قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : salam doktor 28salam.azmayesh edraram nazdike periodim nabod.vali meghdari khun dar edrar bod.w.b.c1-2 r.b.c 6-8 ep.cells hpf1-2 bacteria neg mucus neg casts neg crystals neg .color yellow apprearance clear ph 5.0 protein neg glucose neg blood tarace ketone neg bilirubin neg urobilinogen normal sonu koliam tarhe kortiko medoleri koliye darhade tabiei.tasvire sang ya zaye fazagir dar koliye va masane nist.asar feshari rahem bar masane namayane.kilishe takhliye 45mili litr rezido dar masane dide shode.tashkhise shuma cheye? to 4sal ezdevaj 2bar ofonat edrari dashtam.be faseleye 1sal.
پاسخ : با درود.عفونت ادراری در خانمها شایع است و پس از ازدواج دفعات آن بیشتر می شود.فقط در مواقعی که عفونت رخ میدهد(با علائم سوزش و تکرر ادرار شدید و گاهی خونی شدن ادرار) سه روز درمان با آنتی بیوتیک(مثل سیپروفلوکساسین 500 هر 12 ساعت) لازم است.در مورد خون موجود در ادرار شما فعلا نمی توان تشخیص خاصی مطرح کرد ولی باید 3 ماه بعد آزمایش ادرار تکرار و سدیمان(ته نشست) ادرار بررسی شود.ضمنا برای دفعات بعدی لطفا به فارسی پیام بفرستید تا خواندن آن آسان باشد.  [ 1392-10-06 18:42:03 ]
سوال : سلام . من 30 سال دارم و 6 ماه پیش سنگ حالب 4.5 میلی در سونو گرافی دیدن.در جواب آزمایش عفونت منفی ولی خون روئیت شد و هیدرونفروز خفیف . سنکل دادن گفتن 6 ماه دیگه مجددا سونو کنم. 1 هفته هست که دوباره پهلوم درد گرفته رفتم دویاره سونو دادم که جواب عادی بود .البته دکتر آزمایش ادرار ننوشت و سیپروفلوکساسین داد. دلیل تجویز آنتی بیوتیک رو نمیفهمم؟؟ ضمنا تپش قلب هم دارم و متورال مصرف میکنم.
پاسخ : با درود.اگر سونوگرافی طبیعی بوده وعلائم عفونت ادراری مثل سوزش و تکرر ادرار ندارید نیازی به آنتی بیوتیک هم ندارید.  [ 1392-10-06 18:34:37 ]
سوال : سلام من دو ساله ازدواج کردم و هشت ماه اقدام جهت بارداری نموده ایم ولی خانم بادار نشده و پس از مراجعه به پزشک گفتنه شده مشکلی نداشته ولی خودم پس از مراجعه به پزشک و آزمایش نشان داده که کم تحرکی اسپرم دارم و واریکوسل خیلی خفیف، دارو پنتوکسی فیلین و ویتامین E و یک داروی دیگه الن خاطرم نیست تجویز شد که حدود سه ماهی هست استفاده کردم ولی هنوز خانمم باردار نشده لطفا راهنمایی کنید مشکل چیست و چه اقدامی باید انجام دهم . با تشکر
پاسخ : با درود.پایین بودن مختصر حرکت اسپرمها نیز در بسیاری از افراد طبیعی دیده می شود و الزاما به معنای ناباروری نیست.اگر همسرتان هم مشکلی ندارند و قاعدگی های ایشان منظم است،فعلا به مصرف داروها ادامه داده و برای بچه دار شدن اقدام نمایید و اگر بعد از یک سال بدون پیشگیری بچه دار نشدید به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-06 14:25:44 ]
سوال : با سلام آقای دکتر میخواستم از شما بپرسم آیا تغییرات آب و هوا باعث ایجاد عفونت دستگاه تناسلی میشود یا نه؟چون من (خانم)هر وقت از قزوین به شمال میرم دچار سوزش و ترشحات ناحیه تناسلی میشم با تشکر
پاسخ : با درود.خیر.آب و هوا تاثیری بر ایجاد عفونت ادراری ندارد.  [ 1392-10-06 14:22:40 ]
سوال : با سلام.من دختری 21 ساله هستم که از کودکی مشکل شب ادراری دارم.چند بار به دکتر مراجعه کردم که بعداز دیدن جواب آزمایشات گفتن مشکلی ندارم.اما این مسئله حل نشده و تقریبا چند ماه درمیان 4-6 شب من این مسئله را دارم.لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ : با درود.اگر سونوگرافی و آزمایشها و معاینه طبیعی بوده اند و فواصل شب ادراری شما اینقدر زیاد است نیاز به دارو ندارید.در هر صورت اگر اصرار بر درمان د اشته باشید می توان با درمان دارویی این مشکل را حل کرد.  [ 1392-10-06 14:21:42 ]
سوال : دکتر تو رو خدا جواب منو بدید من دو مرتبه هست سوال می پرسم. ممنون کد پیگیری96190216
پاسخ : با سلام.فکر می کنم جواب شما را داده باشم.جوابها بر حسب تاریخ سوالها( از قدیم به جدید) پاسخ داده می شوند.اگر پاسخ خود را نگرفته اید سوالتان را دوباره ارسال فرمایید.در حال حاضر حدود 3 ماه تاخیر در پاسخگویی دارم که به علت مشغله کاری فراوان است و به خاطر تاخیر عذر خواهی می کنم.  [ 1392-10-06 14:19:38 ]
سوال : با سلام و درود. لطفا بفرمایید 1- آیا واریکوسل من شدید است و باید عمل شود؟ 2- ابعاد بیضه ها آیا نرمال است؟ قد:171 وزن:73 نتیجه سونوگرافی: ابعاد بیضه راست: 38ضربدر 20 میلیمتر ابعاد بیضه چپ: 42 ضربدر 20 میلیمتر وریدهای شبکه وریدی pampiniform در سمت چپ قطر 2 میلیمتر دارند و با انجام مانور والسالوا اتساع وریدهای مذکور 2.5 میلیمتر افزایش می یابد. وریدهای شبکه وریدی pampiniform در سمت راست قطر 1میلیمتر دارند و با انجام مانور والسالوا اتساع وریدهای مذکور افزایش نمی یابد. نشانه ای از وجود هیدروسل در اطراف بیضه ها رویت نمیشود. اپیدیدیم ها ابعاد و اکوی نرمال دارند. نتیجه:Lt Sided Varicocele
پاسخ : با سلام.ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین بدون معاینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است؟در هر حال چون قطر وریدها کمتاز 3 میلیمتر است بعید است واریکوسل قابل توجهی داشته باشید.  [ 1392-10-06 14:18:33 ]
سوال : با سلام. نتیجه آزمایش اسپرم خودم رو فرستادم. لطفا بفرمایید نتیجه آزمایش اسپرم من چگونه است؟ volume: 3.1 color: milky viscosity: normal ph 8 total sperm count 40.6 (unit: 10*6/ ml) fast forward motility(class A) 25% slow forward motility(classB) 35% no forward progression: 5% no motility: 35% motility: 65% W.B.C : 1-2 R.b.C: 0-1 Agglutinated & Clumped Sperms: 15%
پاسخ : با سلام.آزمایش را ناقص فرستادهاید.دو فاکتور مهم که تعداد اسپرم در هر سی سی و مورفولوژی اسپرمها(شکل اسپرمها) است را ذکر نکرده اید.حرکت اسپرمهایتان در حد طبیعی است.  [ 1392-10-06 14:16:42 ]
سوال : با سلام. پسری 26 ساله هستم متاهل. دو روزی می شود که زیر شکمم سمت راست بدنم درد خفیفی است که تیر می کشد و خوب می شود یعنی اینکه هر 10 دقیقه یا یک ربع یک بار اتفاق می افتد. خواهشا پاسخ دهید که علت چبست. ممنون.
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.  [ 1392-10-06 14:13:32 ]
سوال : با سلام خدمت شما 1-پسری 22 - 23 ساله هستم در عرض 20 دقیقه 2 بار استمنا کردم ... آیا مشکلی به وجود میاد ؟! 2-این قرصی که برای کاهش میل جنسی معرفی می کنید ( Citalopram ) بدون نسخه میشه تهیه کرد ؟! استفاده از این دارو خطرناک نیست ؟! میشه بفرمایید چه دوزی ازش تهیه کنیم و کی ها به چه مقدار بخوریم ؟! ممنون
پاسخ : با درود.خیر.مشکلی پیش نمی آید.ضمنا من تا کنون سیتالوپرام را برای چنین منظوری تجویز نکرده ام.  [ 1392-10-06 14:12:42 ]
سوال : با سلام جوانی 30ساله هستم چند روز قبل بعد از استمنا با اینکه ارضا شدم ولی آبی ازمن خارج نشد
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.مثلا باید دانست آیا دارویی مصرف نمی کنید؟آیا فقط یک بار بوده است؟آیا بیماری زمینه ای خاصی ندارید؟  [ 1392-10-06 14:11:17 ]
سوال : با سلام من همان دختر 24 ساله داری سنگ کلیه 7 میلی در قسمت کالیسهای فوقانی کلیه چپ از شما یک داروی برای دفع سنگ کلیه می خواهم با سپاس فرآوان
پاسخ : با سلام.اگر فقط یک سنگ با این سایز داشته باشید نیاز به دارو ندارید.اصلاح رژیم غذایی به ویژه مصرف زیاد مایعات کمک کننده است.سونوگرافی هر 6 ماه لازم است و اگر بزرگتر شد سنگ شکنی لازم است.اگر بزرگتر نشد سونوگرافی سالانه کافی است.(تاریخ سوال 4 مهر 92)  [ 1392-10-06 14:09:11 ]
سوال : 19 سالمه و خودارضایی میکنم وقتی به آلت خودم نگاه کردم احساس کردم پرده داره , اما وقتی بازیگران پورن رو هم میبینم متوجه میشم که بیضه هاشون توسط پرده ای به آلت متصل هست , وقتی آلت من خوابیده است پرده بیضه تقریبا نصف آلت منو میپشونه و وقتی آلت من نعوظ پیدا میکنه پوست زیر آلت به آلت من میچسبه و فقط بخش انتهایی آلت من به اصطلاح پرده دار میشه , این موضوع برای بازیگران مرد پورن هم هست , آیا آلت من پرده دار هست ؟من خیلی نگران شدم . در حقیقت هنگام نعوظ تنها بخش انتهایی توسط پوستی به بیضه متصل میشه و هنگامی که آلت خوابیده است گویا بیش از نصفی از آلت توسط پوست بیضه احاطه شده است.لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ : با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید. با این حال بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .  [ 1392-10-06 14:05:15 ]
سوال : سلام آقای دکتر یه سوال داشتم از خدمتتون من ایمیل شما را از ساییتون گیر آوردن من با خانومی آشنا شدم یک نخ سیگار روشن کرد بعدش من کشیدم و میخواست ببینم از راه بزاق امکان انتقال وجود دارد و همچنین با دستش دست منو لمس کرد و 2 تا عطسه هم تو ماشین زد و هیچ گونه تماس جنسی و خونی و لب بازی و ... نداشتیم میخواست بدونم باید چیکار کنم راهنمایی ام کنید لطفا
پاسخ : با درود.اگر منظورتان انتقال ایدز و هپاتیت است ،خیر .به این طریق منتقل نمی شود.  [ 1392-10-06 14:03:17 ]
سوال : من متأهل و 37 ساله ام،حدود سه سال است که قصد بچه دار شدن داریم که تاکنون نشده،به پزشک مراجعه کرده ایم و هر دو هیچگونه مشکل اساسی نداریم ، فقط دکتر بدلیل تقویت تخمک به همسرم چندین دوره دارو داده است ، مشکلم اینه که اوقات مشخص شده ای که باید نزدیکی داشته باشم اکثراً اختلال نعوظ پیدا می کنم و رابطه ناموفق می شود ، بنظر خودم دلیل عمده اون استرس و هیجانه والا مواقعی که بصورت عادی نزدیکی دارم چنین مشکلی پیش نمی یاد ، البته در کل یه مقدار مشکل زود انزالی هم دارم ، با این تفاسیر به نظر شما راه کار مناسب برای من چیه ، آیا داروی مناسب وبدون عوارضی که بتونه مشکل من رو در چنین مواقعی حل کنه هست ؟
پاسخ : با سلام.با این شرح حال به نظر نمیرسد مشکل جسمی داشته باشید و اختلال نعوظ شما منشا روحی و روانی دارد.در هر صورت ، هم انزال زودرس و هم اختلال نعوظ درمان دارویی دارد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.البته هر داروئی عوارضی هم دارد.  [ 1392-10-06 14:01:07 ]
سوال : با سلام خواهر من سنگ کیسه صفرا داره و به پزشک مراجعه کرده که گفته باید جراحی بشه و باوجود اینکه خواهرم بچه کوچک دارد نمی تواند جراحی کند آیا روش طبیعی و دارویی یا گیاهی برای درمان وجود دارد؟ با تشکر از لطف شما
پاسخ : با سلام. این سوال ارتباطی با حیطۀ تخصصی من ندارد.با متخصص جراحی عمومی مشورت فرمایید.  [ 1392-10-06 13:52:09 ]
سوال : با سلام. پسری سه ماهه دارم که قصد دارم برای ختنه کردن او اقدام کنم. در این میان بحث‏های زیادی در مورد روش‏های مختلف و عوارض هرکدام شنیده ام. یکی از پزشکان انجام ختنه با استفاده از کوتر را به بنده توصیه کرد و در مقابل برخی در مورد عوارض بسیار زیاد این روش با بنده صحبت کرده اند. سؤالم از حضرتعالی این است که آیا انجام ختنه با استفاده از کوتر خطرناک است و عوارض جنسی در بزرگسالی برای فرد ایجاد می‏کند یا اینکه عوارض این روش هم مانند سایر روش‏ها و در همان حد معمول است؟ با تشکر
پاسخ : با درود.فکر می کنم اشتباه می کنید چون استفاده از کوتر در ختنه ممنوع است.احتمالا منظور شما ختنه به روش جراحی است.ختنه به دو روش جراحی و حلقه انجام می شود که هرکدام مزایا و معایبی دارند.در کل برای نوزاد و شیرخواران کم سن(مثل کودک شما)حلقه نتیجه خوبی دارد و زیباتر از کاردر می آید ولی برای بچه های بزرگتر روش جراحی بهتر است  [ 1392-10-06 13:51:08 ]
سوال : سلام .24 سال دارم و هفته ای یک بار خود انزالی میکنم و این باعث شده که لاغر و لاغر بشم آزمایش های زیادی دادم از تیروئید تا ... ولی همه چی خوبه و نرمال ولی نمیتونم وزنمو زیاد کنم. 178 قدمه و 60 وزنمه .اگه کمکم کنید ممندن میشم .اگه بگید چه دارو یا مکملی هم استفاده کنم باز هم سپاسگذار شما خواهم بود.
پاسخ : با درود.خودارضایی باعث لاغری نمی شود.نیاز به دارو و مکمل هم ندارید.  [ 1392-10-06 13:47:29 ]
سوال : سلام خسته نباشید. بنده پسر۳۵ ساله ومجردهستم بعلت استرس واضطرابی که داشتم دکترروانپزشک قرص اسانتراواسم تجویزکردکه بایدحدودشش ماه مصرف کنم بعدازمصرف این قرص میل جنسی من به شدت پایین اومده ونعوظ هم دچارمشکل شده میخواستم بدونم بعدازپایان دوره این قرص این مشکل برطرف میشه والان واسه مشکل نعوظم چکاربایدکنم
پاسخ : با درود.آسنترا کمی موجب کم شدن توانایی جنسی ممکن است بشود که با قطع دارو برطرف می شود.فعلا می توانید از سیلدنافیل یا تادالافیل استفاده کنید تا مشکل نعوظ برطرف شود.  [ 1392-10-06 13:46:10 ]
سوال : باعرض سلام اقاي دكترمن جوان 24ساله كه واريكوسل دوطرفه داشتم الان دوماهه عمل كردم حالا بعضي وقت هاكمي توبيضه هام درد دارم واينك وقتي فكرم به چيزهاي تحريك كننه ميافته يابه فيلم غيرمجازنگاه ميكنم الت خوب بلندوشق ميشه ولي بعدكه الت شل شدخواستم استمناكنم هرچقدرسعي ميكنم التم بلندوشق بشه خوب بلندوشق نميشه كه ميريزم حالااين مشكلم بخاطرعمل واريكوسله ياازجيه؟قبل ازعمل اينجورنميشدم؟توروخدااقاي دكتركمكم كنيد
پاسخ : با درود.به نظر نمی رسد مشکلی داشته باشید.نگران نباشید.  [ 1392-10-06 13:42:36 ]
سوال : با عرض سلام وخسته نباشید.دکتر من دفع ادرار بسیار طبیعی دارم ولی وقتی میدونم که قراره جایی برم باوجود تخیله قبل از ترک خانه احساس ادرار شدیدی میکنم وهنگام تخیله ادرار زیادی از بدنم تخلیه میشه ؟آِا مشکل از استرسه؟ آیا درمانی داره؟ ممنون میشم اگه جواب بدین.
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.ممکن است از استرس باشد ولی در هر حال انجام یک سونوگرافی از سیستم ادراری لازم است.(تاریخ سوال3 مهر92)  [ 1392-10-06 11:18:44 ]
سوال : با سلام خدمت شما من دوستی دارم که مدتی است به دلیل بیماری همراه ادرارش منی خارج میشود و این قضیه او را عذاب میدهد لطفا علت آن و چگونگی بهبودی را بگویید.با تشکر
پاسخ : با سلام.این ترشحات ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند که بخشی از ترکیبات تشکیل دهندۀ مایع منی در آنها ذخیره می شود و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است..(تاریخ سوال3 مهر92)  [ 1392-10-06 11:16:18 ]
سوال : دختری هستم32 ساله سنگ 12 میلی در کلیه چپ داشتم که با عمل سنگ شکن دفع شد دوباره سنگ میسازم (سنگم از نوع کلسیمی است)فقط قرص هیدروکلروتیازید50 و اب زیاد مصرف میکنم ولی هرماه سنگ2 میلی 3 میلی دارم آیا تا اخر عمرم از این قرص باید استفاده کنم ؟ و آیا چیزهای ترش (لواشک قیسی و...) باعث دفع سنگ 3 میلی میشود؟
پاسخ : با درود.اگر سنگهای به این ریزی دارید دارو لازم نیست و فقط اطلاح رژیم غذایی و مصرف زیاد مایعات کافی است.سونوگرافی هر 6 ماه و در صورت ثابت بودن اندازه سنگ،هر یک سال یکبار کافی است.برای آگاهی از توصیه های غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحه اصلی همین سایت(www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.(تاریخ سوال3 مهر92)  [ 1392-10-06 11:14:53 ]
سوال : سلام اقای دکتر کمکم کنید .... مدتیه وقتی از جایی میپرم یا عطسه شدید میکنم بیضه ها درد بسیار شدید میکنه نمیدونم چیه انگار رگ ها دارن اون قسمت پیچ میخورن یا ... و واقعا نمیدونم اگه یروز تو زندگی مجبور بشم از جایی بپرم چکار کنم؟ حتی بعد از گذشتن ماه ها فک میکنم خوب شدم اما ... البته قبلا این درد خفیف بود و میتونستم تحمل کنم اما الان نه
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-06 11:11:56 ]
سوال : با سلام, همسر بنده 29 ساله و 6 ماهه براي بارداري اقدام کرديم 2آزمايش اسپرم دادند که بار اول تعداد 8 ميليون حجم 4 و حرکت 14 درصد و گريد a 10 درصد بود و بار دوم 2 ماه بعد تعداد 10 ميليون و حجم 4 و حرکت 60 درصد و گريد a 27درصد و a+b نيز 50 درصد شده بود (البته هنوز درماني صورت نگرفته بود) اورولوژيست مشکل را کوچکي بيضه ها تشخيص دادند و گفتند واريکسل هم ندارد و هفته اي 3 آمپول hcg 2000 دادند تا 3ماه که همسر بنده 2 ماه است که اين آمپولها را استفاده ميکنند 1) اين آمپولها ممکن است اوضاع را بدتر کند؟ 2-حجم اسپرم 4 است يعني در کل 40 ميليون اسپرم در انزال دارند آيا اين براي بارداري طبيعي کافي نيست ؟
پاسخ : بادرود.1-این آمپول برای مواردی موثر است که بیضه ها کوچک و نارسا باشند و هورمونهای جنسی کم باشند.در غیر این صورت اوضاع را بدتر ممکن است بکند.2- تعداد اسپرم در واحد حجم مهمتر از تعداد کلی اسپرمهاست.مقدار اپرم در هر سی سی منی همسر شما کمتر از حد طبیعی است و باید درمان دارویی شوند و اگر موثر نبود به سراغ روشهای کمکی بارداری مثل آی.یو.آی و نهایتا آیو وی .اف باید بروید.البته کم بودن تعداد اسپرم فقط«احتمال» باروری را کم می کند و حتی با همین تعداد اسپرم هم احتمال باروری وجود دارد.  [ 1392-10-06 11:11:10 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences