قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام اقای دکتر کمکم کنید .... مدتیه وقتی از جایی میپرم یا عطسه شدید میکنم بیضه ها درد بسیار شدید میکنه نمیدونم چیه انگار رگ ها دارن اون قسمت پیچ میخورن یا ... و واقعا نمیدونم اگه یروز تو زندگی مجبور بشم از جایی بپرم چکار کنم؟ حتی بعد از گذشتن ماه ها فک میکنم خوب شدم اما ... البته قبلا این درد خفیف بود و میتونستم تحمل کنم اما الان نه
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-06 11:11:56 ]
سوال : با سلام, همسر بنده 29 ساله و 6 ماهه براي بارداري اقدام کرديم 2آزمايش اسپرم دادند که بار اول تعداد 8 ميليون حجم 4 و حرکت 14 درصد و گريد a 10 درصد بود و بار دوم 2 ماه بعد تعداد 10 ميليون و حجم 4 و حرکت 60 درصد و گريد a 27درصد و a+b نيز 50 درصد شده بود (البته هنوز درماني صورت نگرفته بود) اورولوژيست مشکل را کوچکي بيضه ها تشخيص دادند و گفتند واريکسل هم ندارد و هفته اي 3 آمپول hcg 2000 دادند تا 3ماه که همسر بنده 2 ماه است که اين آمپولها را استفاده ميکنند 1) اين آمپولها ممکن است اوضاع را بدتر کند؟ 2-حجم اسپرم 4 است يعني در کل 40 ميليون اسپرم در انزال دارند آيا اين براي بارداري طبيعي کافي نيست ؟
پاسخ : بادرود.1-این آمپول برای مواردی موثر است که بیضه ها کوچک و نارسا باشند و هورمونهای جنسی کم باشند.در غیر این صورت اوضاع را بدتر ممکن است بکند.2- تعداد اسپرم در واحد حجم مهمتر از تعداد کلی اسپرمهاست.مقدار اپرم در هر سی سی منی همسر شما کمتر از حد طبیعی است و باید درمان دارویی شوند و اگر موثر نبود به سراغ روشهای کمکی بارداری مثل آی.یو.آی و نهایتا آیو وی .اف باید بروید.البته کم بودن تعداد اسپرم فقط«احتمال» باروری را کم می کند و حتی با همین تعداد اسپرم هم احتمال باروری وجود دارد.  [ 1392-10-06 11:11:10 ]
سوال : باسلام خدمت آقای دکتر - اینجانب مدتی است که پس از رفتن به دستشویی بیشتر در همان تایم نیم ساعت اول در هنگاه نشتن و برخاستن یا عطسه کردن که به قسمت بیضه ها فشارجزئی وارد یا تحریک می شود ودر حد چند قطره بی اختبار از آلتم خارج می شود . درجواب سنوگرافی انجام شده به توصیه دکتر مشکل خاصی ذکر نشده بجز در سطری نوشته شده : مطالعات یورو دینامیک ایزوتوپ اسکن جهت رد یا تایید مثانه نوروژنیک (فلاسید) توصیه می شود . و در سطر دیگر آمده : رزویدوی ادراری پس از تخلیه مثانه برابر 85 تا 90 سی سی می باشد .اندازه پروستات 18 cm3 درضمن مشکل زود انزالی هم دارم . خواهشمندم راهنمایی فرمائید . باتشکر فراوان
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.باید دانست که آیا علائم انسدادی ادراری دارید یا خیر.  [ 1392-10-06 11:06:36 ]
سوال : با سلام از حضور تون یه سوال داشتم جناب آقای دکتر،آزمایشsemen بنده چه مشکلی داره و راه حلش چیه مچکرم1- volume=1.7، ph=7.8، w.b.c=0-1، r.b.c=0-1، alive sperm concentration=49، motility=42، morphology=27، msc=20.5، fsc=9.3، smi=134، می باشد با تشکر از حمایت های شما
پاسخ : با درودآزمایش کامل نیست.لطفا کل آزمایش را با حجم کم اسکن کرده و به ایمیلم بفرستید تا جواب دهم.m.gharaati@yahoo.com  [ 1392-10-06 11:04:28 ]
سوال : با سلام . من پسر 22 سال سن دارم الان یک هفته که فهمیدم سنگ کلیه دارم و دارم دارو مصرف میکنم . ولی امروز که رابطه جنسی داشتم ارضاع شدم ولی آبم نیومد ؟ همه چیز درست انجام شد فقط آب نیمد مشکل جیه ؟ ممنون میشم بگین .
پاسخ : با درود.احتمالا به دلیل مصرف کپسول تامسولوسین بوده است و با قطع این دارو بهبود می یابید(تاریخ سوال 2 مهر 92)  [ 1392-10-06 11:02:41 ]
سوال : با سلام.پسری 28 ساله هستم که اسپرم من از میزان طبیعی کم کمتر و سرعت تحرک آن نیز کم است آیا طب سوزنی و طب گیاهی در کنار درمان اصلی را تجویز میکنید؟
پاسخ : با درود.موثر بودن این درمانها اثبات نشده است و به همین دلیل قابل توصیه نیستند.در هر صورت در کنار درمانهای اصلی شاید بتوان استفاده کرد.  [ 1392-10-06 11:00:03 ]
سوال : سلام پسر 22 ساله ای هستم چند روزی است که احساس می کنم درد بسیار خفیفی(شاید نشه اسمش رو درد گذاشت یه حالتیه بین درد یا خستگی یا کوفتگی یا...) در قسمت پایین بیضه سمت راستم دارم و احساس می کنم بیضه سمت راستم بزرگتر است و بیشتر مواقع پایینتر از بیضه سمت چپ قرار دارد.می خواستم ببینم مشکل چیست؟دو شب قبل یک سرگیجه هم سراغم آمد که بعد از یک ساعت تقریبا خوب شد آیا به هم ارتباطی دارند؟
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .بزرگی بیضه راست نیاز به معاینه دارد.بالا و پایین بودن بیضه ها طبیعی است.سرگیجه ارتباطی با مشکلات بالا ندارد.  [ 1392-10-06 10:57:10 ]
سوال : با سلام خسته نباشید پدر من 9 سنگ مثانه و بزرگی پروستات داشت که حدود دو هفته هست که عمل کرده ولی در حال حاضر مشکلش اینه که نمی تونه ادرارشو کنترل کنه و در مواقعی اصلا" متوجه نمی شه . می خواستم ببینم این مشکل تا کی وجود داره ؟ با توجه به این که می گن ممکن تا 1 سال وجود داشته باشه
پاسخ : با درود.معمولا این بی اختیاری ادراری بعد از عمل پروستات خود به خود ظرف 6 تا 12 ماه رو به بهبودی می رود و احتمالا الان که سه ماه از تاریخ سوال می گذرد بهبود یافته اند.دارو به تسریع روند بهبود کمک می کند.اگر یک سال گذشت و خوب نشدند به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-06 10:55:04 ]
سوال : سلام وقت بخیر 28 سالمه آزمایش اسپرم دادم که نتایجش به صورت زیرهست،کمی نگرانم،خواستم ببینم مشکل ساز هستش یا نه،پزشک گفت چیز خاصی نیست و مشکل تغذیه س که جبران میشه،ممنون میشم راهنمایی کنید semen volume=4,normal semen ph=7.2 ,normal semen count=14.56 , abnormal motile sperms= 12.29 , abnormal progressive =10.58 ,abnormal round cell =0.05 , normal normal morphology = 60 ,normal
پاسخ : با سلام.به علت به هم ریختگی فونت نوشته ها، قضاوت صحیح امکان پذیر نیست ولی در حد قابل مشاهده به نظر می رسد تعداد شکل اسپرمها طبیعی است ولی تعداد و حرکت اسپرمها کمتر از حد طبیعی است.دیدن کل آزمایش لازم است.  [ 1392-09-01 18:44:02 ]
سوال : سلام دختری مجرد 28ساله هستم پارسال دچار عفونت مجرای ادراری شدم که با دارو درمان شدم بازهم به تازگی تکرر ادار شدید دارم که مقدار ادرام هم زیاده ازمایش عفونت ادرار انجام دادم که مشکلی نداشتم.باید چه ازمایشی انجام بدم نگرانم.
پاسخ : با درود و غذرخواهی بهخاطر دیرکرد در پاسخگویی.عفونت ادراری در خانمهای جوان بسیار شایع است و در برخب افراد چند بار در سلا تکرار می شود.اگر آزمایش ادرار عفونت نشان نداده ولی علائم شما شدید است باید آزمایش را تکرار کرد.سونوگرافی سیستم ادراری هم کمک کننده است.  [ 1392-09-01 18:40:52 ]
سوال : من گلسترول و تری گلسرید خونم بالاست (به ترتیب 304 و 273 ) 7 سال پیش عمل واریکوسل هم انجام داده ام بعد از یک بار بچه دار شدن حدود 7 سال هست که نازایی داریم نتیجه آخرین آنالیز اسپرم به صورت زیر است: چه پیشنهادی بری بهبود آن دارید؟ Volume 2.5ml Ph 8 Liquefaction time 45 min Viscosity normal Apprearance milky Alive sperm concentration 9M/ml Motility 14% Morphology 16% Motile sperm concentration 1.2M/ml Functional sperm concentration 1.0 M/ml Sperm motility index 38 All sperm 22.5 M All motile sperm 3.00 M Func sperm 2.50M
پاسخ : با سلام.به علت به هم ریختگی فونت نوشته ها، قضاوت صحیح امکان پذیر نیست .تصویر کامل آزمایش اسپرم را به آدرس ایمیلم بفرستید.  [ 1392-08-17 16:33:29 ]
سوال : 1- آیا چربی بالای خون و داروهایی که برای کاهش گلسترول و تری گلسرید مصرف می کنم در کیفیت اسپرم اثر دارد؟ 2- چه نوع رژیم غذایی در کیفیت اسپرم بیشتر موثر است؟ 3- حداقل و حداکثر زمان بین دو مقاربت برای افزایش کیفیت اسپرم جهت بارداری چقدر است؟ 4- منظور از دستگاه یا روشی که متخصص اورولوژی برای بارور کردن اسپرم ها به من پیشنهاد کرده اند چیست چقدر زمان لازم دارد و آیا هزینه آن خیلی بالاست؟
پاسخ : با درود.1- خیر.2- رژیم غذایی تاثیر چندانی ندارد.البته غذاهایی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند ممکن است باعث بهبود کیفیت اسپرم شوند.3- بهترین حالت برای افزایش شانس باروری در کسانی که قصد بچه دار شدن دارند،این است که دو روز نزدیکی نداشته و یک روز نزدیکی داشته باشند(یعنی دو روز در میان).اگر دفعات نزدیکی بیش از این باشد (مثلا یک روز در میان یا هر روز )تعداد اسپرم در واحد حجم مایع منی کمتر شده و اگر فاصله نزدیکی ها بیش از 72 ساعت باشد تعدا اسپرمهای بی حرکت افزایش می یابد و در هر دو حالت فوق شانس باروری کمتر می شود. 4-دستگاهی برای افزایش باروری اسپرمها وجود ندارد.  [ 1392-08-17 16:31:39 ]
سوال : سلام میخواستم بدونم تورم آلت و بیضه بعد از عمل واریکوسل (3 روزبعد) طبیعیه؟ ممنون
پاسخ : با درود.تورم محل عمل و بیضه همان طرف طبیعی است ولی تورم آلت طبیعی نیست.  [ 1392-08-17 14:22:31 ]
سوال : سلام.ایا قرصهای ضد ریزش مو مثل فیناستراید یا فین پشیا به طور صد در صد باعث بچه دار نشدن میشه؟چرا گفته میشه که باید 6 ماه قبل از اینکه میخای بچه دار بشی باید قطع مصرف داشت؟ایا این قضیه حتمیه یا فقط احتمال بچه دار نشدن وجود داره؟مرسی
پاسخ : با سلام.فین پشیا(فیناستراید 1 میلیگرمی) در رویش مو در سن شما موثر است.عوارض جنسی آن اندک است و در برخی مقالات ذکر شده که کمی میل جنسی و حجم مایع منی را کم می کند ولی بر تعداد و حرکت اسپرمها تاثیری ندارد و موجب عقیمی هم نمی شود..اگر مصرف آن 3 ماه قطع شود همین عوارض جزئی هم برطرف می شوند.خواندن مقالۀ« آیا فیناستراید باعث عقیمی در مردان میشود؟»در سایت همکارم آقای دکتر واعظ( www.drvaez.ir ) را توصیه می کنم.این که توصیه می شود قبل از تصمیم به بارداری قطع شود به این خاطر است که گفته شده تماس با آن در خانم باردار ممکن است موجب ناهنجاری در جنین شود.ولی هیچ مقاله معتبری وجود ندارد که نشان داده باشد که مصرف فیناستراید در مرد موجب ناهنجاری در جنین شود.  [ 1392-08-17 14:21:18 ]
سوال : ضمن عرض سلام.بنده بعداز مراجعه به پزشک و تشخیص واریکوسل خفیف با معاینه بالینی آزمایش اسپرم و ادرار انجام دادم که مشکلی نداشت و پارامترها خوب بود.دکتر معالج به من گفتت برای بچه دار شدن مشکلی نداری.اگر درد در ناحیه بیضه داشتی مسکن بخور یه دونه.من پرسیدم این واریکوسل احتیاج به پیگیری ندارد با توجه به مجرد بودنم؟دکتر گفت هر موقع ازدواج کردی و پس از یک سال تلاش موفق به بچه دار شدن نشدی مراجعه کن.حالا من چیکار کنم؟باید عمل کنم یا احتیاجی نیست؟ تاکید میکنم واریکوسل خفیف بدون اختلال در اسپرم.ممنون از لطفتون
پاسخ : با درود.پزشک شما درست گفته اند.نگران نباشید.  [ 1392-08-17 14:08:57 ]
سوال : باسلام 27ساله مجرد هستم بيماري سندروم روده دارم و در بعضي اوقات وقتي روده ام پر است و يا عصبي مي شوم ويا زياد مي نشينم بيضه ي چپم دچار درد خفيفي با کمي ورم مي شود چند ماهي مي شود که بعد از هر دفعه اتمام ادرارم وقتي که مي خواهم مجراي تناسلي را از ادرار خالي کنم مايه قهو ه ي رنگ به ميزان کمي بعد ادرارم تخليه مي شود اين مورد بطور هميشگي نمي باشد بطور ميانگين هفته يک يا دو بار.و لازم به ذکر است امروز صبح که از خواب بيدار شدم متوجه شدم لباس زيرم پر از مايع قهوه اي رنگ شده است و ياداوري مي نمايم دوسال پيش ازمايش سنوگرافي بيضه انجام دادم که مشکلی نداشتم و سه سال است که خودارضایی نمی کنم.
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-08-17 14:07:45 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید بنده عادت غلط خود ارضایی رو چند مدتی هست که دارم میخاستم بدونم بازی با آلت و نگه داشتن آن به حالت نعوظ البته بدون خروج منی از آلت و مدت زیاد مثلا یکی دو ساعت سبب پروستات و سرطان بیضه و یا فتق میشود یا بر عقیده عوام صحه گذاشته و باعث افزایش اندازه آلت میشود با تشکر
پاسخ : با درود. باعث بیماریهای بالا نمی شود.باعث افزایش اندازه آلت هم نمی شود.  [ 1392-08-17 12:29:16 ]
سوال : با سلام و عرض خسته نباشید 25 سال دارم در این 2 سال اخیر نزدیک به 3 بار محتمل شدم که هر 3 بار مایعی مثل ادرار بیرون آمده و هیچ مایع منی بیرون نمیاد خواستم ببینم مشکل از کجاست با تشکر فراوان
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون آزمایش و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-08-17 12:27:48 ]
سوال : با سلام - من جوانی 30 ساله هستم که قبل از ازدواج بدلیل اینکه کارم سرپایی بود و دائما سرپا بودم مشکل درد بیضه را داشتم و چندین بار آزمابیش نیز دادم اما موردی نداشت و همه چیز نرمال بودم - بعد از ازدواج خداروشکر دیگر این مشکل را ندارم و تا کنون که 4 ماه از ازدواجم می گذرد دیگر درد ندارم میخواستم این را بدانم که آیا مشکل قبلی من خللی در بچه دار شدنم وارد می کند یا نه و آیا لازم است زودتر برای بچه دار شدن اقدام نمایم یا نه ؟!با تشکر
پاسخ : با درود.خیر.بچه دار شدن ارتباطی با درد بیضه ندارد.نیاز به اقدامی نیست.  [ 1392-08-17 12:25:54 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر.. من داری یک بیضه هستم جواب ازمایش در حالت ایستاده وبدون مانور والسالورا واریکوسل به قطر 2.3 میلیمتر وبا والسالوا 2.8درسمت چپ نمودار میگردد ایا به نظر شما من باید عمل جراهی کنم یا نه مهم نیس
پاسخ : با درود.ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین بدون معاینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است و نیاز به عمل دارد یا نه؟دیدن آزمایش اسپرم و متاهل یا مجرد بودن شما هم در تصمیم گیری مهم است.  [ 1392-08-17 12:24:16 ]
سوال : با سلام. آقای دکتر پسری 26 ساله هستم و به دلیل باردار بودن همسرم نتوانستم به مدت 7 تا 8 ماه با او نزدیکی کنم. اغلب شی ها بی اختیار منی از من خارج می شود و من به علت اینکه باعث کثیفی و نجاست نشود اجازه ی خروج کامل منی را نمی دهم. خواستم بپرسم که این چند ماه مشکلی را ایجاد خواهد کرد یا نه؟ پیشنهاد شما چیست؟
پاسخ : با درود.مشکلی ندارید.طبیعی هستید.مشکلی هم ایجاد نخواهد شد.  [ 1392-08-03 16:32:00 ]
سوال : با سلام خدمت جناب دکتر. در آزمایش اسپرموگرافی بنده در مورد حرکت اسپرمها، گرید A برابر با 30.93 درصده که بیشتر از 25 درصدی هست که می فرمایید طبیعی است، اما گرید A+B، برابر 42.96 هست که کمتر از 50 درصد که طبیعیه میباشد.همچنین A+B+C نیز 44.33 نشون میده که اونم کمتر از 60 می باشد.بقیه موارد طبیعیه.میخواستم ببینم نیاز به درمان و مصرف دارو دارم یا نه؟ضمن اینکه 5-6 ماهی هست برای بچه دار شدن اقدام کردیم که خبری نیست.تو آزمایشهای همسرم که همه موارد طبیعی بوده.
پاسخ : با درود.فعلا نیاز به دارو ندارید.اگر پس از یک سال نزدیکی بدون پیشگیری بچه دار نشدید بررسی بیشتر لازم است(تاریخ سوال 30 شهریور 92)  [ 1392-08-03 16:30:14 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید پسری هستم 23 ساله، که مشکلم تو ادرار کردنم هست، مثلا بعد از ادرار کردن و بیرون اومدن از دستشویی، یه قطره هایی از آلتم خارج میشه و اکثرا غیر ارادی هستش، مثلا توی یه نشستن و برخاستن یا یه عمل خاصی که روی بدنم اعمال بشه یا دویدن و همچین چیزایی، چند قطره، معمولا بین 1-3 قطره از ادرام از آلتم خارج میشه با سپاس فراوان
پاسخ : با درود.خروج چند قطره ادرار پس از اتمام ادرارکردن، کاملا طبیعی است و از نظر شرعی هم اگر بعد از ادرار کردن استبرا کرده باشید و بعد از آن چند قطره ادرار خارج شود مشکلی ندارد و حکم ادرار ندارد. علت خروج این چند قطره این است که مانند شیری که به آن یک شیلنگ وصل باشد و با بستن کامل شیر مقداری آب در شیلنگ می ماند، در مورد ادرار هم وقتی ادرار تمام شده و اسفنکتر خروجی مثانه بسته می شود، مقدار کمی ادرار در مجرا می ماند .با استبرا فقط قسمتی از مجرا که در دسترس شماست فشرده می شود و ادرار آن خارج می شود ولی قسمتی از مجرا هم داخل لگن است که شما به آن دسترسی ندارید و مقداری ادرار در آن باقی می ماند.این مقدار کم ادرار چند دقیقه بعد هنگام ایستادن یا خم شدن از مجرا خارج می شود و این یک پدیده طبیعی است.  [ 1392-08-03 16:27:25 ]
سوال : با سلام,بنده 24 سال سن دارم,از نظر اندازه الت در حال نعوذ مشکلی ندارم و این موضوع را هم میدانم که طول الت در حال نعوذ مهم است,ولی میخوام بدانم برای بزرگتر کردن الت در حال شل ایا دارویی هست؟ایا vigrx میتونه مشکله منو حل کنه؟
پاسخ : باسلام.این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . به تازگی در مورد وسایل کشنده مثل لارجر باکس و ... که با کشش مکانیکی باعث افزایش طول آلت میگردند مطالعاتی انجام شده و افزایش طول آلت در برخی از آنها تایید شده است اما درمورد عوارض کوتاه مدت و درازمدت این وسایل واین که آیا بتوان به عنوان یک روش مطمئن و بی عارضه آن را به متقاضیان معرفی کرد نیاز به مطالعات بیشتر وجود داردواستفاده از آنها توصیه نمی شود و در رفرنسهای معتبر ارولوژی هیچ جایگاهی برای این وسایل وجود ندارد و آثار دراز مدت آنها تایید نشده است.دانستن دو نکته دیگر نیز مهم است: نخست اینکه اگر اندازه آلت در دامنه طبیعی باشد لذت جنسی در طرف مقابل به اندازه آن بستگی ندارد زیرا اکثر گیرنده های حسی واژن در 5 سانتیمتر ابتدای آن هستند. رفتار و منش و رفتار جنسی مرد در لذت جنسی طرف مقابل بسیار مهمتر از اندازه آلت است.نکته دوم اینکه طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن).اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید.داروی فوق الذکر نیز تاثیری بر سایز آلت ندارد.  [ 1392-08-03 16:25:59 ]
سوال : سلام. بنده مبتلا به بیماری پیرونی شده ام که به تازگی نیز متوجه شده ام. دو عدد پلاک کلسیفه نیز به اندازه 2*3.5 mm و 2*1.5mm در سونوگرافی دیده شده است. آلت نیز حدودا 10 درجه انحنا دارد. در موقع نعوظ مخصوصا در جاهایی که پلاک تشکیل شده است احساس درد می کنم. آیا با توجه به این شرایط فعالیتهای جنسی برایم مضر است یا خیر؟ بهترین راه برای درمان بیماریم یا حداقل جلوگیری از پیشرفت بیماریم چیست ؟ اگر امکان دارد توضیحات کامل بفرمایید. با تشکر
پاسخ : با درود.فعالیت جنسی مضر نیست و باید ادامه یابد.در این مرحله داروهایی مثل مسکنهای ضد التهاب،آنتی اکسیدانها(مثل ویتامین ای)،داروی پ.آ.ب.آ ،کلشی سین و غیره تجویز می شوند.ولی در کل بیماری پیرونی به دارو پاسخ خوبی نمی دهد.البته اهمیتی هم ندارد چون معمولا کجی آلت در پیرونی به قدری نیست که مانع دخول شود.  [ 1392-08-03 16:22:16 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences