قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام دکتر ممنون از پاسخگویی سریعتون.دکتر یک سال و نیم پیش عمل واریکوسل درجه 3 کردم بعد از عمل چند نوبت معاینه کردم دکتر گفت وقتی رگ بالای بیضتو با دست بگیری بعد به شکمت زور بزنی و رگ متورم بشه عود کرده الانم که خودم این کارو میکنم و به شکمم زور میزنم یک رگ بالای بیضم که از همه قطور تره متورم میشه مثل حالتی که خون درش جریان داشته باشه.در مورد آزمایش هم که گفتید گرید های حرکت اسپرم تو آزمایش همچین پارامترهایی نداره. فقط mobility:30 Immobile:50 semobiliti:20 به نظر تون عود کرده؟خیلی نگرانم تو عملای بقیه قبل با بعد عمل چقدر تغییر داره؟من حرکت اسپرمم 15 بود قبل عمل.با تشکر
پاسخ : با درود.هیچکدام از اینها دلیل بر عود نیست.فعلا اگر مجرد هستید نیاز به اقدامی ندارید.با خیال راحت ازدواج کنید و اگر پس از ازدواج ،بیش از یک سال نزدیکی بدون پیشگیری داشتید و بچه دار نشدید،آن وقت برای بررسی بیشتر و درمان اقدام فرمایید.  [ 1393-01-14 19:51:05 ]
سوال : سلام،پسر25ساله ومجرد.از20سالگی تاکنون بعلت عدم امکان ازدواج وارضاجنسی مناسب، مسائل جنسی راتارسیدن به سن ازدواج فراموش و تعلیق کرده‌ام.از آن موقع تاکنون مشکل عدم نعوظ کامل ومشکل درحفظ نعوظ داشته‌ام.ظاهرابخشی از مشکل روانیست وکنترل نعوظ در اختیارم نیست؛اگرچه تمایل دارم ولی نعوظ هیچگاه کامل نمی‌شود وسریعاحتی از همان نعوظ غیرکامل نیز خارج می‌شود.اهل خودارضایی نیستم؛ فکرمیکردم تمام مشکلات پس ازازدواج و درطول دوران زناشویی حل می‌شود؛اماعدم توانایی در نعوظ را سد راه خویش می‌بینم.اکنون که قصد ازدواج دارم بسیار نگران هستم.لطفا بنده را در حل مشکل راهنمایی کنید با تشکر
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.آیا نعوظ شبانه یا نعوظهای صبحگاهی(حین خواب) را دارید یا نه؟ ضمنا تا زمانی که در موقعیت طبیعی مقاربت قرار نگرفته اید نمی توان با قطعیت گفت که مشکلی از نظر نعوظ دارید یا نه؟اگر در موقعیت طبیعی مقاربت قرار گرفته و واقعا مشکل نعوظ داشته باشید شاید آزمایشهای هورمونی و بررسی بیشتر لازم است.  [ 1393-01-14 19:43:37 ]
سوال : سلام اقای دکتر خواهشن جوابمو بدید پسری هستم 16 ساله 1 سال هست مشکل ادراری دارم شدید نیست اما افسردگی شدیدی گرفتم وقتی نشستم یا میخواهم بخوابم احساس می کنم چند قطره ادرار از من خارج میشه داخل دستشویی هم پس از تخلیه کامل ادرار دو باره ادرارم میگیره و قطره قطره خارج میشه نه سوزش دارم و نه رنگش بده سنوگرافی هم رفتم گفتن هیچ مشکلی نداری گفتن در مجاری ادرار ت عفونت جمع شده اقای دکتر به خاطر خدا کمکم کنید دارم افسردگی میگیرم اصلا از خونه بیرون نمیرم ممنون
پاسخ : با درود. خروج چند قطره ادرار پس از پایان ادرار کردن طبیعی است و مربوط به ادراری است که بعد از بسته شدن اسفنکتر خروجی مثانه ،در مجرا باقی مانده است(مانند شیر آبی که به یک شیلنگ متصل است و پس از بستن کامل شیر آب ،مقداری آب در شیلنگ باقی می ماند).حتی اگر پس از پایان ادرار مجرا را کاملا فشار داده و تخلیه کنید(که به آن استبراء گفته می شود) باز هم ممکن است چند دقیقه بعد از خروج از دستشویی و به ویژه در موقع خم شدن بدن، چند قطره ادرار خارج شود زیرا قسمتی از مجرا که در داخل لگن است در دسترس شما نیست تا آن را فشار داده و ادرار موجود در آن را تخلیه کنید.این حالت از نظر پزشکی طبیعی است و از نظر شرعی هم چنانچه پس از پایان ادرار استبرا کرده باشید و پس از آن ترشحاتی خارج شود حکم ادرار ندارد.  [ 1393-01-14 19:38:22 ]
سوال : سلام وخسته نباشید . جناب دکتر سال 84 جراحی واریکوسل انجام دادم یک مدت بعد از آن بیضه سمت راستم بزرگتر شده به نحوی که من را بعضی مواقع کمی اذیت میکند بخصوص زمانی که لباس زیر آزاد می پوشم سونوگرافی من : بیضه سمت راست 58x31 میلی متر اپیدیدیم راست تا حدودی برجسته تر از طرف مقابل است ضخامت اسکروتوم در طرف راست افزایش یافته است اپیدم سمت چپ نرمال ابعاد 51 در 24 و اکوی طبیعی است. هیدروسل نیز مشاهده نشده است.//در ضمن با وجود واریکوسل دو طرفه جواب آزمایش اسپرمم نرمال می باشد . جناب دکتر آیا مشکل بیضه راستم من جدی است آیا قابل درمان است؟ واصلا مشکل من چیست؟ الان تقریبا 7 سال اینطورم. سپاس
پاسخ : -با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید چون بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .  [ 1393-01-14 19:35:55 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید حضور محترم شما من پسری پنج ساله دارم که دچار مشکل شب ادراری است و حدود سه ماه است بیشتر اوقات شلوار او ترشحات سفید رنگی دارد، همچنین بیضه ی چپ او کمی از بیضه ی راست او کوچک تر است.می خواستم من را راهنمایی کنید که این ترشحات چیست؟ آیا ممکن است کودکی در این سن محتلم شود؟از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم.
پاسخ : با درود.در این سن کودک محتلم نمی شود.در مورد ترشحات مذکور و همچنین سایز بیضه ها بدون معاینه اظهار نظر دقیق امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-14 19:33:56 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید من پسری 25 ساله مجرد میباشم هفته ای 4 یا 5 شب محتلم میشوم ایا از لحاظ جنسی مشکلی دارم؟ در ضمن چند سال پیش هم به علت احتلام های پی در پی شبانه هنگام سفتی آلتم روی ان فشار می اوردم وبه سمت پایین خم میکردم تا از بیرون آمدن منی جلوگیری کنم الان التم در زمان سفت بودن به سمت پایین خم میباشد و خیلی نگران هستم که ناباروری برایم به وجود آمده باشد لطفا راهنماییم کنید؟ انحراف التم هم در حدود 30 درجه رو به پایین میباشد.
پاسخ : با درود.1- در مورد احتلامهای شبانه:طبیعی هستید.نگران نباشید.2- در مورد کجی آلت:در اکثر مردان آلت در حالت نعوظ کمی به یک سمت(اکثرا چپ) منحرف است و به طور طبیعی مردان بسیار کمی هستند که آلت آنها در حالت نعوظ کاملا مستقیم باشد.پس شما از این نظر طبیعی هستید. بنابراین کجی آلت اگر کم باشد نیاز به عمل ندارد.ولی اگر کجی زیاد باشد به طوری که مانع نزدیکی شود (تقریبا بیش از 30 درجه) نیاز به عمل دارد.در غیر این صورت عمل توصیه نمی شود چون عوارض احتمالی آن بیش از منافع آن است.ضمنا این حالت ارتباطی با فشار آوردن بر آلت ندارد.  [ 1393-01-14 19:32:13 ]
سوال : با سلام آیا احتمال انتقال ایدز از طریق بزاق دهان هنگام بوسیدن عمیق هست؟ من روی لبم زخم خشک شده داشتم آیا ممکن است ویروس از این طریق وارد شده باشد؟ البته زخم تازه زیر زخم خشک وجود داشت! سوال دیگه ام اینکه ویروس از طریق زبان چگونه منتقل می شود؟ با تشکر
پاسخ : با درود.با بوسه های معمولی ایدز منتقل نمی شود ولی با بوسه های عمیق(که اصطلاحا بوسه فرانسوی نامیده می شوند)احتمال انتقال ایدز وجود دارد ولی این احتمال بسیار بسیار کم است.این موضوع در حیطۀ تخصص من یعنی کلیه و مجاری ادراری نیست.برای اطلاعات بیشتر با متخصص بیماریهای عفونی مشورت فرمایید.  [ 1393-01-14 19:30:15 ]
سوال : محترم داکترصاحب السلام وعلیکم بعدازعرض احترامات پسری دارم که 4 ساله است وبیضه هایش به بالا فروکش نموده است زمانیکه نزد داکترمراجعه نمودم گفت با بلند رفتن سن اش بیضه ها به جایش خواهم آمد البته بیضه هایش درعقب آلت تناسلی اش قراردارد ومیشود با دستان به پایان کشیده شود اما بعد ازرها کردند به بالا میرود ومن ازاین ناحیه تشویش دارم وبه رهنمایی شما ضرورت دارم بااحترام احمدفهیم
پاسخ : با درود.این بیضه ها که فقط در بعضی مواقع(مثلا در سرما یابا استرس) بالا رفته ولی در برخی مواقع(مثلا در حمام گرم )پایین می آیند و در هنگام معاینه می توان آنها را تا پایین کیسۀ بیضه آورد و با رها کردن به آرامی بالا می روند،بیضه های قابل کشش(Retractile) گفته می شود.این بیضه ها با بیضه های نزول نکرده تفاوت دارند و نیازی به عمل کردن انها نیست و همانطور که به شما گفته شده به تدریج و با رخ دادن بلوغ به پایین می آیند.البته چون برخی از آنها هم (به ندرت) بالا می روند معاینه سالانه توسط ارولوژیست تا زمان بلوغ لازم است.  [ 1393-01-14 19:27:16 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید جناب اقای دکتر پسری 17ساله ام و میخواستم بدانم ایا استمنا باعث افزایش هورمون تستوسترون میشود یا برعکس؟در ارضای طبیعی چه طور با تشکر از سایت خوب شما
پاسخ : با درود.خودارضایی و ارضای طبیعی اثر مشابهی بر هورمونها جنسی دارند.  [ 1393-01-14 19:19:48 ]
سوال : با سلام 1.پسري 25 ساله كه سالهاست خود ارضايي ميكنم البته كمش كرده ام.پدرم و پدربزرگم بزرگي پروستات رو داشته اند گفته بوديد جلوگيري از خروج مني التهاب پروستات داره و منم زياد اين كار رو انجام داده ام آيا التهاب پروستات يا سرطان پروستات من حتي در آينده ممكنه رخ بده؟ 2-مدتي است از نوك آلتم مخصوصا در بيضه ها احساس درد ميكنم نظرتون چيه؟ 3- گفته ميشه خودارضايي ارتباطي به مشكلاتي مثل كاهش ديد؛لرزش دست و پا درد كمر و ستون فقرات پيري زودرس و ... ندارد چرا اكثرا كه اين كار را انجام ميدهند دچار اين ناراحتي ها شده اند؟ 4.سالهاست كه ديگر جنب نميشوم آيا به علت خودارضايي است و ممكنه مشكلي برام درست كنه؟
پاسخ : با در.د.1- منظورم مواردی بوده که مانعی در مقابل خروج منی در هنگام انزال ایجاد کنند(مثلا کسانی که با فشردن آلت در هنگام انزال از خروج منی جلوگیری می کنند).2- با این شرح حال کوتاه و بدون معاینه نمی توانم اظهار نظر دقیقی داشته باشم.3- هیچ ارتباطی ندارند. 4- بله.در کسانی که مایع منی با به طریقۀ دیگری(مثلا خود ارضایی یا مقاربت طبیعی با همسر) خارج می گردد جنب شدن شبانه رخ نمی دهد.طبیعی است.  [ 1393-01-14 19:18:47 ]
سوال : سلام.پسری 28 ساله هستم که برای تقویت اسپرم متخصص اورولوژی برای من ویال ال کارنیتین تجویز کرده ولی به دلیل گران بودن نمیتوانم تهیه کنم آیا میشود قرص آن را مصرف کنم ؟لطفا دوز آن را ذکر کنید
پاسخ : با درود.شرح حال کاملتر لازم است.به چه دلیلی آزمایش اسپرم داده اید؟آیا ازدواج کرده و بچه دار نشده اید؟آیا مجرد هستید و فقط برای چک آپ آزمایش داده اید؟واریکوسل درید یا نه؟سایز بیضه های شما طبیعی است یا نه؟و....  [ 1393-01-14 19:14:11 ]
سوال : خانومی 26 ساله هستم 2 ساله ازدواج کردم طی این مدت هر 2 ماه یکبار بیماری ای با این علائم دارم:سوزش و تکرر و بوی بد ادرار.چندین بار دکتر رفتم ازمایش دادم قرصهایی مثل فلوکساسین 500 مصرف کردم اما بعد 2 ماه بازگشت داره.سوالم غیر از درمان این بیماری اینکه ایا بدن ب این قرص عادت میکنه و بی اثر میشه؟اخه این اخریا کلافم کرده دیگه خودم مصرفش میکنم؟در مورد درمان توضیح بدین لطفا
پاسخ : با درود.اینها علائم عفونت ادراری است که در خانمها شایع است .عفونت ادراری می تواند در خانمها پس از ازدواج شروع و یا تشدید شود.البته این بدین معنی نیست که عامل عفونت از همسر شما به شما منتقل می شود بلکه فقط پس از ازدواج شرایط برای عفونت ادراری تسهیل می شود و با درمان دارویی نیز براحتی درمان می شود.اگر فواصل این عفونتها بسیار کم(کمتر از 2 ماه) شود یک درمان آنتی بیوتیکی با دوز کم اما مدت طولانی(حداقل 6 ماه) لازم است.باکتریها ممکن است نسبت به برخی آنتی بیوتیکها مقاوم شوند.  [ 1393-01-14 19:11:53 ]
سوال : باسلام من دختری17ساله دارم که ادرارش کاملاقرمزومقدازی هم لخته خون داردازمایش ادرارگرفتن تنهاچیزی که معلوم بودخون بودسونوگرافی گفت کلیه چپ4سانت ازکلیه راست بزرگترهست ویه تودهsolidایزوتاهیپراکوحاوی نواحیکلسیفیکاسیون به ابعاد64"47"55mmفاقدعروق خونی واضح درزون میانی خلفی کلیه چپ مشاهده میشودمن میخواستم نظرشماروبدونم بعلت تعطیلی بایدصبرکنم درضمن دخترم باخوردن اب زیادرنگ ادرارش تغیرمیکنه امابازم رنگش قرمزمیشه وقبل ادرارلخته خون به رنگ سیاه میادبعدادرارلطفاراهنماییم کنیدبهم گفتن بایدجراحی بشه این درحالیه که موقع ادرارنه سوزش داره و نه دردبه نظرشماسنگ کلیه هست یایه توده بدخیم ویاخوش خیم.
پاسخ : با درود.با این مشخصات سونوگرافیک احتمال بدخیمی هم وجود دارد.سی تی اسکن با تزریق ماده کنتراست داخل وریدی لازم است تا بتوان در مورد ماهیت توده قضاوت دقیقتری کرد.اورژانسی نیست ولی در اولین روزهای پس از پایان تعطیلات اقدام فرمایید.  [ 1393-01-14 19:08:36 ]
سوال : سلام اقای دکتر.بنده مهدی صفری ۱۸ساله هستم.من می خواستم بدانم اگر بیضه ها کسی کوچک شود در اینده ان شخص بچه دار نمی تواند شود چون انگار ای اتفاق در من افتاده است.لطفا اگر زحمتی نیست زود تر به من جواب دهید چون من خیلی نگران هستم.متشکرم
پاسخ : با درود.اول باید کوچک بودن بیضه ها با معاینه اثبات شود تا بعد بتوان در مورد عواقب احتمالی آن بحث کرد.برای معاینه بیضه ها به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-14 19:05:13 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.آقای دکتر نامزد بنده مدتی است که به دلیل تحریک شدن و ارضا نشدن دچار درد شدید در ناحیه بیضه ها می شود به طوری که به راحتی نمیتونه حتی راه بیاد ... نامزد هستیم و نمیتونیم رابطه داشته باشیم من خیلی نگرانش هستم برای اینکه این درد رو نداشته باشه باید چیکار کرد ...اگر تحریک شد چیکار کنه !
پاسخ : با سلام. وجود این دردها طبیعی است.اگر تحریک جنسی رخ دهد ولی مایع منی تخلیه نشود ممکن است در اثر احتقان غدد مترشحه در سیستم تناسلی دردبیضه ها وکف لگن و ... رخ دهدو گاهی این درد بسیار شدید است.پس از ازدواج خوب می شوند.  [ 1393-01-14 19:03:18 ]
سوال : سلام خدمت آقای دکتر من جوانی 30 ساله هستم که چند روز جهت دشتشویی درد شدت در قسمت آلت هنگام تخلیه دادر دارم
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-14 19:01:55 ]
سوال : سلام من فردی 32ساله هستم که التم کمتر از 10 سانت است هم از زود انزالی هم رنج می برم لطفا کمکم کنید متشکرم
پاسخ : با درود.1- در مورد طول آلت:باسلام.این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . به تازگی در مورد وسایل کشنده مثل لارجر باکس و ... که با کشش مکانیکی باعث افزایش طول آلت میگردند مطالعاتی انجام شده و افزایش طول آلت در برخی از آنها تایید شده است اما درمورد عوارض کوتاه مدت و درازمدت این وسایل واین که آیا بتوان به عنوان یک روش مطمئن و بی عارضه آن را به متقاضیان معرفی کرد نیاز به مطالعات بیشتر وجود دارد.ولی در رفرنسهای معتبر ارولوژی هیچ جایگاهی برای این وسایل وجود ندارد و آثار دراز مدت آنها تایید نشده است.اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید. طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن). در بسیاری از موارد به علت چاقی ، قسمت عمده طول آلت در چربی ناحیه ریشۀ آلت پنهان می شود و طول آلت بسیار کمتر از آنچه که هست به نظر می آید در حای که طول آن طبیعی است. 2- در مورد زودانزالی:در صورتی که پس از ازدواج و گذشتن 6 ماه از نزدیکی مرتب همچنان زمان انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان انزال زودرس به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.متوسط زمان رسیدن به انزال در مردان حدود 5 دقیقه و زمان رسیدن به ارگاسم در خانمها بسیار دیرتر است پس انتظار همزمانی درست نیست.برای اطلاعات بیشتر به مقالۀ «انزال زودرس» در صفحه اصلی همین سایت( www.drgharaati.ir) مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-14 19:00:49 ]
سوال : سلام دکتر 22سالمه میخاستم بدونم ایا پروهورمونهایی که افزایش دهنده سطح تستسترون هستن و استروئید در بدنسازی چقد ضرر داره؟ ایا استفاده کنم یا نه؟؟
پاسخ : با درود.ندارندولی مصرف داروهای هورمونی(تستسترون،ناندرولون و سایر استروئیدهای آنابولیزان) که در بدن سازی استفاده می شوند در دراز مدت موجب اختلال شدید و گاهی غیر قابل برگشت اسپرم سازی می شوند.از مصرف آنها خودداری نمایید.  [ 1393-01-14 18:57:52 ]
سوال : سلام . من خیلی نگرانم لطفا سریعتر پاسخ دهید من پسری 17 ساله هستم احساس میکنم در بیضه سمت چپم مقداری اب در کیسه ایی جمع شده است و حالت بادکنکی دارد ، ولی دردی ندارم .درساعاتی از روز بزرگ ودرساعاتی کوچک ویا ناپدید می شود قسمت بالای آلت نیز در سمت چپ مقدار خیلی جزیی تورم دارد! نظر شما چیه؟ نیاز به درمان دارم؟ این بیماری چه عوارضی داره . موجب ناباروری میشه ؟! مرسی
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-14 18:55:11 ]
سوال : با سلام خدمت شما پزشک گرامی ، بنده 25 سال سن دارم و بیش از 4 ساله که به خودارضایی اعتیاد شدید دارم ، بنده تا به امروز هیچ مشکل جسمی راجب این موضوع نداشته ام ، اما حدود سه هفته است که دچار عوارض جسمی ناشی از این عمل شده ام : ابتدا درد ( سوزش مانند ) در ناحیه پشت کمر در هر دو ناحیه چپ و راست و با ادامه دادن خودارضایی اکنون درد به قسمت بالایی قفسه سینه انتقال پیدا کرده و یک فشار عجیبی در این قسمت احساس می کنم ، درد عضلانی شدیدی هم گرفته ام...در چندین منبع خارجی خوانده ام که ارتباطی بین خودارضایی و مقدار DHT بدن است ، و این عوارض به خاطر آن است ، آیا این مسئله حقیقت دارد و راه حل چیست ؟
پاسخ : با درود.این علائم ارتباطی به خودارضایی ندارند.منابع خارجی شما کاملا غیر معتبر بوده اند.  [ 1393-01-14 18:54:20 ]
سوال : سلام آقای دکتر. پسری 24 ساله و مجرد هستم. من 24 اسفند ماه عمل واریکوسل گرید 3 سمت چپ انجام دادم. تا امروز بیشتر از 2 یا 3 کیلو بلند نکردم ولی از 17 فروردین باید برم سر کار و کارم هم شامل بلند کردن بار تا 30 یا 40 کیلو میشه. میخواستم ببینم مشکلی برام پیش نمیاد؟ دوباره عود نمیکنه؟؟ یه سوال دیگه هم از خدمتتون داشتم میخواستم ببینم سفتی جای عمل تا کی خوب میشه و برای اینکه جای عمل کمتر مشخص باشه پماد یا چیزی هست که استفاده کنم؟ با تشکر
پاسخ : با درود.1- واریکوسل با زور زدن و کار سنگین عود نمی کند و دو هفته بعد از عمل می توانید هر کار سنگینی را انجام دهید. 2- سفتی محل عمل طبیعی است و چند ماه طول می کشد تا خوب شود. 3- می توانید از پماد Elaseاستفاده کنید(روزی دو بار روی محل عمل).بسیار موثر است.  [ 1393-01-14 18:53:06 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید جناب آقای دکتر, سوال من در مورد قرص سیالیس و اسپری تاخیری هست. آیا اینها با هم سازگارن یا استفاده هم زمان تداخل ایجاد می کند؟
پاسخ : با درود.تداخلی ندارند و می توان آنها را همزمان استفاده کرد.  [ 1393-01-14 18:50:37 ]
سوال : باسلام وخسته نباشید.آقای دکترمن2سال پیش عمل واریکوسل سمت چپ انجام دادم.والان دوباره عودکرده ونتیجه سونوگرافی اینه:(ریفلاکس درسمت راست(2500ms)ودرسمت چپ(2400ms)رویت شد.(ریفلاکس شدیددرهردوسمت).میخاستم بدونم باتوجه به این که به گریداشاره نشده میتونم برامعافیت اقدام کنم؟؟
پاسخ : با درود.ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین بدون معاینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است و نیاز به عمل دارد یا نه؟ ؟واریکوسل درجه 3(شدید)معافیت دارد.  [ 1393-01-14 18:49:45 ]
سوال : با سلام.من پسری 21 ساله ام.میخواستم بدونم برای درمان سوزاک چ قرصی پیشنهاد میکنید؟اخه میترسم برم دکتر بعد خانوادم بفهمن من چ عمل بدی رو انجام دادم؟اقای دکتر لطفا کمکم کنید.
پاسخ : با درود.برای تشخیص سوزاک معاینه لازم است.بدون معاینه نمی توان دارویی تجویز کرد.  [ 1393-01-14 12:12:58 ]
سوال : سلام اقای دکتر من 21 سالمه مجرد به مدت 6 سال خود ارضائی داشتم بیضه چپم کوچیتر از راستمه فکر کردم واریکسل دارم رفتم ویزییت شدم به ازمایش منی هم دادم ولی دکتر گفت هیچ مشکلی نداری . پس چرا بیضه چپم کوچیکتره ؟با تشکر.
پاسخ : با درود.اگر پزشک شما را معاینه کرده اند و گفته اند مشکلی ندارید،جای نگرانی نیست.  [ 1393-01-14 12:10:08 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences