قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : یک کانون افزایش اکو در پارانشیم ناحیه میانی کلیه راست و اکوی پارانشیم هتروزن علایمی از هیدرونفذور یا سنگ قابل مشاهده نیست کلیه راست طول 126میلی ضخامت پارانشیم 11میلی کلیه چپ طول 124میلی ضخامت پارانشیم 13میلی . خیلی ممنون تو رو خدا خیلی زود جوابشو بدید.
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی.هتروژن بودن یا افزایش اکوژنیسیته در قسمتی از پارانشیم کلیه می تواند دلیل بر اختلال عملکرد کلیه در آن ناحیه باشد ولی این دلیل قطعی نیست و اگر آزمایشهای شما عملکرد کلیه راطبیعی نشان داده،جای نگرانی نیست.  [ 1392-01-03 09:46:48 ]
سوال : با سلام پسر سه سال نیمه ام را حدود یک ماه پیش به روش کوتر برقی ختنه کردم اما بعد از چند روز علایم تنگی مجرا را نشان داد. به دلیل حساسیت کودک به پزشک مراجعه نکردم. جناب دکتر آیا ممکن است مشکل بیشتر شود یا در همین حد باقی می ماند؟ آیا دارو یا رفتار خاصی به بهبود کمک می کند؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی.تنگی سوراخ مجرا در همه روشهای ختنه ممکن است رخ دهد(اگر ختنه در نوزادی یا سن خیلی پایین انجام شود) و عارضه مهمی نیست و با گشاد کردن مکرر سوراخ مجرا با نوک تب گیر آغشته به پماد تتراسیکلین قابل رفع است.بهتر است بار اول توسط پزشک انجام و آموزش داده شود.دفعات تکرار آن بر حسب شدت تنگی تعیین می شود.  [ 1392-01-03 09:46:19 ]
سوال : با سلام میخواستم بپرسم مصرف مکمل در بدنسازی از جمله کراتین.پروتئین .وی.کربوهیدرات.منوهیدرات.گلوتامین موجب عود واریکوسلی که قبلا عمل شده می شود یا نه.و آیا در تعداد و حرکت اسپرم تاثیر گذار است؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی.خیر.این مکملها تاثیری بر اسپرمسازی یا عود واریکوسل ندارندولی مصرف داروهای هورمونی(تستسترون،ناندرولون و سایر استروئیدهای آنابولیزان) که در بدن سازی استفاده می شوند در دراز مدت موجب اختلال شدید و گاهی غیر قابل برگشت اسپرم سازی می شوند.  [ 1392-01-03 09:45:53 ]
سوال : باعرض سلام جوانی 22 ساله که 4 ماه است که عمل هیدروسل انجام دادم ولی هنوز بیضم ورم داره و اندازش 2برابر و نیم بیضه دیگم است باید چی کار کنم ؟ چون قبلا بعد از یک ما رفتم سونوگرافی و جوابش را براتون فرستادم گفتید خوب میشید و هنوز بیضم بزرگه باید برم دکتر ؟ اگه لازمه یک دکتر خوب در مشهد برام بگید با آدرسش چون دیگه واقعا کلافه شدم و خیلی اذیت میشم به خصوص زمانی که هوا سرده چون بیضه هام خیلی بد شکل میشه و پوستش جمع میشه حالا چی کار کنم؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی. باقی ماندن تورم و بزرگی مختصر بیضه پس از عمل هیدروسل طبیعی است و این تورم بعد از 2 تا 3 ماه کمتر می شود ولی معمولا سایز آن به اندازه بیضه نرمال طرف مقابل نمی شود و تا حدی غیر قرینه بودن طبیعی است.در مشهد می توانید به آقای دکتر آهنیان (متخصص ارولوژی و فوق تخصص اندویورولوژی مراجعه فرمایید: مشهد-خیابان احمد آباد-عارف 2-ساختمان سپهر-طبقه همکف-تلفن 8447132  [ 1392-01-03 09:45:12 ]
سوال : سلام به توصیه یکی از پزشکان برای درمان زود انزالی یک دوره سه ماهه قرص سیتالوپرام 40 مصرف کردم که قرار شد پس از اتمام دوره فقط سه ساعت قبل از نزدیکی یک قرص مصرف کنم اما آقای دکتر در آن دوره سه ماهه مصرف قرص شرایط خیلی عالی و رضایت بخش بود اما الان با یک قرص سه ساعت قبل از نزدیکی هیچ تاثیری ندارد چه توصیه ای میفرمایید. متشکرم
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی. انزال زودرس جزء خواص ذاتی هر فرد است که ترشح نروترانسمیترهای مغزی آن را تعیین می کنند و دارو را می توان کم کرد(مثلا دو روز در هفته)ولی نمی توان قطع کرد چون اگر قطع شود ظرف دو تا 3 هفته به وضعیت قبلی برمی گردید. بنا براین معمولا درمان دائمی ندارد و چند هفته پس از قطع دارو مقدار نوروترانسمیتر های مغزی به حد قبلی برگشته و انزال زود رس دوباره ایجاد می شود.البته مواردی از بهبود دائمی نیز بعد از درمان دارویی و یا حتی به طور خود به خود دیده شده است.روشی که پزشک شما تجویز کرده اند(یعنی 3 تا 4 ساعت قبل از نزدیکی) نیز روشی علمی است که در برخی مقالات توصیه شده و در بسیاری از موارد موثر است.ولی چون در شما موفق نبوده است نشاندهنده افت سروتونین با این روش است بنابراین باید 3 هفته به صورت قبلی یعنی هر روز مصرف کرده و سپس مصرف را کم کنید مثلا یک روز در میان.  [ 1392-01-03 09:44:48 ]
سوال : جناب آقاي دكتر قرائتي باسلام و خدا قوت آقاي دكتر من الان 3 سال هست كه ازدواج كرده ام و الان 3 ماه است كه آلت تناسلي ام راست نمي شود و انزال زود رس داشتم تو اين 3 سال به دكتر اورولوژيست مراجعه كردم ايشان قرص asentra بهم تجويز كردند مي خواستم بدونم بايد چكار كنم در ضمن ميلي به برقراري ارتباط جنسي نيز ندارم و الان 2 روز هست كه قرصها را مصرف مي كنم ممنون ميشم كمكم كنيد
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی.قرص فوق الذکر برای درمان انزال زودرس داروی مناسبی است ولی اثرات مثبت آن پس از دو تا 3 هفته به اوج میرسد.بنابراین هنوز برای قضاوت زود است.در مورد اختلال نعوظ هم درمان دارویی وجود دارد که با مراجعه به ارولوژیست و در میان گذاشتن این موضوع با ایشان داروهای مناسب رابرای شما تجویز خواهند کرد.  [ 1392-01-03 09:44:17 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید من پسری 19 ساله هستم و مشکل من این است که در اواخر ادرار به صورت قطره ای می شود و ودر پایان با زور ادرارم می آید و من بیماری صرع هم دارم و من قرص کارمازپین می خورم آیا من تورم و یا بزرگی پروستات دارم.
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی. با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-03 09:43:43 ]
سوال : سلام اقای دکتر شوهر من 30سالشه ازمایش اسپرموگرام داد که تعداد نطفه هایش صفربود دکتر در معاینه تشخیص واریکوسل چپ درجه 2دادند وعمل واریکوسل شد سه ماه بعدعمل مجداد ازمایش دادندوبازصفربوداین با رعمل بیوبسی هردوبیضه شدند که جواب انspermatogenic hypoplasia بود وهورمون fshایشان بالاترازحدطبیعی بود به ما پیشنهاد اهداجنین کردند به نظرشما ایا راهی برای درمان ایشان در اینده وحال است که ما صبر کنیم وبرای اهدا جنین اقدام نکنیم ؟مثلا سلولهای بنیادی یا اینکه نظرشما همان اهدا جنین است
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی. اگر بیوپسی بیضه هم منفی بوده و اسپرمی یافت نشده از نظر پزشکی تنها را ههای موجود اهدای جنین یا اهدای اسپرم و یا همانند سازی است که همانندسازی اگرچه از نظر علمی کاملا قابل انجام است ولی در هیچ کجای دنیا در انسان قانونی نیست و اهدای اسپرم نیز در ایران قانونی نیست و تنها راه ممکن در ایران اهدای جنین است.(تاریخ سوال 8 اسفند 91)  [ 1392-01-03 09:40:07 ]
سوال : باعرض سلام وتشکرمن30ساله هستم وبه تازگی فهمیدم که یک سنگ8میلیمتری درکلیه راست دارم که طی ورزش ازکلیه جداشده وواردحالب شده7سانتی متری کلیه 0ایا این سنگ جزوسنگهای بزرگ محسوب میشود.ایا باخوردن مایعات فراوان قابل دفع است؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی. سنگهای تا زیر 6 میلیمتر احتمال دفع خود به خودشان زیاد است و با دارو این احتمال زیادتر هم می شود.سنگهای بین 6 تا 10 میلیمتر نیز احتمال دفع خود به خود و با دارو دارند ولی این احتمال کمتر است.اما سنگهای بزرگتر از 10 میلیمتر احتمال دفع خود به خود یا با داروی آنها کم است.البته این در مورد سنگهای حالب(مثل شما ) است و در مورد سنگهای داخل خود کلیه قضیه کاملا متفاوت است.در مورد شما می توان به شرطی که علائم(درد و استفراغ و ..) شدید نباشد و تب و لرز نداشته باشید، حداکثر تا یک ماه به سنگ فرصت داد تا دفع شود(خود به خود یا همراه با دارو) و اگر دفع نشد سونوگرافی مجدد و شاید شکستن سنگ لازم باشد.(تاریخ سوال 8 اسفند 91)  [ 1392-01-03 09:39:14 ]
سوال : باسلام وتشکرمن 30سالمه وحدود10ماه قبل عمل واریکوسل بیضه چپ انجام دادم ولی هنوزدرداززیربیضه تاداخل ران چپ رادارم ایا این درداز واریکوسل هست یا چیزدیگری مثل سیاتیک؟ممنون ازشما
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی. بعد از عمل واریکوسل ممکن است دردهای مبهمی در بیضه و اطراف آن وجود داشته باشد ولی دردی که تا داخل ران تیر بکشد بعید است که ارتباطی با واریکوسل یا عمل واریکوسل داشته باشد.(تاریخ سوال 8 اسفند 91)  [ 1392-01-03 09:38:12 ]
سوال : با سلام من پسری 26ساله هستم ورم شدید کلیه داشتم که چهار ماه پیش عمل کلیه بخاطر UPJOکه داشتم انجام دادم وحالا از کلیه عکس گرفتم که جواب هیدرونفروز خفیف احتمالا بر اثر mild upjoتشخیص داده شد نظر شما چیست
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.وجود هیدرونفروز خفیف بعد از عمل پیلوپلاستی تا سالها بهد و حتی تا پایان عمر ، طبیعی است و این باقیمانده تورم شدید قبلی است که بهبود یافته ولی شکل کلیه هیچوقت مثل کلیه نرمال نمی شود و دلیل بر انسداد نیست.البته مراجعه دوره ای به پزشک معالج و پیگیری توصیه می شود.  [ 1392-01-02 13:57:55 ]
سوال : سلام اقای قراعتی من پسری 21 ساله هستم که دکترم برای ریزش مو فیناستراید تجویز کرده ومیخواستم بدونم عوارض فیزیکی مثل چاقی و بزرگ شدن سینه داره؟
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.چاقی خیر ولی باعث بزرگی و گاهی دردناک شدن سینه می شود.خواندن مقالۀ« آیا فیناستراید باعث عقیمی در مردان میشود؟»در سایت همکارم آقای دکتر واعظ( www.drvaez.ir ) را توصیه می کنم.(تاریخ سوال 7 اسفند 91)  [ 1392-01-02 13:55:11 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید جناب آقای دکتر من مدت یک سال پیش جراحی واریکوسل انجام دادم و بیضه سمت راستم بعد از عمل درد می کنه پیش دکتر مراجعه کردم مدت سه ماه پیش قرص تاموکسیفن 10 به تعداد 150 عدد به طریقه مصرف 25 روز روزی 2 عدد و 5 روز استراحت داد و مصرف شد دومرتبه پیش دکتر دیگر رفتم قرص کلامید داده است به تعداد 30 عدد به نظر شما این قرص را مصرف کنم یا نه؟ یا مشابه قرص تاموکسیفن هستش با تشکر فراوان سن 27 سال ،پسر و در حال ازدواج
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.این دو قرص اثر تقریبا مشابه دارند.برای قضاوت دقیق باید آزمایش اسپرم شما را دید.در هر حال تا زمانی که ازدواج نکرده و قصد بچه دار شدن ندارید نیازی به دارو نیست مگر در موارد بسیار خاص که بر حسب آزمایش اسپرم تصمیم به تجویز دارو گرفته می شود.  [ 1392-01-02 13:53:28 ]
سوال : با سلام نتيجه آزمايش semen براي round cell 2.3 و abnormal است معنيش چيه
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.لطفا کل آزمایش را بفرستید تا قابل تفسیر باشد.  [ 1392-01-02 13:51:11 ]
سوال : سلام. پسری 25 ساله هستم که مدت 2 سال است از درد کمر که هیچ دکتری تشخیص نداده علت آن چیست رنج می برم به طوری که حتی برای 1 دقیقه نمی توانم سرپا بایستم. از همان موقع زمانی که شبها محتلم میشوم درد کمرم بسیار شدید می شود به طوری که هیچ مسکنی نمی تواند آنرا آرام کند.می خواستم بدانم علت آن چیست. پیش دکتر مجاری ادراری هم رفتم که گفتن بیضه ات سالمه و این درد هیچ ربطی به محتلم شدن ندارد
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.در مورد کمر درد شما و علت آن نمی توانم اظهار نظری کنم.ولی با پزشک شما موافقم که ارتباطی با محتلم شدن ندارد.  [ 1392-01-02 13:50:17 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من حدود 3 ماه است که احساس میکنم ادرارم تیره شده و آزمایش سونو سالم بود اما ادرار خون و باکتری و کریستال مشاهده شد تا حالا 3 تا دکتر رفتم اما درد کلیه هام و تیرگی ادرارم خوب نشده و منو خیلی نگران کرده و متاسف از این که دکترهامونم دیگه دلسوزی نمی کنند. لطفا منو راهنمائی کنید.ممنون.
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.مثلا دانستن سن و جنس شما و اینکه سیگار می کشید یا نه و آیا علائم ادراری(سوزش و تکرر ادرار و...)دارید یا نه و ... مهم است.لطفا شرح حال کاملتری بفرستید.  [ 1392-01-02 13:48:47 ]
سوال : سلام خسته نباشید لطف میکنین این جواب ازمایش اسپرم رو برام تحلیل کنید. تعداد: 28 میلیون در هر میلی لیتر تحرک نوع آ 6.5 درصد و تحرک نوع ب حدودا 30 درصد است. مورفولوژی 44 است. حجمش کلا 2 میلی لیتر. ممنون از پاسخگویی شما.
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.تعداد و مورفولوژی(شکل) اسپرمهای شما طبیعی است ولی حرکت اسپرمها کمی کمتر از طبیعی است که در افراد مجرد می تواند این حالت طبیعی باشد.در کل آزمایش اسپرم شما خوب و قابل قبول است.(حداقل اسپرم طبیعی 20 میلیون در هر سی سی مایع منی است.البته با تعداد اسپرم کمتر هم احتمال باروری وجود دارد. .در طبقه بندی جدید حرکت اسپرمها 4 گرید می شود:گرید A=حرکت روبه جلوی سریع، گریدB=حرکت رو به جلوی آهسته،گرید C=حرکت درجا بدون حرکت به جلو و گرید D=بی حرکت.اگر گریدA حداقل بیست و پنج درصد یا گرید A+B حداقل 50 درصد باشد حرکت اسپرمها طبیعی است.)  [ 1392-01-02 13:46:10 ]
سوال : باعرض سلام و عرض ادب خدمت شما دکتر محترم پسری هستم 24ساله حدود 1سالی میشه فشار خروج ادرارمون بتدریج کاهش یافته.هنگام تخلیه ادرار هم با یه مکس 10 ثانیه ای شروع میشه و در میانه های ادرار میتوانیم براحتی وبدون درد ان را قطع کنیم این اواخر در موقع نشستن زیاد یا بعد از ورزش سنگین درد زیادی در ناحیه زیر شکم وگاهی کشاله ران وجود دارد با مصرف غذای سنگین درد چندین برابرمیشود ایا مبتلا به التهاب پروستات هستم اگر هستم توصیه شما چیست ایا درمانی وجود دارد با چه ازمایشاتی میتوانم اطمینان حاصل کنم؟؟؟؟خواهش میکنم کمکم کنید
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.ممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.تست 4 لوله که با ماساژ پروستات انجام می شود ممکن است کمک کند.به هر حال تا تشخیصی مطرح نشده نمی توان دارویی را توصیه کرد.  [ 1392-01-02 13:38:58 ]
سوال : سلام. در نوجوانی چند سالی خود ارضایی می کردم. دچار زود انزالی (زیر یک دقیقه ) شده ام. اکنون قصد ازدواج دارم اما این مشکل مانع است. ایا می توان این اثر را قبل از ازدواج برطرف نمود؟؟ ایا این عادت می تواند موجب ناباروری شده باشد؟ با تشکر
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.ارتباط اثبات شده ای بین خود ارضایی و زودانزالی یا ناباروری وجود ندارد.انزال زودرس درمان دارویی دارد ولی دارو ها تا زمانی که مصرف شوند موثرند و با قطع مصرف دارو انزال زودرس معمولا بر می گردد. بنابراین تا زمانی که ازدواج نکرده اید نیازی به دارو برای انزال زودرس ندارید ولی در صورتی که پس از ازدواج و گذشتن 6 ماه از نزدیکی مرتب همچنان زمان انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان انزال زودرس به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید  [ 1392-01-02 13:36:36 ]
سوال : سلام وخسته نباشيد،36ساله ومجردم نيروي جنسي تقريبانرمالي دارم اما زودانزالي دارم كه دربخش سوال،جوابمو گرفتم،سابقه دردازناحيه بيضه نداشتم حدوديكماه هست كه بيضه چپم اواخرارضاشدن يعني وقتي نزول ميكنه اون محلش يه دردخشك مثل كشيده شدن رگ احساس ميكنم دردازخودبيضه نيست وقتي جلوي ارضاشدنوميگيرم دردقطع و اواخر تخليه همراه بادردخفيف -اندازه هردو بيضه مساوي وبالاپايين نيست،البته دردموقتي وگذرا چندش اور هست-ازمحضردكتروخوانندگان محترم بخاطركلماتيكه بكاربردم معذرت ميخوام خواستم راهنمايي ارزشمنددكتررا بدونم بي نهايت تشكر-
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید.  [ 1392-01-02 13:26:31 ]
سوال : با سلام جوانی هستم 31 ساله که دچار درد شدید مثانه و فوریت ادرار شدم بعد از مراجعه به متخصص و سونو و آزمایش خون آزمایش ادرار دکتر متوجه التهاب مثانه شد در آزمایشها چیز طبیعی بود بعد از خوردن داروها که سیپروفلوکساسین هم مصرف کردم دوباره این درد رو داشتم با مراجعع دکتر بهم گفتن که مال اضافه وزن منه وزن من 98 و قدم 175 ولی در مواقعی که پشت فرمونم استرس فراوان دارم مثلا ممکنه هیچ دردی نداشته باشم ولی مثلا وقتی پمپ بنزین میرم اضطراب و ترس منو میگیره و این حالت به سراغم میاد منظورم حالت فشار زیر شکم یا مثانه و نیاز به ادرار از مکمل کرن بری سیست اسفاده کردم ولی آن هم جواب نداد خواهش میکنم کمکم کنید
پاسخ : با درود.و تبریک سال نو.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.  [ 1392-01-02 13:22:20 ]
سوال : با سلام دکتر من سه ماه پیش عمل واریکوسل به روش میکروسرجری انجام دادم.بعد سه ماه نتایج آزمایشاتم تقریبا به حالت نرمال بازگشته.فقط مشکل اینه که رگهای اطراف بیضه چپم که قبل ازعمل هم بود الانم هست و کمتر نشده.و بعد از استمنا هم تقریبا یک روز یا کمتر درد خفیفی در بیضه چپم و کشاله ران دارم .مشکل از چیست؟با تشکر فراوان بابت پاسخگویی به سوالات قبلی
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . در عمل واریکوسل وریدها خارج نمی شوند بلکه فقط مسیر آنها بسته می شود تا خون در آنها جریان نداشته و دمای بیضه ها به حد طبیعی بازگردد.بنابراین وریدها در جای خود باقی می مانند و باقی ماندن تورم و مشاهدۀ وریدها پس از عمل و یا گزارش شدن آنها در سونوگرافی معمولا مهم نیست و دلیل برعود نیست.طی عمل فقط با بستن مسیر وریدها جریان خون را در آنها متوقف می کنند که همین کافی است.درد بیضه چپ و کشاله ران شما هم اهمیتی ندارد.نگران نباشید.  [ 1392-01-02 13:19:23 ]
سوال : با سلام حدود 2 سال است که ازدواج کرده ام همسرم از قرص ارکتو 100استفاده میکند به مقدار یک چهارم قرص در طول هفته 2 یا سه بار نیز نزدیکی داریم می خواستم بدونم آیا تاثیری در بچه دار شدن دارد یا نه با تشکر .
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . خیر.تاثیری بر بچه دار شدن ندارد.نگران نباشید.  [ 1392-01-02 13:18:47 ]
سوال : من در خارج از کشور زندگی میکنم. امروز با یک خانمی سکس داشتم. موقع سکس واژن ایشون بوی خاصی میداد. بعد از سکس هم دیدم که از ایشون خون خارج شده و کمی رو تخت ریخته. راستش من از کاندوم استفاده کردم ولی نگرانیم بابت اینه که چون اورال سکس دهانی با واژن ایشون داشتم بیماری ای منتقل شده باشه. خیلی خیلی ممنون میشم اگر بتونین راهنمایی کنین
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . بوی واژن می تواند دلیلی بر برخی از عفونتهای واژن (مثل عفونتهای گاردنرلایی یا تریکومونایی) باشد ولی عفونتهای منتقل شونده از طریق جنسی مثل سوزاک و سفیلیس و ایدز و غیره باعث بوی واژن نمی شوند.بنابراین صرف نظر از بو داشتن یا نداشتن واژن باید از تماسهای جنسی پرخطر پرهیز نمود.  [ 1392-01-02 13:18:20 ]
سوال : سلام اقای دکتر . بنده یک بیضه چپ ندارم و بیضه راستم وارسکول 0 دارد . دکترا گفتن عمل نکن . اسیبش بیتره فایده اشه . . . چی کار کنم ؟ یهس سوال دیگه : سایز طبیعی بیضه برای یک فرد که یک بیضه داره باید جند در جند یاشه ( حدود بگین
پاسخ : با سلام تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .من هم با آنها موافقم که بیضه سالم خود را دستکاری نکنید.بیضه راست به ندرت دچار واریکوسل می شود و اگرهم دچار واریکوسل شود معمولا خفیف است و اهمیتی ندارد.سایز طبیعی بیضه در افراد بالغ تقریبا 3 در 4 سانتیمتر است.  [ 1392-01-02 13:17:50 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences