قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید. دختری 25 ساله هستم.صبح ها به هنگام دفع ادرار با هر فشار اندکی ادرار خارج می شود و این حالت حتی تا 15 دقیقه هم ادامه می‌یابد به طوری که بعد از حدود یک ساعت دوباره نیاز به دفع ادرار پیدا میکنم و گاهی این حالت تا 2بار نیز ادامه می یابد در حالی که در مواقع دیگر روز این مشکل را ندارم. سوزش، خارش، درد و ... نیز ندارم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید مشکلم چی هست.
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-07-05 08:57:24 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد آقاي دكتر من دو هفته پيش عمل باز واريكوسل انجام دادم و چند تا سوال داشتم . 1- وريد هاي سمت چپ هنوز قابل رويت هستند چند مدت بعد از بين ميروند 2- وقتي بيضه سمت چپ را بالا مي گيرم وريد ها مثلا قبلا ورم دارند امكان دارد كه اصلا از بين نرود؟ 3- آيا پوشيدن زير پوش تنگ تا بيضه ها را بالا نگه دارد در از بين رفتن ورم وريد ها موثر است؟ 4- اگر وريد ها از بين نرفت به اين معنا است كه واريكوسل بهبود نيافته؟ با تشكر فراوان از زحمات شما( 23 ساله)
پاسخ : با سلام.در عمل واریکوسل وریدها خارج نمی شوند بلکه فقط مسیر آنها بسته می شود تا خون در آنها جریان نداشته و دمای بیضه ها به حد طبیعی بازگردد.بنابراین وریدها در جای خود باقی می مانند و باقی ماندن تورم و مشاهدۀ وریدها پس از عمل و یا گزارش شدن آنها در سونوگرافی معمولا مهم نیست و دلیل برعود نیست.طی عمل فقط با بستن مسیر وریدها جریان خون را در آنها متوقف می کنند که همین کافی است.  [ 1392-07-05 08:55:28 ]
سوال : با سلام و خسته نیاشید آقای دکتر پسری 27 ساله هستم. از قبل میدونستم سنگ کلیه دارم اما اقدام جدی در جهت دفع سنگ انجام ندادم تا اینکه هفته پیش درد بسیار شدیدی گرفتم و پس از سونو مشخص شد که یه سنگ در حال دفع شدن می باشد.پس از 48 ساعت دفع شد! و اینکه هر دوکلیه ام داری سنگ های متعدد که بزرگترین آن به دیامتر6 در کالیس فوقانی سمت راست و 8 میلیمتر در کالیس تحتانی سمت چپ می باشد. به بنده پیشنهاد سنگ سکن شده اما خیلی از دوستان اتفاق نظر دارن که درد شدید داره و فعا سنگکل و داروی گیاهی مصرف میکنم آیا نیاز به سنگ شکن هست و یا با استفاده از دارو دفع خواهد شد؟ لطفا نظر خود را بیان فرمایید با تشکر
پاسخ : با درود.سنگ 8 میلیمتری شما از لحاظ تئوریک نیاز به سنگ شکن دارد اما در عمل گاهی قابل شکستن نیست.برای تصمیم گیری ،دیدن عکس رادیولوژی شکم بسیار کمک کننده است.در هر صورت اصلاح رژیم غذایی و درمان دارویی و آزمایش غده پاراتیروئید (که پرکاری آن گاهی علت سنگهای دو طرفه کلیه هاست) لازم است.برای اطلاعات بیشتر در مورد رژیم غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحۀ اصلی همین سایت (www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.  [ 1392-07-05 08:54:00 ]
سوال : سلام.ممنون بخاطر پاسخگویی دقیقتون.دکتر من روی کیسه بیضه ام سمت چپ و راست هرکدوم دوتا3تا رگ کلف سیاه است.البته وقتی کیسه بیضه شل میشه مشخصه.بعد از خود ارضایی بیضه هام درد می گیره یا وقتی که زیاد سرفه می کنم.این درد گاهی اوقات به کلیه می زنه البته تک و توک.بیشتر اوقاتم زیر شکمم درد می گیره؟این واریکوسل3هست؟تو کیسه بیضه یه لوله کلفت هست باچندین رگ دیگه.آیا تو بیضه های سالم نباید این رگ ها قابل لمس باشه؟
پاسخ : با درود.برای تشخیص واریکوسل و تعیین درجه آن معاینه لازم است.در بیضه سالم اپیدیدیم لمس می شود که ممکن است شما آن را با رگ اشتباه بگیرید.  [ 1392-07-05 08:50:07 ]
سوال : سلام اقای دکتر می خواستم بپرسم ای کوچکتر بودن بیضه ی چپ نسبت به راست مشکلی داره؟
پاسخ : با درود.اگر اختلاف سایز دو بیضه زیاد باشد اهمیت دارد و معاینه توسط ارولوژیست لازم است.  [ 1392-07-05 08:47:55 ]
سوال : سلام و خسته نباشید.ما در حیاطمون گربه بسیار رفت و آمد دارد و روی قالی و موکت و... مو گربه زیاد است.طوری که بعضی مواقع روی لباسمون موی گربه میبینیم. 1.آیا برایمان مشکلی پیش میاد وکلا مو گربه چه عوارضی داره؟ 2.برای پسر ها چه عوارضی داره؟ناباروری ناشی از مو گربه قابل درمانه؟
پاسخ : با درود.1- در حیطه تخصص من نیست .با متخصص بیماریهای عفونی مشورت فرمایید. 2- در جنس مذکر موجب ناباروری نمی شود.ولی تماس با گربه در موارد نادری در خانمها موجب سقط مکرر می شود.  [ 1392-07-05 08:37:14 ]
سوال : باسلام. چنانچه فرد مذكر فاقد بيضه باشد (يعني هردو بيضه راست وچپ )آيا آلات تناسلي چنين شخصي نعوذ مي شود ويا اصلا مي تواند عمل مقاربتي با جنس مخالف خود داشته باشد و در نهايت اينكه از نظر شما مجاز به ازدواج كردن هست يا خير
پاسخ : با درود.اگر اصلا بیضه ها وجود نداشته باشند نه نعوظ وجود خواهد داشت و نه باروری.ولی گاهی بیضه ها در بدن وجود دارند ولی در جای طبیعی خود یعنی در کیسه بیضه ها وجود ندارند که در این صورت معمولا هورمون به قدر کافی می سازند و نعوظ وجود دارد ولی اسپرم سازی و توانایی باروری مختل است.در هر صورت برای قضاوت در مورد اینکه بچه دار می شوند یا نه و می توانند ازدواج کنند یا نه به معاینه و آزمایش اسپرم نیاز است.  [ 1392-07-05 08:33:42 ]
سوال : ضمن عرض سلام .پسری 27 ساله هستم که الآن سه سال از ازدواجم میگذرد ...اما احساس می کنم اخیراً در روابط زناشویی طول مدت ارضا شدنم از بدو دخول حدود 8 تا 10 دقیقه است ..البته اگر از کاندوم استفاده کنم این مدت تا 20 دقیقه هم افزایش پیدا می کنه.. ولی بدون کاندوم دوره زمانی کوتاهتری دارم که این باعث میشه اکثراً زود تر از همسرم ارضا بشم و کارم رو تمام کنم...میخواستم بپرسم که آیا من دچار مشکل زود ارضایی هستم ..اگر آره درمانی داره که بتونم قبل از همسرم ارضا بشم که این امر موجب رضایت هر دومون باشه ؟یا اینکه نرمال هستم و این طول زمان عادیه...اصلاً کسی که زود انزالی داره چقدر طول میکشه؟
پاسخ : با درود.شما دچار زود انزالی نیستید ئ نیاز به درمان ندارید..به مقالۀ «انزال زودرس» در همین سایت( www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.در صورتی که پس از ازدواج و گذشتن 6 ماه از نزدیکی مرتب همچنان زمان انزال کمتر از دو دقیقه باشد به آن انزال زودرس گفته می شود(در برخی رفرنسها زودتر از یک دقیقه را زودرس می دانند).متوسط زمان رسیدن به انزال در مردان حدود 5 دقیقه و زمان رسیدن به ارگاسم در خانمها بسیار دیرتر است پس انتظار همزمانی درست نیست.  [ 1392-07-05 08:29:26 ]
سوال : باسلام من 22 ساله و پسر هستم دوتا کلیه ام شن یا سنگ داره چیزی نیست که بخورم تا باعث متلاشی شدن سنگ در کلیه ام بشه??? که البته ضرری نداشته باشه
پاسخ : با درود.سنگهایی با این سایز کوچک نیاز به دارو یا سنگ شکنی ندارند.اصلاح رژیم غذایی به ویژه مصرف زیاد مایعات کمک کننده است.برای اطلاعات بیشتر در مورد رژیم غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحۀ اصلی همین سایت (www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.  [ 1392-06-29 13:33:45 ]
سوال : سوال : سوال : با سلام و عرض خسته نباشید بنده مدتی است متوجه شدم بیضه سمت راستم گاهی بالاتر و گاهی پایین تر از بیضه سمت چپم قرارمی گیرد سرد هم میشه و کمی متورم شده و بزرگتر از سمت چپیه همچنین روی همین بیضه (داخل کیسه بیضه وروی خود بیضه )یه چیزی شبیه توده زده که مثل جوش هایی هست که روی صورت میزنه تو رو خدا بگین چند درصد احتمال داره سرطان باشه؟لزوما این سرطان میتونه باشه؟
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.ولی اینها علامت سرطان نیستند.  [ 1392-06-29 13:32:06 ]
سوال : سوال : با عرض سلام یه پسر 22 ساله مجرد هستم بیضه سمت راستم بعضی مواقع بالاتر ازسمت چپی و بعضی مواقع پایین تر از بیضه سمت چپ قرار می گیره و تازگی سرد تر از بیضه سمت چپ میشه علت این قضیه چی میتونه باشه /با تشکر
پاسخ : با درود.بالا و پایین بودن بیضه ها طبیعی است.مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1392-06-29 13:29:33 ]
سوال : سلام خسته نباشید لطفا نظرتونو در مورد آزمایش اسپرمم بگید .یک سال است برای بارداری اقدام کرده ایم ازمایشات همسرم همه نرمال بوده اند اما نتیجه نگرفته ایم.ممنون semen volume:5.50 semen ph:7.60 sperm count:31.77 motil sperms:74.29 progressive sperms:62.45 normal morphology:60.00 wbc:0-1 VCL:38.71 VSL:15.08 VAP:22.20. MAD:44.17 ALH:1.91 BCF:5.22 LIN:30.93 WOB:44.09 STR:50.19 a rapid 23.27 b slow 39.18 c non 11.84 d immotile 25.71
پاسخ : با درود.تعدادو شکل و حرکت اسپرمهای ایشان طبیعی است و این آزمایش اسپرم طبیعی محسوب می شود.  [ 1392-06-29 13:28:22 ]
سوال : سلام حضور محترم دکتر قرائتی.بنده یک جوان 27 ساله هستم.بعد از یک سونو از بیضه ها در یک حادثه متوجه شدم واریکوسل دارم .تا قبل از آن هیچ دردی و یا نشانه ای نداشت.بعد از مراجعه به چند پزشک و گرفتن آزمایش، نظر بر این شد که نیاز به عمل سمت چپ هست حال دو سوال دارم:1-آیا عمل با میکروسکوپ و یا بدون میکروسکوپ تاثیری بر نتیجه عمل دارد؟ 2-من در شرف ازدواج هستم آیا این عمل در بار دار شدن و یا نشدن تاثیری دار یا نه ؟با توجه که تعداد اسپرم ها 10 میلیون هست و طبق نظر پزشک اورولوژیست باید بیشتر از 60 میلیون باشد با تشکر و احترام
پاسخ : با درود.1-با روش میکروسکوپی نتیجه اندکی بهتر و عوارض اندکی کمتر است.البته این اختلاف بسیار کم است. 2- اگر واریکوسل در معاینه وجود دارد با توجه به تعداد اسپرم شما که کمتر از حد طبیعی است،باید عمل شوید تا شانس باروری بیشتر شود.تعداد اسپرم طبیعی بیش از 20 میلیون در میلی لیتر است.(نه 60 میلیون)  [ 1392-06-29 13:25:45 ]
سوال : سلام اقای دکتر من التم 13سانته و سنم 19هست میخاستم بزرگتر کنم بجز عمل جراحی چه روش یا دارویی را پیشنهاد میکنین؟
پاسخ : باسلام.اولا سایز آلت شما طبیعی است و نیاز به اقدامی ندارد.ثانیا:.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . به تازگی در مورد وسایل کشنده مثل لارجر باکس و ... که با کشش مکانیکی باعث افزایش طول آلت میگردند مطالعاتی انجام شده و افزایش طول آلت در برخی از آنها تایید شده است اما درمورد عوارض کوتاه مدت و درازمدت این وسایل واین که آیا بتوان به عنوان یک روش مطمئن و بی عارضه آن را به متقاضیان معرفی کرد نیاز به مطالعات بیشتر وجود دارد.ولی در رفرنسهای معتبر ارولوژی هیچ جایگاهی برای این وسایل وجود ندارد و آثار دراز مدت آنها تایید نشده است.اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید. طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن). در بسیاری از موارد به علت چاقی ، قسمت عمده طول آلت در چربی ناحیه ریشۀ آلت پنهان می شود و طول آلت بسیار کمتر از آنچه که هست به نظر می آید در حالی که طول آن طبیعی است.  [ 1392-06-29 10:27:45 ]
سوال : با سلام چند روزی هست درد در ناحیه کمروکلیه ها دارم و از علایم بیماریهای کلیوی فقط امروز فشارم افتاده .ورزش قهرمانی و حرفه ای هم انجام میدهم. میتونید کمکم کنید
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-06-29 10:25:47 ]
سوال : جوانی 21 ساله هستم دچار تکرر ادرار بودم (البته کم) و تنها زمان خواب من را آزار می دهد آزمایش خون و کشت ادرار دادم هیچ گونه باکتری دیده نشد اما RBC بنده 2-3 بود همچنین سونو از کلیه و پروستات و مثانه انجام دادم همشون عادی بود جز اینکه حجم پروستات 22 بود و پس از تخلیه 21 سیسی رزیدو دیده شده بود تشخیص پزشک بنده(که الته متخصص داخلی بودن نه اورولوژیست) پروستاتیت بود 1ماهی می شه درمان رو باپروستافیت ادامه می دم(قبلش پرازوسین) بعضی از روزا خوبم و بعضی روزا دوباره احساس ناراحتی می کنم آقای دکتر بنده را در مورد اینکه آیا بیماری بنده پروستاتیت هست یا خیر و اینکه دوره درمان چقدر هست
پاسخ : با درود.ممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.تست 4 لوله که با ماساژ پروستات انجام می شود ممکن است کمک کند.این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد. ادامه یک آلفا بلوکر مثل پرازوسین همراه با یک ضد التهاب مثل سلکوکسیب کافی است.نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند. این بیماری با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ میدهد متفاوت است. و اگرچه به خوبی به درمان پاسخ نمی دهد ولی خطرناک هم نیست و گاهی خود به خود بهبود می یابد.در گذشته گفته می شد که تخلیۀ مکرر مایع منی می تواند حتی باعث بهبود پروستاتیت شود ولی امروزه اثبات شده چنین تاثیری ندارد. .نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند.  [ 1392-06-29 10:25:01 ]
سوال : با سلام کلیه سمت چپ من دارای سنگ 7 میلی میباشد آیا دفع این سنگ با داروی rowa tinex ممکن است این دارو چگونه باید مصرف شود ؟ با تشکر دختری 24 ساله
پاسخ : با درود.این دارو منشاء گیاهی دارد و اثرات آن بر سنگ کلیه هنوز به طور قطعی اثبات نشده است و ممکن است از رشد سنگ جلوگیری کند.روزی دو عدد دوز معمول آن است.دفع سنگ با این ساز بیشتر به شانس بستگی دارد.اصلاح رژیم غذایی برای پیشگیری از افزایش تعداد و سایز سنگ مهم است.محل سنگ در کلیه هم مهم است .مثلا اگر سنگ در کالیسهای تحتانی کلیه باشد شانس دفع آن کمتر از سنگهای کالیسهای فوقانی و میانی است.  [ 1392-06-29 10:22:01 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما دختری هستم 24 ساله دچار بیماری سنگ کلیه و حدود 9 ماه از قرص هیدروکلروتیازید 50 برای دفع سنگ کلیه با دستور پزشک استفاده نمودم اما سنگ کلیه دفع نشد میخواستم بدونم آیا این قرص ضرر دارد چون در سایت خوندم که باعث ایجاد سنگ کلیه میشود با تشکر
پاسخ : با درود.این دارو در دراز مدت از تشکیل سنگ جلوگیری می کند البته جنس سنگ هم مهم است و برای هر سنگی مفید نیست.  [ 1392-06-29 10:18:01 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر. من 4 ساله که ازدواج کردم. 1 سال و نیمه که پیشگیری نمیکنیم. من دیروز آزمایش دادم جوابش رو هم گرفتم میخواستم راهنماییم کنید ممنون میشم. شرح جواب آزمایش : volume 9 -- sperm count 80 -- motility 40/45 -- ph 8 -- liguifaction 20 -- rapid progression 35/40 -- wbc 2/3 -- rbc 1/2 -- ep.cll 1/2 -- spermatid 3/4 -- abnormal forms 30/35 -- color milky میخواستم بدون معنی اینا چیه و اگه مشکلی دارم بهم بگید باید چیکار کنم خواهش میکنم بهم بگید که بچه دار میشم یا نه؟ اینم بگم که یه مدت خانمم تخمکاش ضعیف بود و ما یه سقط و یه کورتاژ داشتیم . آقا دکتر خواهش میکنم کمکم کنید
پاسخ : با درود.تعداد و شکل و حرکت اسپرمهای شما طبیعی است و مشکلی در این آزمایش ندارید.البته همه چیز هم با آزمایش اسپرم مشخص نمی شود.در هر صورت فعلا از طرف شما جای نگرانی نیست.  [ 1392-06-29 10:15:40 ]
سوال : با سلام من ۲۹ ساله دارم ۳ ماه پیش رفتم دکتر به من گفت پروستا تیت و اپیدمیت داری برام ۲۰ روز قرص Levofloxacina ۵۰۰نوشت بعد از ۲هفته ادرار و درد بیضم خوب شد دوباره بعد از ۲۰ روز دیگر رفتم برای ویزیت پرستاتم دست زد گفت ipertrofan بخور برای ۲۴روز ا لان ۲۰ روز میخورم مشکل ادار دارم وبخوصوص درد بیضه نمیتوانم ورزش کنم.بنظر شما من باید همان antibiotic بخورم یا ipertrofan ا ادامه بدم.ضمنا من دانشجوی هستم از ایتا لیا احتاج به راهنمای شما دارم.با سپاس فراوان
پاسخ : با درود.همان تعداد آنتی بیوتیک که خورده اید کافی است.داروی دوم که مسکن و ضدالتهاب است را ادامه دهید.  [ 1392-06-29 10:12:31 ]
سوال : درود، سن من 36 سال است و در آزمایش اسپرم حجم و سرعت نرمال بود ولی شکل طبیعی، غیر نرمال بود. 1. آیا باید تحت درمان قرار گیرم و چه مدت؟ 2. آیا حاملگی با این وضعیت امکان دارد و خطری برای جنین وجود خواهد داشت؟ با سپاس فراوان
پاسخ : با درود1- نیاز به درمان ندارد مگر اینکه یک سال یا بیشتر نزدیکی بدون پیشگیری داشته و بچه دار نشده باشید. 2- هیچ خطری ندارد.  [ 1392-06-29 10:10:25 ]
سوال : با سلام منی خارج شده ازمن چند ماهی است رنگ زرد کمرنگ گرفته مثل ادرار کمرنگ و ژله ای هست آیا مشکلی هست در رنگ چون قبلا سفید بود بنده وسواس در خود ارضایی ندارم اما ماهی 1 بار این عمل را انجام میدهم و سوال دیگه اینکه آیا خود ارضایی نقشی در عقیم بودن و واریکوسل داره؟
پاسخ : با سلام.تغییرات گاه به گاه رنگ مایع منی در این حد طبیعی است و نیاز به اقدامی ندارد.خودارضایی موجب عقیمی یا واریکوسل نمی شود.  [ 1392-06-29 10:08:30 ]
سوال : ba SALAM AQAYE DR MAN CHAND SOAL DAR RABETEH BA OFONATE EPYDIDIM VA UTROCELE PORSIDAM AZATON DAR EDAME ON MIKHASTAM ARZ KONAM K MAN PISHE JENABE DR ARABI DAR TEHRAN RAFTAM VA ISHON BA DIDANE SONO VA IVP VA .. VA MAYNE TASHKHIS VARICOCELE GRADE3 CHAP RO DADAN VA DAR MOREDE UTROCELE QOFTAN K EHTEMALAN BAQAYAYE JANINI HALEBI K TASHKIL NASHODE VA YA INKE YE CYSTE VESICOL SEMINAL VA YA PROSTATE HASTESH DARKHASTE SONO TRANS RECTAL VA DOPLER TESTIS DADAN B NAZARE SHOMA CYSTE PROSTAT NIAZ B AMAL DARE? BA TASHAKOR AZ SHOMA
پاسخ : با درود.خیر.کیست پروستات نیاز به عمل ندارد.به نظر من سونوگرافی داپلر بیضه هم لازم نیست.  [ 1392-06-29 10:06:12 ]
سوال : با سلام بنده چند ماه قبل، پیش جنابعالی عمل وازکتومی انجام دادم. چند روز پیش آزمایش را انجام دادم که به دلیل مهاجرت نشد حضوری خدمت برسم .جواب را شرح می دهم ببینید تعداد اسپرم صفر شده .ممنون Sperm count/ml azo sperm Motility after 1 houurs 0 Motility after 2 houurs 0 Normal form 0 abnormal form 0 liquification time 25min I(poor to fair activity) 0 II(good activity) 0 III(full activity) 0 W.B.C/hpf 1-2 R.B.C/hpf 0-1 Epith.cells/hpf 0-1 Giant head seen Pin head seen Deformed neck seen
پاسخ : با درود. تعداد اسپرم صفر شده است و از این به بعد نیاز به پیشگیری ندارید.  [ 1392-06-29 10:04:06 ]
سوال : Hi Dr lately I realized that on one of the sonographies ,the commentary was reported that said : prostat is normal in size showing calcifications in innergland with no s.o.l. would you be nice enough and clarify this item blow by blow. I really appreciate it .oh by the way the paitiont is my friend and got sonogerafy checked up
پاسخ : با درود.سن ایشان مهم است.اگر زیر 40 سال هستند و علائم ادراری ندارند این یافته ها اهمیت بالینی ندارند و نیاز به اقدامی ندارد.اگر بالای 40 سال هستند باید PSAچک شود.  [ 1392-06-29 10:02:40 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences