم میخواسم بدونم تاثیری دارد.و عوارضی هم دارد.باتشکر
پاسخ : با درود.تاثیری ندارد.  [ 1393-01-13 10:09:44 ]
سوال : سلام من چهارسال پیش یک بیضمو بخاطر تومور خوشخیم بیضه خارج کردم ولی اقدامی واسه معافیت نکردم میخواستم ببینم اگر اقدام کنم معاف دائم میشم یا خیر؟معاف از رزم بدرد من با توجه به شرایطم نمیخوره"و با توجه به اینکه تو شرایط معافیت هست که تومورهای خوشخیم مجاری ادراری تناسلی معاف دائم میشن ایا امکانش هست با مشکل من در کمسیون سلیقه ای برخورد بشه؟؟باتشکر
پاسخ : با درود.برای معافیت اقدام کنید ولی باز هم احتمال دارد که شما را معاف دائم نکنند.کاملا سلیقه ای است.  [ 1393-01-13 10:08:51 ]
سوال : من الان ۲8 سالمه 8 سال پیش به طور اتفاقی UPJO کلیه چپ و هیدرونفروز شدید آن کشف گردید و سپس تحت عمل جراحی باز قرار گرفتم. و بعد از عمل جراحی با IVP و سونوگرافی جدید معلوم گردید که اندازه کلیه کوچک شده(105*45). جدیداٌ با انجام DTPA ،GFR کلیه ها به صورت زیر گزارش شد:کلیه چپ: ۳۰ کلیه راست: ۷۷ مجموع=۱۱۳ با توجه به نبود مشکل کلیوی در آزمایش خون ارزیابی شما از وضعیت کارکرد کلیه هایم چیست چقدر کلیه چپ من تضعیف شده یا به اصطلاح از بین رفته است؟ آیا در آینده به نارسایی مزمن کلیه گرفتار می شوم ؟ آیا ممکن است دوباره دچار تنگی شوم؟ پیشنهاد شما برای جلوگیری از هرگونه مشکلات کلیوی جدید و جدی در آینده چیست؟
پاسخ : با درود.کلیه چپ شما کمی آسیب دیده ولی کار می کند(تقریبا نصف یک کلیه طبیعی).چون کلیه راست شما سالم است جای نگرانی نیست و مشکلی نخواهید داشت.احتمال تنگی مجدد بسیار کم است.بهتر است سالانه آزمایش کراتینین خون و آزمایش ادرار و سونوگرافی بدهید.  [ 1393-01-13 10:07:19 ]
سوال : 17 سال استمنا میکردم در 19 سالگی دچار انزال زودرس شدم ولی نعوظ راداشتم در 24 سالگی مشکلم کمی زمان نعوظ بود مسلا 1یا دو دقیقه و حس میکردم التم یک یا دو سانت کوچکتر شده در29سالگی همان نعوظ هم با سختی و مسلا تنها با دیدن فیلم ناجور بعد 1ساعت انجام میشد وهر 2ماه یکبار در خواب التم سفت شده و منی خارج میشود بیماری قلبی یا دیابت و .. ندارم قند و چربی زیاد مصرف میکنم و کبدم اندکی چرب است1-ایا دلیل عدم نعوظ وزمان کم نعوظ و انزال زودرس ناشی از 1500بار استمنا بوده است یا نه و مسلا چربی بالا یا قندخون یا .. است ایا قرص سیالیس موسر است در این صورت باید تا اخر عمر مصرف کرد یا نه بعد مدتی مشکل حل میشود
پاسخ : با سلام.ارتباط اثبات شده ای بین خود ارضایی و زودانزالی وئ اختلال نعوظ وجود ندارد.چربی خون اگر بالا باشد می تواند موجب اختلال نعوظ شود.سیالیس موثر است.البته با این مشخصاتی که ذکر نموده اید،به نظر می رسد از نظر جسمی سالم هستید و اختلال نعوظ شما به علل روحی و روانی است و باید این علل را برطرف کنید.  [ 1393-01-13 09:46:41 ]
سوال : باسلام وخسته نباشیدخدمت آقای دکتر,دختری هستم ۲۳ساله وباکره,زمانی که بانامزدم رابطه جنسی سطحی وبدون دخول برقرارمیکنم باگذاشتن دست روی آلتم ومالش احساس درد در این قسمت راداشته واحساس خاصی ازبرقراری رابطه ندارم,درضمن بادیدن صحنه های تحریک کننده وغیره تحریک میشوم وحالتهایی درمن به وجودمی آیدکه درحین رابطه بوجودنمی آید,آیامشکل خاصی وجوددارد
پاسخ : با درود.این سوال در حیطۀ تخصص من نیست.با متخصص زنان مشورت فرمایید.البته فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشید.  [ 1393-01-13 09:41:50 ]
سوال : سلام دکتر .بند 28 سال دارم 4سال که ازدواج کردم ولی هنوز بچه دارنشدم رفتم دکتر ازمایش دادم دکتر گفتم که اسپرم هات خیلی کم تحرک هستن وشروع کردم به درمان ولی متاسفانه جواب نگرفتم ومن خیلی قلیون میکشم ایا احتمالش هست که از قلیون کشیدن
پاسخ : با درود.بله.سیگار و قلیان و هر نوع دود باعث کاهش کیفیت و تحرک اسپرمها می شود.البته باید آزمایش اسپرم شما را دید و از نظر واریکوسل و سایز بیضه ها هم معاینه شوید.  [ 1393-01-13 09:39:36 ]
سوال : با سلام / آقای دکتر یه سوال داشتم(پسر 18 ساله با 4سال سابقه ی خودارضایی-حداکثر 2بار در هفته)آیا خودارضایی برای بدن مضر است؟چرا لطفا یه تاپیک در مورد خودارضایی تو سایت قرار بدید
پاسخ : با سلام.اکثر مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند ارتباطی با آن ندارند. البته چون منع شرعی دارد توصیه به ترک آن می شود.امکان گذاشتن چنین تاپیکی در سایت وجود ندارد چون موجب فیلتر شدن سایت خواهد شد.  [ 1393-01-13 09:37:13 ]
سوال : درود بر شما خسته نباشید الان چند ساله که رابطه جنسی دارم ولی اخیرا احساس میکنم دیر انزالی دارم جوری که بعضی وقتها به 30 دقیقه میرسه ، کاندوم بزارم که واویلا الان با خود ارضایی راحت ترم ، حداقل کمرم صاف نمیشه قبل از اینکه رابطه ی جنسی هم آغاز کنم خود ارضایی می کردم از نظر مقدار منی و اندازه آلت هم مشکلی ندارم به نظر شما دلیل دیر انزالی ( اگه بشه گفت دیر انزالی ) چیه؟ به خاطر خود ارضایی یا عوامل عصبی تا حالا از هیچ قرص و اسپری و عوامل غیر طبیعی هم استفاده نکردم
پاسخ : با درود.این حالت بیشتر به علل روحی و روانی است و برخی دارو ها و مواد مخدر هم باعث این حالت می شوند.اگر دارو یا مخدر استفاده نمی کنید به علل روحی و روانی است.درمان دارویی ندارد.ارتباط با خود ارضایی هم ندارد.  [ 1393-01-12 09:23:27 ]
سوال : سلام و خسته نباشید 4 ماه پیش جهت زود انزالی به دکتر مراجعه و قرص سیتالوپرام 10 و 20 40 تجویز کردند که وقتی به 40 رسید مشکلم حل شد ولی 2 ماه پیش علاوه بر عوارض معمول قرص یک شب دچار شب ادراری شدم.الان 28 سالمه ولی تا اول راهنمایی شب ادراری داشتم.قرص را کم کردم از ترس شب ادراری و الان چند وقته یک شب در میان نصف 40 می خورم.دو روزه که همیشه حس میکنم ادرار دارم و گاهی اوقات 1 یا 2 قطره بی اختیار خارج می شه.میشه راهنمایی کنید از چی میتونه باشه
پاسخ : با درود.در مورد اینکه علت شب ادراری شما یا خروج چندقطره ادرار چیست نمی توان بدون بررسی بیشتر اظهار نظر دقیقی کرد ولی ارتباطی با سیتالوپرام ندارد.  [ 1393-01-12 09:20:48 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences