قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با عرض سلام وخسته نباشید خدمت اقای دکتر.اقای دکتر من در بچگی بیضه سمت راستم را در اورده اند که فکر کنم به خاطر بالا پایین بودنشان بوده است والا قصد ازدواج دارم میخواستم ببینم نداشتن بیضه سمت راست مشکلی در بچه دارشدن داره یانه؟
پاسخ : با سلام.خارج کردن بیضه احتمالا به خاطر عدم نزول آن بوده است.در هر حال وجود یک بیضه برای داشتن میل و توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.البته اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید. اگر از لحاظ ظاهری هم ناراحت و نگران هستید می توان پروتز بیضه برای شما گذاشت که ظاهر آن دقیقا مثل بیضه طبیعی است.(تاریخ سوال 4 فروردین 91)  [ 1392-01-14 08:33:31 ]
سوال : سلام و تبریک سال نو و آرزوی بهترین ها. پیرو سوال کد 78005418 که پاسخ داده بودید واجب بود که تشکر کنم از جواب کامل و جامع شما. ممنون. فقط یه نکته پسر من یه انسداد مختصر مجاری هم دارند این قضیه میتواند علت این باشد که دارو مصرف کند به خاطر احتمال سنگسازی و پیشگیری؟ یه دنیا ممنون.
پاسخ : با سلام.اگر منظورتان انسداد مجرای ادرار است نیاز به دارو برای مقصودی که ذکر کرده اید ندارند.اما اگر منظورتان انسداد حالب است و عفونت ادراری هم داشته اند ممکن است دارو نیاز داشته باشند آن هم نه برای پیشگیری از سنگ بلکه برای پیشگیری از عفونتهای بعدی.  [ 1392-01-14 08:30:58 ]
سوال : با سلام.ایا کسی که واریکوسل گرید 1 دارد میتواند برای بچه دار شدن اقدام کند؟
پاسخ : با سلام.بله.واریکوسل درجه یک اهمیت بالینی ندارد .  [ 1392-01-14 08:27:34 ]
سوال : سلام و خسته نباشید اقای دکتر من 26 اسفند واریکوسل چپ را عمل و هرنی چپ را هم ترمیم کردم,باتوجه به اینکه اول اردیبهشت ماه باید به سربازی برم میخواستم بدونم باتوجه به عمل هرنی برام مشکلی پیش نمیاد؟البته یکبار به سوال من درباره مشکل نداشتن عمل واریکوسل و رفتن به سربازی جواب دادید ولی درباره عمل هرنی هم ممنون میشم اگه جواب بدید. با تشکر فراوان
پاسخ : با سلام.پس از عمل فتق تا دو ماه باید از کار و فعالیت سنگین و بلند کردن اجسام سنگین خودداری کرد.بنابراین رژه و ورزشهای سنگینی که در دوره سربازی باید انجام دهید برای شما مضر است و ممکن است باعث عود فتق شود.  [ 1392-01-14 08:26:30 ]
سوال : سلام :دکتر سیلندافیل که برای نعوظ استفاده می شود باید به چه صورت مصرف کرد ؟منظورم این است که دوره درمان چقدر و به چه صورت و چه میزان مصرف است ؟متشکرم
پاسخ : با سلام.قرصهای 50 و 100 میلیگرمی دارد که باید 1 ساعت قبل از نزدیکی و با شکم خالی(حداقل 2 ساعت بعد از آخرین غذا)مصرف شوند و تا 6 ساعت اثرش باقی است.درمان دوره خاصی ندارد و باعث بهبود همیشگی نمی شود و اگر اختلال نعوظ موقتی باشد درمان هم موقتی و منحصر به همان دوره است و اگر اختلال نعوظ دائمی باشد(مثلا در بیماران دیابتی) درمان هم دائمی است.  [ 1392-01-14 08:23:53 ]
سوال : سلام دکتر جان تبریک سال نو من را پذیرا باش:دکتر من خود ارضایی داشته ام هفته ای 3بار الان هم کم و بیش دارم در هنگام نزدیکی با جنس مخالف آلت من نعوظ ندارد و شل است حتی زمانی هم که با زحمت فراوان نعوظ می شود تا ارضا شوم خیلی خیلی عاجز می شوم و مجبورم به دست خودم را ارضا کنم .دکتر تجویز سیتالوپرام کرده و هنوز مصرف نکرده ام لطفا راهنمایی کنید كسن 38سال مجرد
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو.سیتالوپرام برای به تاخیر انداختن انزال استفاده می شود.بنابراین اگر مشکل شما انزال زودرس(کمتر از 2 دقیقه) است مفید است ولی اگر مشکل شما عدم نعوظ کافی است باید از داروهای دیگری مثل سیلدنافیل استفاده کنید.  [ 1392-01-14 08:17:27 ]
سوال : با سلامو تبریک نوروز 1392 اینجانب مردی 33 ساله می باشم که دچار نا پایداری نعوذ گشته ام بعد از پیگیری های فراوان سر انجام به تجویز پزشکان انجام سونوگرافی داپلر داپلکس داینامیک نیاز شده است شما کدام مرکز را جهت انجام این آزمایش توصیه می کنید و نیز آیا در ایام نوروز نیز در مطب حضور دارید با تشکر فراوان
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو.1-مرکز تصویربرداری جم-ابتدای خیابان طیب(از سمت دروازه دولت) 2- از امروز(14 فروردین) به بعد حضور دارم.  [ 1392-01-14 08:14:47 ]
سوال : با عرض سلام و تبریک ایام عید نوروز مشکل من بعد از ازدواج یعنی از زمانی که عقد کردم شروع شد. الان زمانی که خانم بنده دوران عادت ماهانه خود را می گزراند اگر با هم شوخی کنیم که باعث بشه به قول معروف اب ناز از من ترشح کنه که یک امر طبیعی می باشد و به مرحله انزال نرسد و این امر شوخی در روزهای بعد نیز ادامه داشته باشد کم کم زیر شکم و بعد بیضه ها شروع به درد گرفتن می کند تا جایی که توان راه رفتن را از من می گیرد حتی باعث اخلال در سیستم دفع من می شود تا جایی که فکر می کنم یبوست شدید گرفته ام و این درد ادامه دارد تا زمانی که انزال صورت بگیرد بعد خارج شدن منی درد کم کم از بین می رود
پاسخ : با سلام.وجود این دردها طبیعی است.اگر تحریک جنسی رخ دهد ولی مایع منی تخلیه نشود ممکن است در اثر احتقان غدد مترشحه در سیستم تناسلی دردبیضه ها وکف لگن و ... رخ دهدو گاهی این درد بسیار شدید است.پس از ازدواج خوب می شوید.  [ 1392-01-14 08:12:26 ]
سوال : سلام.من 7سال خودارضايي كردم قدم 190سانت و وزنم 110كيلو بيضه و كيسه بيضم خيلي كوچك شده طوري كه وقتي با دوستام مقايسه ميكنم واقعا به نسبت اونها كوچكتره.1-راهي كه سبب بزرگ شدن كيسه بيضه و بيضه ها شود ( با مواد غذايي ميشه)-2-راهي كه سبب افزايش اسپرم نه حجم مني بشه( با مواد غذايي ميشه)--3-زود ازالي ناشي از استمنا با ترك استمنا از بين ميره-4-استمنا بر روي قدرت حافظه اثر ميذاره-5-بر روي عقيمي چطور-6- با ترك استمنا عوارض استمنا كاملا از بين ميره-7- روش PENI MOREدر بزرگ شدن آلت موثر است.سيتالوپرام براي كسي كه افسردگي داره ضرر داره .باتشكر
پاسخ : با سلام.1-در مورد سایز بیضه ها معاینه لازم است.مواد غذایی در این رابطه بی اثرند. 2- غذا موثر نیست ولی برخی داروها می توانند تعداد اسپرمها را افزایش دهند البته به شرطی که چنین کاری لازم باشد. 3- ارتباط اثبات شده ای بین خود ارضایی و زودانزالی وجود ندارد 4- خیر 5- خیر 6-اگر عوارضی داشته باشد بله.7- خیر.تاثیری ندارد 8- ضرر ندارد بلکه مفید هم هست و جزئی از درمان افسردگی هم هست.  [ 1392-01-10 23:13:28 ]
سوال : سلام . من 30سالمه . در سن24سالگی یک سوم بیضه چپم رو با جراحی برداشته ام نتیجه ازمایش اسپرموگرام در اون موقع مشکلی نداشت حالا که میخوام ازدواج کنم نیازی به ازمایش هست یا نه؟ آیا برداشتن قسمتی از بیضه چپ باعث عقیم شدن مرد میشه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکرم
پاسخ : با سلام.خیر.اگر بیضه مقابل سالم باشد ، برداشتن قسمتی یا حتی کل یک بیضه منجر به عقیمی نمی شود.زیرا وجود یک بیضه برای داشتن میل و توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.البته اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید.  [ 1392-01-10 23:03:09 ]
سوال : تبریک سال نو جناب آقای دکتر،سوال قبلیم را با کد 28220135فرستادم نتیجه آزمایش: Color Gray-white Viscosity increased Ph 8 Volume 2 ml Sperm count 216million/ml Active motility(A+B) 45% Slow motility( C) 15% Lmmotile(D) 40% Normal morphology 55% Total motile fun.sperm 107mil/Ej W.B.C 0-1 /H.P.F Cell 1-2/H.P.F بعد از مصرق قرص تاموکسیفن10 نتیجه آزمایش: Sperm count 236million/ml Slow motility( C 20% Lmmotile(D) 35% Total motile fun.sperm 116mil/Ej برای بچه دار شدن مشکلی نیست فقط مشکل درد بیضه هست امکانش هست ایمیل یا یک طریقی جواب سونوگرافی را بفرستم برای تشخیص بهتر هست
پاسخ : با درود.تعداد،حرکت و شکل اسپرمهای شما طبیعی است و مشکل خاصی از این نظر ندارید.واریکوسل را برای بهبود درد آن عمل نمی کنند بلکه عمل واریکوسل برای جلوگیری یا بهبود اختلال اسپرم سازی است که در اثر واریکوسل به وجود می آید.و بعد از عمل هم ممکن است درد بهبود نیابد و باید با آن بسازید.(تاریخ سوال 3 فروردین 92)  [ 1392-01-10 22:57:06 ]
سوال : سلام.چرا پاسخ پزشکها درباره آینده فردی که مبتلا به زگیل تناسلی شده و درمان کرده متفاوته؟باید پزشک پوست نظر بده یا عفونی یا ارولوژیست؟
پاسخ : با درود.بیشتر در حیطه تخصص متخصص پوست است.به سایت همکارم آقای دکتر واعظ( www.drvaez.ir )مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-06 20:46:50 ]
سوال : سلام از 15 روز پیش هنگام سکس فقط در لحظه انزال دردی در سمت چپ حوالی پروستات دارم.دکتر اول فقط با دیدن بیضه گفت واریکوسل گرید 2 دارم و سونوگرافی نوشت که سونوگرافی میگه واریکوسل گرید 3 دارم و دکتر گفت باید عمل کنم. دکتر دوم دقیقا معاینه کرد و گفت واریکوسل ضعیفی بین 1و2 نزدیک به 1 دارم و دردم از چیز دیگری مثلا عفونت یا التهاب پروستات است و انتیبیوتیک تجویز کرد وگفت 1ماه دیگه معاینه میکنه. جدیدا احساس بی میلی جنسی درد در کمر {بعضی مواقع}سوزش هنگام ادرار{بعضی مواقع} و همان درد هنگام انزال هستم. گیج شدم راهنمایی کنید مگه واریکوسل درد هنگام انزال داره؟
پاسخ : با درود. 1- ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین بدون معاینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است و نیاز به عمل دارد یا نه؟اگر مجرد باشید و واریکوسل درجه 3 داشته باشید نیاز به عمل دارد.در غیر این صورت نیاز به عمل ندارید. 2- واریکوسل موجب چنین دردینمی شود ولی همان التهاب پروستات ممکن است موجب آن شود.کلا من با نظر پزشک دوم موافق تر هستم هرچند بدون معاینه و از راه دور نمی توان قضاوتی کرد.  [ 1392-01-06 20:45:42 ]
سوال : با سلام . پدر بنده که 63 سال سن دارند و 4 فرزند پسر نیز دارند . حدود 15 سال پیش دچار سنگ کلیه شدند که اندازه شان در حد2-3 میلی متر بود که دفع شدند . اما در این هفته ی اخیر دوباره دچار سنگ کلیه شدند این بار سنگی به اندازه ی 7 میلیمتر که در تصویر رادیولوژی پزشک ایشان تشخیص داد که در ابتدای مجرای حالب پروگزیمال کلیه چپ گیر کرده و دستور سنگ شکن (eswl) داده شد اکنون سنگ شکن انجام شد .حال از جنابعالی 2 سوال دارم : 1- آیا دارویی حلال برای این سنگ کلسیمی وجود دارد ؟ آیا uralyt-u مفید است ؟2- با توجه به احتمال ایجاد عفونت اگر می شود آنتی بیوتیکی مناسب پیشنهاد بفرمایید . با سپاس فراوان .
پاسخ : با درود.1- اگر سنگ خرد شده اقدامات بعدی باید برای جلوگیری از ساخته شدن سنگهای بعدی باشد.مصرف زیاد مایعات مهمترین اقدام است .داروی فوق الذکر نیز موثر است ولی در سنگهای اسید اوریکی موثرتر است.در هر صورت مصرف این دارو در سنگهای کلسیمی هم موثر است. 2- اگر شواهد عفونت وجود دارد قرص سیپرو فلوگساسین 500 میلیگرم هر 12 ساعت توصیه می شود.3-برای آگاهی از توصیه های غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحه اصلی همین سایت(www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-06 20:45:01 ]
سوال : سلام دکتر جان سال نو مبارک خودارضایی ایا برای بدن ضرر دارد؟؟؟اگه ضرر دارد من برای جلوگیریش چیکار کنم؟؟18 سالمه و پسر هستم ممنون
پاسخ : با سلام.اکثر مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند ارتباطی با آن ندارند. البته چون منع شرعی دارد توصیه به ترک آن می شود.  [ 1392-01-06 20:35:51 ]
سوال : آقای دکترسلام- من21سالمه و مجرد- آلت تناسلیم 11سانته الان فهمیدم خیلی کوچیکه دارم دیوونه میشم چیکار کنم آیاراهی برای یلندترشدنش هست؟؟؟؟ ممنون
پاسخ : باسلام.اولا اگر سایز آلت شما در حالت طبیعی(غیر نعوظ ) اینقدر است کاملا طبیعی است. ثانیا این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید. طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن). در بسیاری از موارد به علت چاقی ، قسمت عمده طول آلت در چربی ناحیه ریشۀ آلت پنهان می شود و طول آلت بسیار کمتر از آنچه که هست به نظر می آید در حای که طول آن طبیعی است.  [ 1392-01-06 20:35:16 ]
سوال : سلام وعرض ادب. پسری 27ساله هستم که حدود 10 سال است در خواب جنب میشوم((وقتی سردم میشود)) .احساس میکنم دچار کاهش شدید اسپرم شده ام و این برای ازدواج من مشکل ساز است. متاسفانه این مورد باعث زود انزالی من شده است. لطف کنید راهنمایی کنید برای درمان زود انزالی به چه پزشکی باید مراجعه کنم ؟؟ و همچنین برای انجام آزمایش (( اسپرموگرام))به کجا باید مراجعه کنم؟؟با تشکر
پاسخ : با درود.1- جنب شدن در خواب امری طبیعی است و موجب کم شدن اسپرم یا مشکل دیگری نمی شود و برای ازدواجتان هم مشکل ساز نخواهد بود.2- تا زمانی که ازدواج نکرده اید نیازی به دارو برای انزال زودرس ندارید.اگر ازدواج کردید و 6 ماه از تماس جنسی مرتب شما گذشت و هنوز زمان دخول تا انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. 3- اکثر آزمایشگاهها این آزمایش را انجام می دهند.  [ 1392-01-06 20:34:36 ]
سوال : باسلام حدود2ساله بیضه و کلیه سمت راستم هم درد میکنن وهم خارش دارن رفتم سونوگرافی ولی گفتن سالمم دیگه خسته شدم نمیدونم باید چکار کنم.لطفا شما راهنماییم کنید؟
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. (تاریخ سوال 30 اسفند 91)  [ 1392-01-06 20:32:18 ]
سوال : با سلام.مرد 29 ساله ای هستم.که برای تکرر ادرار به دکتر مراجعه کردم.دو مدل قزص یکی کلدنیوم سی و دیگری افلکسیر بود.بعد از مصرف قرصها عوارضشون شروع شد.خارش شدید و کهیر های کوچک گذری.الان هم لبم باد کرده.دکترم رو پیدا نکردم که ازش سوال کم چی کار بکنم.به یکی از دوستانم که در حال گرفتن تخصصش در ای مورد هست زنگ زدم و پرسیدم.ایشون گفت که از هیدروکسیزین ده میل استفاده کنم.پنچ میل صبح و پنج میل شب.حالا میخوام که کمکم کنید و نظر شما چیست?
پاسخ : با درود.این عوارض ممکن است از اوفلوسیر باشد.با قطع مصرف آن و شروع همان هیدروکسی زین که دوستتان پیشنهاد داده اند، خوب خواهید شد.در صورت ادامه علائم به پزشک معالج مراجعه فرمایید.(تاریخ سوال 30 اسفند 91)  [ 1392-01-06 20:31:08 ]
سوال : سلام خسته نباشید من پسر 18ساله هستم و 2سال خودارضایی میکردم الان 2هفته است ترک کردم ولی دوباره حس شهوت اذیتم میکند لطفا کمکم کنید؟برای زود انزالی چیکار کنم؟
پاسخ : با درود تبریک سال نو.1-دارویی برای ترک خودارضایی وجود ندارد .داروهایی هستند که می توانند میل جنسی را بسیار کم کنند اما استفاده دائمی از آنها مضر است و فقط به طور موقت و در موارد بسیار خاص(مثلا در دوره آموزشی سربازی برای جلوگیری از جنب شدن مکرر در خواب) می توان آنها را تجویز کرد. . 2- تا زمانی که ازدواج نکرده اید نیازی به دارو برای انزال زودرس ندارید.اگر ازدواج کردید و 6 ماه از تماس جنسی مرتب شما گذشت و هنوز زمان دخول تا انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید..(تاریخ سوال 29 اسفند 91)  [ 1392-01-06 20:29:29 ]
سوال : سوال : باسلام.من پسري 18ساله هستم قبلا خود ارضايي ميكردم اوايل سن بلوغ زياد بود اما بعد متوجه شدم كه كاره خوبي نيست تمام سعيم كردم تركش كنم يا فاصله ها زياد كنم(چندماه)اما ميترسم دچارعوارض خودارضايي بشم ودراينده دررابطه زناشويي مشكل پيدا كنم.خيلي نگرانم.چكار كنم؟توروخداكمكم كنيد
پاسخ : با سلام.اکثر مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند ارتباطی با آن ندارند. بنابراین نگران آنچه که گذشته نباشید.البته چون منع شرعی دارد توصیه به ترک آن می شود..(تاریخ سوال 28 اسفند 91)  [ 1392-01-06 20:27:21 ]
سوال : سلام من 22 سالمه از سایز آلتم اصلا راضی نیستم در حالت نعوذ به 10 سانتی متر میرسه با قطر کم ... از این مساله رنج میبرم میخواستم بدونم برای برای جراحی چه شرایطی باید داشته یاشم ؟ و کلا راجع به جراحی اطلاعات میخواستم ... آیا عوارض داره ؟؟؟ میانگین هزینه چقدر میشه ... ؟؟ با سپاس
پاسخ : باسلام.این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود چون ممکن است عوارضی از قبیل آسیب به عصبهای آلت داشته باشد که منجر به ناتوانی جنسی می شود.البته این عارضه در موارد اندکی رخ می دهد.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید. طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن). در بسیاری از موارد به علت چاقی ، قسمت عمده طول آلت در چربی ناحیه ریشۀ آلت پنهان می شود و طول آلت بسیار کمتر از آنچه که هست به نظر می آید در حای که طول آن طبیعی است.(تاریخ سوال 28 اسفند 91)  [ 1392-01-06 20:26:18 ]
سوال : ادامه سوال : فعلا به خاطر معافیت پزشکی مجبورم تا 4ماه دیگه عمل نکنم (به خاطر تطابق معافیت پزشکی با معافیت تحصیلی ) میخواستم بدونم اگه تا اون موقع عمل نکنم مشکل پیش میاد یا نه و به نظر شما من منظر بمانم یا عمل کنم .؟ یه سوال دیگه هم اینه که شما در تبریز کدوم یک از همکاراتون را میشناسید که کارش بهتر از سایرینه .تشکر
پاسخ : با درود و تبریک سال نو. 1- تعداد اسپرمها طبیعی است ولی حرکت اسپرمها و درصد اسپرمهای با شکل طبیعی کمتر از حد طبیعی است.با این حال اگر واقعا واریکوسل درجه 3 داشته باشید(که نیاز به عمل دارد) به تاخیر انداختن آن تا 4 ماه دیگر مشکلی ایجاد نمی کند. 2- متاسفانه در تبریز کسی از همکاران را نمی شناسم.(تاریخ سوال 28 اسفند 91)  [ 1392-01-06 20:25:01 ]
سوال : با سلام من مردي 29 سله هستم كه مدتي است متوجه بوي بد در ادرارم شدم و به پزشك مراجعه كردم كه با انجام آزمايش u.a و u.c همه چيز نرمال بود. با عنايت به اينكه تغييري در عادات غذايي خود نداشته ام. و تنها تفاوت با قبل ، برقراري رابطه جنسي با همسر بوده ، ْآيا بايد چكاپ ديگري انجام دهم يا داروي خاصي مصرف كنم؟ضمنا سوزش ادرار هم ندارم و فقط گاهي اوقات احساس خارش دروني در آلت ناسلي ميكنم.
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.اگر هیچ علامت دیگری ندارید ، فقط بوی بد ادرار دلیل بر عفونت ادراری یا مشکل دیگری نیست و نیاز به دارو یا اقدامی ندارید. (تاریخ سوال 27 اسفند 91)  [ 1392-01-06 20:19:51 ]
سوال : سلام من 30 ساله هستم در 17 سالگی کمرم را عمل کردم از مجاری ادرار هیچ حسی ندارم اما الان سوند به داخل نمیرود اما میتوانم با کمی زور ادرارم را تخلیه کنم الان نگران نرفتن سوند هستم و کلی هم استرس دارم نرفتن سوند دلیلش چیست
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.متوجه نشدم که آیا همیشه سوند می زده اید یا الان اقدام کرده اید؟در هر صورت اگر قبلا سوند می زده اید و لان عبور نمی کند ممکن است به علت تنگی مجرا باشد و نباید سوند را زیاد فشار دهید چون مجرا آسیب میبیند و کار بسیار سخت تر می شود و باید در اتاق عمل و زیر دید مستقیم با سیستوسکوپ سوند گذاشت. (تاریخ سوال 26 اسفند 91)  [ 1392-01-06 20:17:00 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences