قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : مردی 45 ساله در سونوگرافی کلیه وکبد حالت عادی دارد و در کلیه و مثانه و صفرا سنگ وجود ندارد حجم پروستات عادی است و در کانون آن کلسیفیتهدبه طول 8 میلیمتر دیده می شود بعضی مواقع در ادرار لخته خون دیده می شود.شبها بالای مثانه درد می کند و نیش می زند و وقتی درد می کند سوزش ادرار هم دارد.بعد درد به کلیه کشیده میشود.15 سال پیش اینگونه بوده و سنگ دفع کرده است. به نظر حضرتعالی احتمال چه بیماری بیشتر می باشد.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . اگر آزمایش PSA طبیعی است کلسیفیکاسیون پروستات اهمیتی ندارد.احتمال سنگ ادراری وجود دارد ولی یک سی تی اسکن اسپیرال می تواند با دقت زیاد وجود یا عدم وجود سنگ را نشان دهد.اگر سیگاری باشید احتمال تومور مثانه نیز وجود دارد البته چون سونوگرافی شما طبیعی است این احتمال کم است.نهایتا شاید سیستوسکوپی(مشاهده داخل مثانه) لازم باشد تا تشخیص دقیق تر باشد.(تاریخ سوال 25 بهمن 91)  [ 1391-12-29 22:50:51 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر گرامی. می خواستم بپرسم آیا کوچکی بیضه چپ از راست مشمول معافیت پزشکی خدمت سربازی میشه؟ و آیا این که کوچکی بیضه چپ در سلامت اسپرم و توانایی بچه دار شدن مردها موثره یا نه ؟ با تشکر فراوان
پاسخ : -با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .1-خیر.کوچکی یک بیضه معافیت ندارد.اما کوچکی کامل و شدید هر دو بیضه معافیت دارد. 2- وجود یک بیضه برای داشتن میل و توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.البته اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید.(تاریخ سوال 25 بهمن 91)  [ 1391-12-29 22:43:15 ]
سوال : سلام آقای دکتر خدا قوت.دکتر من چند روزی بود بعضی اوقات بیضه هام درد میکرد البته نه شدید/تا اینکه رفتم حمام دیدم که روی تخمه چپم یک جوش زده.جوشش هم سر سفید هست.نظرتون؟
پاسخ : با درود.بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .البته این جوشها معمولا با باز شدن سر آنها بهبود می یابند و مشکل مهمی نیستند.  [ 1391-12-29 22:40:34 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید هنگامی که منی از من خارج میشود رقیق و آبکی میباشد و گاهی زرد رنگ است علت آبکی بودن منی چه میباشد من 33 سال سن دارم آیا مشکلی دارم با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . از ظاهر مایع منی نمی توان در مورد کیفیت اسپرم سازی قضاوت کرد.مشکلی ندارید.نگران نباشید.(تاریخ سوال 25 بهمن 91)  [ 1391-12-29 22:37:25 ]
سوال : سلام و درود به شما و ممنون بخاطر زحماتتون آقای دکتر من سوالی دارم که خیلی باعث نگرانیم شده خواهش میکنم پاسخ بدید.شوهر من یکسال پیش به علت خنریزی به دکتر مراجعه کردند که متاسفانه در سونوگرافی چیزی دیده نشد بعد از یکسال دوباره خونریزی شروع شد که در سونوگرافی یک تومور دیده شد بعد از سیستوسکوپی جواب پاتولوژی اینگونه بود:transitional carcinoma cells configuration:papillary grade:low grade we could not evaluated had been invasive in blood vessels and muscles میشه لطفا stage این تومور را بگید و آیا شوهرم عمر طبیعی میکنه؟ 28 سال سن داره و من خیلی نگرانشم.برای ادامه درمان چیکار کنیم؟بی نهایت ممنونم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .دو دلیل وجود دارد که ایشان عاقبت بدی ندارند.دلیل اول اینکه در جواب پاتولوژی تومور low grade بوده است و دوم اینکه تومور به قدری کوچک بوده که در سونوگرافی اول دیده نشده.البته stage را نمی توان با دقت تعیین کرد چون تهاجم به عضله کف مثانه قابل بررسب نبوده است.در هر صورت قدم بعدی 6 جلسه تزریق BCG در مثانه(هر یک به فاصله یک هفته) و سپس سیستوسکوپی مجدد 3 ماه دیگر.نگران نباشید.ضمنا اگر سیگار استفاده می کنند باید مصرف آن را قطع کنند وگرنه عود تومور قطعی است.  [ 1391-12-29 22:33:30 ]
سوال : باسلام..پسری هستم 19 ساله.چندسالی هست که خودارضایی میکنم اما رابطه ی جنسی نداشتم..تازگی ها فکر میکنم که متاسفانه بیضه هام کوچک و شل هستن و آلتم هم همینطور..بدجوری اعتماد بنفسم رو اوورده پایین و اینکه میترسم آینده بچه داری چیزی نشم..خواهش میکنم کمک کنین
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .خود ارضایی باعث کوچکی آلت یا بیضه ها و یا عقیمی نمی شود.اگر در مورد قدرت باروری خود نگران هستید می توانید آزمایش اسپرم بدهید.البته ضروری نیست چون دلیلی ندارد که نابارور باشید.(تاریخ سوال 24 بهمن 91)  [ 1391-12-29 22:04:45 ]
سوال : آقای دکتر من 43 سال سن دارم در سونوگرافی من نوشته شده است پروستات با ابعد تقریبی 34*33*38 با حجم تقریبی cc 22-3 و با ابعاد طبیعی و اکوی partial کلیسفیه مشاهده شد . آیا نگرانی دارد و منظور چیست با تشکر فراوان
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . اندازه پروستات شما طبیعی است .البته همه مردها از 40 سالگی دچار درجاتی از بزرگی پروستات می شوند و بزرگ شدن پروستات به خودی خود مهم نیست.بلکه علائم آن مهم است.اگر علائمی نداشته باشید،هرچقدر هم که پروستات بزرگ باشد اهمیتی ندارد و دارو یا عمل نیاز ندارد.البته چک کردن آزمایش PSA برای برسی سرطان پروستات از 40 سالگی به بعد در افرادی که سابقه سرطان پروستات در فامیل درجه یک خود دارند و از 50 سالگی به بعد در همه مردان لازم است.  [ 1391-12-29 22:01:53 ]
سوال : با عرص سلام! آیا خود ارضایی باعث گودی کمر و بزرگ شدن باسن میشود؟ با عرض معذرت آیا دیدن فیلم های _صحنه دار شدید-ضرری دارد؟ تعداد نرمال انزال در هفته باید چقدر باشد؟ با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . خیر.باعث چنین عوارضی نمی شود. تعداد انزال نرمال در هفته نیز قانون مشخصی ندارد و بسته به سن و وضعیت میل جنسی افراد متفاوت است و نمی توان تعدادی برای آن تعیین کرد.(تاریخ سوال 24 بهمن 91)  [ 1391-12-29 21:56:42 ]
سوال : سلام 22 سالم هست به مدت تقریبا یکسال هست که کم کم بیضه سمت چپم در حال کوچک شدن شد به امید اینکه امروز و فردا بهتر میشه دکتر نرفتم الان میبینم بیضه سمت راستم هم داره کوچیک میشه در ضمن آلتم در حالت خوابیده کوچک به اندازه تقریبا 4الی 5 سانت و سفت میشه ؟ و مدتی هست که درست راست نمیشه ؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-12-29 21:54:23 ]
سوال : سلام جناب دکتر با عرض خسته نباشید وتشکر من جوانی 25 ساله مجرد با قدی حدود 172 و وزن 90 کیلو ( کمی توپول) مشکلی که برای من یک پیش اومده( یک ماهی) پیش آمده است در ناحیه باسن ورمی به صورت کوچک که البته انگار که آبدار باشد و نزدیک به خروجی مدفوع ایجاد شده است که (فقط کمی سیاه شده است نه کامل حالت قرمز و وسیاه البته روشن )دردیی ندارد اما اگر روش فشار بیاد احتمال خونریزی دارد که علت آن را نمیدانم وبا فشار دادن آن از محل خروج مدفوع خون خارج میشود علت چیست(بعد از فشاردادن ورمش تا حدی میخوابه) راستش از مراجعه به پزشک خجالت میکشم چون در ناحیه ای می باشد که واقعاً روم نمیشه
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .احتمالا هموروئید(بواسیر) دارید که در حیطه کار من نیست.به متخصص جراحی عمومی مراجعه فرمایید..(تاریخ سوال : 23 بهمن 91)  [ 1391-12-29 21:53:24 ]
سوال : با سلام مدت سه سال است ازدواج کرده ام که پس از مراجعه به پزشک و انجام آزمایشات کامل و بیوپسی بیضه مشخص شد بازداشت بلوغ اسپرماتوسیت اولیه دارم آیا نیاز به بیوپسی بعدی هست چند درصد احتمال داره که در نمونه بعدی اسپرمی باشه ؟ آیا درمانی برای بیماری من هست ؟ با تشکر از راهنمائیتون
پاسخ : با با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .درصدی نمی توان تعیین کرد ولی احتمال وجود اسپرم در بیوپسی های بعدی وجود دارد و اگر اسپرمی یافت شود می توان همان را فریز کرده و برای میکرواینجکشن استفاده نمود.(تاریخ سوال : 23 بهمن 91)  [ 1391-12-29 21:50:24 ]
سوال : سلام من پسری 30 ساله هستم . میخواستم بدونم دلیل سرگیجه وضعف بدن بعد انزال دقیقا چی هست و برای حل این مسئله چه موادی باید بیشتر مصرف بشه؟
پاسخ : با درود.به علت تحریک و تخلیه شدید سیستم اعصاب اتونوم(سمپاتیک) است و با مصرف غذای خاصی بهتر یا بدتر نمی شود.(تاریخ سوال:23 بهمن 91)  [ 1391-12-06 08:10:21 ]
سوال : با عرض سلام خدمت شما.من پسری 23 ساله ومجرد مدت 5ساله که تکرر ادرار دارم وبامراجعه به پزشک وانجام آزمایشات سونوگرافی وعکس برداری از مثانه وانجام آزمایش یورو دینامیک به من گفته اند حجم مثانه ات کم شده در ضمن با مصرف کپسول مدالوسن وقرص اکسی بوتینین تغییری نکرده ام آیا نیاز به عمل جراحی است یا با دارو رفع می شود.
پاسخ : با درود.دیدن سونوگرافی و عکسها و جواب تست ارودینامیک لازم است.فکر نمی کنم نیاز به عمل باشد و به احتمال قوی با دارو قابل حل است.( تاریخ سوال:23 بهمن 91)  [ 1391-12-06 08:08:34 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر.من در اثر رابطه جنسی دچار عفونت مجاری شدم و به متخصص مراجعه کردم.داروی سفیکسیم را تجویز کردند.بهبود یافتم ولی در اثر رابطه مجددا دچار بیماری شدم و همان داروی قبلی را سر خود مصرف کردم.احساس می کنم بیماریم شدید تر شده.لطفا مر راهنمایی کنید.
پاسخ : با درود.درمان عفونتهای منتقل شونده از طریق جنسی ،علاوه بر خود فرد باید در شریک جنسی وی نیز به طور همزمان انجام شود وگرنه مانند شما منجر به عود بیماری می شود و معمولا باکتری در این حالت نسبت به آنتی بیوتیکهای قبلی مقاوم است. برای درمان به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید و این با حتما برای شریک جنسیتان نیز درمان را انجام دهید. (تاریخ سوال:23 بهمن 91)  [ 1391-12-06 08:06:28 ]
سوال : باسلام مردي هستم 30 ساله كه مدت 6 ساله كه ازدواج كردم و داراي يك فرزند دخترم مي باشم. به مدت 5 ماه هست كه با كاهش شديد ميل جنسي مواجه شده ام در صورتي كه قبل از آن حداقل هفته اي دو بار و حداكثر 4 بار نزديكي داشته ام. مي خواستم بدونم دليلش چيست؟
پاسخ : با سلام.کاهش میل جنسی بیشتر در اثر علل روحی و روانی(استرس،خستگی زیاد و مشکلات بین فردی با شریک جنسی یا جذاب نبودن شریک جنسی برای فرد و ...) است.البته هورمونها نیز در آن دخیلن ولی در سن شما علل هورمونی کمتر مطرح هستند.یرای یافتن علت،شرح حال دقیق لازم است.(تاریخ سوال 23 بهمن 91)  [ 1391-12-04 22:49:23 ]
سوال : با سلام 30 ساله هستم و 3 ساله ازدواج کردم.در حدود چندین ساله مشکلم عدم جهش منی می باشد.در حالی که در اوایل نوجوانی جهش زیادی داشتم و بعضی اوقات هم خود ارضایی می کردم..می خواستم بدونم علت مشکلم چیه؟ آیا برای بچه دار شدن مهم است یا خیر؟ و آیا قابل درمان است یا خیر؟ متشکرم
پاسخ : با درود.جهش منی به خودی خود اهمیتی در باروری ندارد.آنچه مهم است حرکت تک تک اسپرماست نه جهش مایع منی.طبیعی هستید و نیازی به درمان ندارید.(تاریخ سوال 22 بهمن 91)  [ 1391-12-04 22:42:59 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید بنده دوشنبه هفته پیش نزد جناب دکتر مجید حقیقت عمل میکروسرجری واریکوسل انجام دادم و خیلی راضی ام نه درد خاص و شدیدی داشتم و حتی قرص مسکن تا حالا نخوردم تنها نگرانی ام استمنا کردن دیشبم هست اینم بخاطری که دو سه روزه دارم خواب تحریک آمیز میبینم و نعوظ زیاد داشتم چون از سه روز پیش از عمل استمنا نکردم تا دیشب که حدود ده روز میشه حال آیا ضرری بخاطری استمنا 5 روز پس از عمل عایدم میشه یا نه ؟؟ممنون
پاسخ : با درود.ضرری متوجه شما نیست.نگران نباشید..(تاریخ سوال 22 بهمن 91)  [ 1391-12-04 22:41:15 ]
سوال : باسلام خدمت شما من از کلیه هام عکس گرفتم گفتن سنگ ریزه داره اندازشم 2.5میلیمتره من برا باره اوله که با این مشکل دست و پنجه گرم می کنم و خیلی هم میترسم می خواستم بدونم ایا برای دفع این ریزه سنگ کار خواصی باید انجام بدهم ایا هنگام دفع احساس درد هم می کنم ممنون میشم جوابمو بدین مخصوصا دردو بگید خیلی اخه ازش میترسم
پاسخ : یا درود..سنگهایی با این سایز کوچک نیاز به دارو یا سنگ شکنی ندارند.اصلاح رژیم غذایی به ویژه مصرف زیاد مایعات کمک کننده است.برای اطلاعات بیشتر در مورد رژیم غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحۀ اصلی همین سایت (www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.(تاریخ سوال 22 بهمن 91)  [ 1391-12-04 22:40:03 ]
سوال : با سلام خدمت شما پزشک محترم. من پسر 21 ساله ای هستم، حدود چند هفته هست که هر 2 الی 5 شب یک بار دچار احتلام در خواب می شوم . و قبلا اینطور نبود حالا می خواستم بدونم که آیا مشکل خاصی است و نیاز به اسپرموگرام دارم لطفا راهنماییم کنید.. ممنون
پاسخ : با درود.طبیعی است.نگران نباشید.این حالت دوره ای است و کم و زیاد می شود و طبیعی استنیازی به اسپرموگرام ندارید.(تاریخ سوال 22 بهمن 91)  [ 1391-12-04 22:38:21 ]
سوال : ا سلام بنده مجرد هستم و مشکلی دارم که کلا زندگیو واسم تباه کرده. بنده وقتی تحریک میشوم مثلا هنگام دیدن یک فیلم صحنه دار فورا آب اولیه ام بیرون می آید. منی نیست اما خب از اونجا که نماز میخونم و حساس هستم مجبرم هر بار برم حموم. مشکل واقعی من این است که چرا مثلا این حالت برای دوستم پیش نمیاد و فقط واسه من پیش میاد. لطفا راهی را پیشنهاد کنید تا من هم مثل دیگران در آرامش باشم و از دست این آب راحت شم ممنون
پاسخ : با درود.این ترشحات کاملا طبیعی است و اگر نباشد غیر طبیعی است. این ترشحات غدد مجرایی هستند و نقش لوبریکانت دارند.این مایع،منی نیست و نیازی به غسل هم ندارد.(تاریخ سوال 22 بهمن 91)  [ 1391-12-04 22:36:07 ]
سوال : سلام دکتر خسته نباشید بعد از ادرار قطره ای از ادرار خارج میشه که در طول روز پیش نمیاد فقط بعد از دفع ادرار و مشکل جدی برای نماز خوندن شده و نمیدونم بیماری هست که باید درمان بشه یا نه.
پاسخ : با درود.خروج چند قطره ادرار پس از اتمام ادرارکردن، کاملا طبیعی است و از نظر شرعی هم اگر بعد از ادرار کردن استبرا کرده باشید و بعد از آن چند قطره ادرار خارج شود مشکلی ندارد و حکم ادرار ندارد.این مشکل مربوط به پروستات شما نیست. علت خروج این چند قطره این است که مانند شیری که به آن یک شیلنگ وصل باشد و با بستن کامل شیر مقداری آب در شیلنگ می ماند، در مورد ادرار هم وقتی ادرار تمام شده و اسفنکتر خروجی مثانه بسته می شود، مقدار کمی ادرار در مجرا می ماند .با استبرا فقط قسمتی از مجرا که در دسترس شماست فشرده می شود و ادرار آن خارج می شود ولی قسمتی از مجرا هم داخل لگن است که شما به آن دسترسی ندارید و مقداری ادرار در آن باقی می ماند.این مقدار کم ادرار چند دقیقه بعد هنگام ایستادن یا خم شدن از مجرا خارج می شود و این یک پدیده طبیعی است. (تاریخ سوال 21 بهمن 91)  [ 1391-12-04 22:33:08 ]
سوال : با سلام من 33 ساله هستم و آزمایش اسپرم من اینه لطفا منا راهنمایی کنین که مشکل اصلی چیه آیا مشکل من قابل حل می باشد آیا با دارو قابل حله یا که عمل داره؟ ممنون از زحمتتون Volume:4 Color&appearance : norm Viscosity : low Ph:7.6 Liquefaction time : 25 Count : 70 Total motility(a+b+c grade) : 35 Progressive motility(a+b) : 20 Progressive class a : 15 Progressive class b :5 Normal morphology : 0 Functional sperm count : 0 Rbc : 0 Epi.cells : 0-1 Round cell : 2 Wbc : 0-1 Bacteria : none Agglutination &clumbing not seen Small head : 2 Pin head : 96 Amorphous hed : 2
پاسخ : با درود.در آزمایش شما تعداد اسپرمها طبیعی است ولی حرکت اسپرمها کمتر از طبیعی است و شکل اسپرمها نیز غیر طبیعی است.قدم بعدی تکرار آزمایش اسپرم است.(تاریخ سوال 20 بهمن 91)  [ 1391-12-04 22:31:04 ]
سوال : با سلام سه ماه پیش عمل واریکوسل به روش میکروسرجری انجام دادم .و نتایج آزمایشات تا حدی به حالت نرمال بازگشته.سوالم اینه که من ورزش بدنسازی انجام میدم که زیاد هم سنگین کار نمیکنم و بیشتر روی عضلات بازو و سینه مثل پرس سینه و ... کار میکنم و گاهی اوقات هم روی عضلات پا کار میکنم و حرکتایی مثل پرس پا و ... میزنم میخواستم بدونم آیا این ورزش باعث عود واریکوسل میشه ؟اگه بخوام سنگین تر کار کنم مشکلی پیش میاد؟
پاسخ : با درود.ورزشهای سنگین و ورزشهایی که ذکر کرده اید موجب عود واریکوسل نمی شوند و می توانید با خیال راحت آنها را انجام دهید..(تاریخ سوال 20 بهمن 91)  [ 1391-12-04 22:27:54 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید بنده طبق برگه سونوگرافی به واریکوسل گرید 3 مبتلا هستم و با مراجعه به پزشک گرید بنده 1.5 تا 2 تشخیص داده شد برای اقدام معافیت سربازی و در جهت تشدید این علائم چه کاری می توانم انجام دهم طبق بررسی شخصی بعد از ایستادن به مدت طولانی تر علاوم تشدید میشود تا جایی که به صورت ایستاده کاملا مشهود است. البتع بلافاصله بعد تغیین تکلیف سربازی برای درمان افدام خواهم نمود. با تشکر
پاسخ : با درود.ایستادن در جای گرم و زور زدن با دهان بسته پس از کشیدن یک نفس عمیق ،می تواند موقتا و در حین معاینه،درجه واریکوسل را افزایش دهد..(تاریخ سوال 20 بهمن 91)  [ 1391-12-04 22:25:49 ]
سوال : من سی سال سن دارم و زود انزالی دارم شنیدم که معجون گیاهی برای درمان این بیماری وجود دارد ، خواستم بپرسم داروی گیاهی برای درمان موثر است؟
پاسخ : با درود.داروهای گیاهی که برای این منظور در بازار هستند هیچکدام مبنای علمی ندارند و موثر هم نیستند.(تاریخ سوال 20 بهمن 91)  [ 1391-12-04 21:43:27 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences