قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام.من 22 سال سن دارم و سال دیگه ازدواج میکنم.برای افزایش طول آلتم پیش دکتر متخصص رفتم و برای من هورمون تستسترون و ژل تستوژن تجویز کردن.آیا این هورمون مشکلی نداره تزریقش؟آلت من در حالت نعوظ 16 سانت ولی من راضی نیستم.اگه راه بهتر و مناسب تری میدانید رو بگید.ممنون
پاسخ : با درود.در سن شما این هورمونها نه تنها تاثیری ندارند بلکه تجویز آنها کاملا اشتباه است و هیچ تاثیری در سایز آلت ندارند.اندازه ای که فرموده اید کاملا طبیعی است و نیاز به هیچ اقدامی ندارد.  [ 1392-07-24 20:29:52 ]
سوال : سلام اقای دکتر پسری هستم 31 ساله متاهل 5 سال دچار افسردگی دو قطبی هستم اکنون دپاکین و سیتالوپرام 20 مصرف میکنم میل جنسیم خیلی کم شده و هر بار از روانپزشکم میپرسم میگه مال ضعف اعصابته باید بیماریت خوب بشه اونوقت مشکلات جنسیت خوب میشه .تا به متخصص داخله مراجعه کردم و ایشون برام ازمایش تستوسترون نوشتند. در جواب ازمایش میزان تستوسترون توتال نرمال بود 3.7 بود / و لی تستوسترون ازاد کم بود law بود و پزشک هم برام 2 تا امپول تستوسترون نوشته بزنم .خواستم با شما مشورت کنم که امپول ها رو بزنم یا نه و ایا با توجه به افسردگیم مشکلی ایجاد نمیکنه یا نه .بسیار ممنون میشم از راهنماییتان ضمنا پرولاکتینم نرماله
پاسخ : با درود.هم خود افسردگی و هم داروهای ضد افسردگی می توانند موجب کاهش میل جنسی شوند.البته دپاکین و سیتالوپرام از دارو هایی هستند که تاثیر سوء بسیار کمی بر میل جنسی دارند و آن هم در موارد بسیار کم.با یک آزمایش تستسترون نمی توان در مورد کم بودن آن قضاوت کرد.به نظر من یک بار دیگر تستسترون راچک کنید و اگر باز هم کم بود تستسترون شاید تجویز تستسترون لازم باشد.البته معمولا در سن شما تجویز تستسترون برای مشکلات جنسی درست نیست مگر در مواردی که به علت اتروفی و اختلال عملکرد بیضه ها یا هیپوفیز مقدار تستسترون کم باشد.  [ 1392-07-24 20:25:11 ]
سوال : با سلام من پسری مجرد 31 ساله هستم که دارای میل و توان جنسی و روحیه جنسی قوی هستم اخیرا با یه خانومی صیغه خوندیم از انجایی که ایشون میگفتن مشکل هورمونی دارن و نمیتونن ارضا بشن حدود 15 مقاله معتبر سکسولوژی خوندم و از ترامادول و ویاقرا استفاده کردم و از 48 ساعت که با هم بودیم نزدیک به 30 ساعت رابطه جنسی بودیم! مدتی بعد احساس کردم دیگه اون میل جنسی اتشین و پر حرارت رو ندارم و میل جنسیم کاهش پیدا کرده و از ناحیه بیضه هام (مخصوصا بیضه راستم) بعضی وقت ها احساس ضعف و درد مختصری دارم که در حدود یک سال است. و هیچ علامت ظاهری غیر عادی وجود ندارد دلیل کاهش میل جنسیم و احساس عدم قدرت دستگاه تناسلی چیست ؟
پاسخ : با درود.شما طبیعی هستید و رابطه جنسی به آن وصف غیر طبیعی بوده است.به نظر من نیاز به اقدامی ندارید.در مورد درد بیضه معاینه لازم است.کاهش میل جنسی در شما هم منشاء روحی و روانی دارد نه جسمی.  [ 1392-07-24 20:18:44 ]
سوال : سلام خسته نباشید.چند وقته احساس میکنم بیضه سمت راستم کوچکتر شده.خیلی نگرانم.میشه راهنماییم کنین؟ممنون
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-07-24 19:56:38 ]
سوال : سلام جناب دکتر ضمن خسته نباشی،من پسری 27 ساله،3ماهی هست که دچار تکرر ادرار و سوزش شدم،با مراجعه به دکتر داخلی و تجویز سیپروفلو.. و فنازوپریدین(با سونوگرافی سنگریزه در کلیه چپ بود)با مصرف داروها 3 هفته ای خوب بودم ،ولی باز علائم برگشتن،باز به دکتر داخلی رفتم این دکتر آمپول جنتامایسین و سفکسیم،به ناچار به دکترارولورژی مراجعه و 2 ماهی تحت درمان هستم سنکل رو تجویز کردن ولی باز احساس همیشگی ادرار و درد زیر شکم وجود دارد در سونوگرافی دوم باز سنگریزه وجود داره،در سونوگرافی اندازه پروستات14 سی سی،با این وجود معاینه پروستات لازم می باشد ؟این ادرار داشتن همیشگی و گرفتگی شکم،دردکمر از چی میتونه باشه؟
پاسخ : با سلام.سنگ ریز که در داخل خود کلیه باشد(نه در مسیر حالب) اهمیتی ندارد و توجیه کننده این علائم شما نیست.اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست ولی ممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.تست 4 لوله که با ماساژ پروستات انجام می شود ممکن است کمک کند.این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد. ادامه یک آلفا بلوکر مثل پرازوسین همراه با یک ضد التهاب مثل سلکوکسیب کافی است.نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند. داروهای گیاهی هم برای درمان این بیماری به کار می روند. در گذشته گفته می شد که تخلیۀ مکرر مایع منی می تواند حتی باعث بهبود پروستاتیت شود ولی به طور قطعی اثبات نشده که چنین تاثیری دارد. این بیماری با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ میدهد متفاوت است. و اگرچه به خوبی به درمان پاسخ نمی دهد ولی خطرناک هم نیست و گاهی خود به خود بهبود می یابد.  [ 1392-07-24 19:55:29 ]
سوال : سلام آقای دکتر من 22 سالمه 2 سال پیش جراحی هیدروسل راست انجام دادم و حالا دوباره هیدروسلم برگشته و پزشک متخصص هم وجود هیدروسل را تایید کرده.بیضه راست تقریبا" 2 برابر بیضه جپ حجیم شده.لطفا" راهنماییم کنید که علت برگشت هیدروسل بعد از جراحی چیست؟ آیا با جراحی مجدد مشکلم حل میشود؟ عوارض جراحی مجدد هیدروسل چیست؟
پاسخ : با درود.بعد از عمل هیدروسل احتمال عود آن وجود دارد البته این احتمال کم است و بدون معاینه نمی توان گفت علت عود چیست.اگر شدید باشد جراحی مجدد توصیه می شود.احتمال عود هیدروسل،احتمال آسیب به واز و احتمال آسیب به اپیدیدیم از عوارض احتمالی عمل مجدد است.  [ 1392-07-24 19:45:35 ]
سوال : سلام آقای دکتر. همسر بنده 31 ساله در ماه رمضان دچار درد در کلیه راست و همچنین کمی احساس بزرگی در پروستات هنگام نشستن داشت. پارسال هم در رمضان این مشکل را داشت که با مصرف دارو و قطع روزه برطرف شد. امسال برای اطمینان از اینکه مشکلی نداشته باشد به فوق تخصص اورولوژی رفتیم در بررسی سونو و کلیه آزمایشها مشکلی مشاهده نشد و دکتر دستور اوروسکوپی دادند. بعد از انجام آن تشخیص بیماری پروستات داینا را دادند. و دارو یک عدد امنیک هر شب و باکلوفن( 12 ساعت) دادند. می خواهم بدانم آیا این بیماری قابل درمان است؟ علت بیماری؟آیا امنیک عوارض جانبی ندارد ؟ چون پس از مصرف دارو در هنگام نزدیکی منی خارج نمی شود. با تشکر
پاسخ : با درود.ممکن است علائم ایشان در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد که پروستاتو داینیا نیز زیر گروهی از همین بیماری است.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.تست 4 لوله که با ماساژ پروستات انجام می شود و همچنین سیستوسکوپی ممکن است به تشخیص کمک کند.این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد. ادامه یک آلفا بلوکر مثل پرازوسین یا همین امنیک که برای همسر شما تجویز شده است همراه با یک ضد التهاب مثل سلکوکسیب کافی است.نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند. این بیماری با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ میدهد متفاوت است. و اگرچه به خوبی به درمان پاسخ نمی دهد ولی خطرناک هم نیست و گاهی خود به خود بهبود می یابد.  [ 1392-07-24 19:42:31 ]
سوال : با سلام واحترام حضور محترم چناب آقایدکتر قرائتی به استحضار میرساند اینجانب در بیضه چپم یک برمدگی به اندازه یک تیله دارم که به دکتر مراجعه نمودم بعد از سنو گرافی گفتند چیز مهمی نیست واحتیاج به جراحی هم نداره می خوااستم ببینم خطریدر پیش نیست
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-07-24 19:38:49 ]
سوال : سلام من چندسال پیش درابتدای ادرارم سنگهای بسیارریزی دفع میکردم که آزمایشم نرمال بودودکتر باسونوگفت چیزمهمی نیست وفقطچندقرص هیدروکلروتیازیدداد.الان دردفع مشکلدارم.گاهی بدون فشارمی آیدووسطش قطع ووصل میشوددرسونوسایزکلیه راست82وچپ101میلی ضخامتکورتکس راست13وچپ15میباشداکوژنیسته ..نرمالو280سی سی باقیمانده ادار آیا این سایرنرمال استو من چه باید بکنم دختر27ساله مجردالان دیگردفع سنگ ندارم وکمی دردپهلو ها فقط
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه نمی توان در مورد علت مشکل شما اظهار نظری کرد.ولی اگر سونوگرافی شما دقیق باشد و در مرکز معتبری انجام شده باشد سایز کلیه راست شما کوچکتر از حد طبیعی است و حجم ادرار باقیمانده بسیار بیشتر از طبیعی است و نیاز به بررسی بیشتر و درمان دارد.  [ 1392-07-24 19:37:37 ]
سوال : با سلام.دکتر من 1 ماهه عمل فتق RIH سمت راست انجام دادم .. الان گلوم چرک کرده و 3 تا سفتراکس زدم یعنی همون روز که گلوم چرک کرد امپول زدم بدنم داغ بود و من شب رو رودرواسی گیر کردم کرکره مغازه همسایه رو دادم بالا .. حالا نمیدونم اون یه خورده دردی که دارم از کرکره هست یا از مریضی ... وایا من اون کرکره رو دادم بالا عود نمیکنه..با تشکر
پاسخ : با درود.کلا تا دو ماه پس از عمل فتق باید از زور زدن و بلند کردن اجسام سنگین و هر کاری که فشار داخل شکمی را بالا می برد خودداری کرد.برای اظهار نظر در مورد وجود یا عدم عود فتق معاینه لازم است.  [ 1392-07-24 19:35:00 ]
سوال : سلام و خسته نباشید می خواستم بدانم بین کیست کورتیکال و پاراپلویک کلیه چه فرقی هست در کل هریک از این کیستها چه تاثیری بر کار کلیه دارند؟ پلی کیستیک تیپ َََََََADکلیه چیست؟ با تشکر
پاسخ : با درود.کیست کوریکال در کورتکس یا قسمت جداری کلیه است و کیست پاراپلویک در قسمت مرکزی(مجاور لگنچه ) کلیه.معمولااین کیستها تاثیری بر کارکرد کلیه ندارند ولی گاهی با اثر فشاری بر لگنچه یا حالب یا در اثر عفونی شدن مشکلاتی ایجاد می کنند که در این صورت مداخله در مورد آنها لازم است.کلیه پلی کیستیک اتوزوم غالب یا ADPKD یک بیماری ارثی است که موجب تشکیل کیستهای متعدد در کلیه شده و در مواردی منجر به نارسایی کلیه ها می شود.  [ 1392-07-24 19:31:39 ]
سوال : سلام من پسری 22 ساله هستم ک مبتلا به کجی الت هستم هزینه عمل نزد شما چقدر است?
پاسخ : با درود.در اصفهان در بیمارستان خصوصی حدود یک میلیون تومان هزینه دارد و قسمتی از هزینه را بیمه پرداخت می کند.البته اگر کجی آلت زیاد نباشد نیاز به عمل ندارد.  [ 1392-07-24 19:27:11 ]
سوال : با سلام پسری هستم 24 ساله مدت 1 سال است که زمانی که ادرار می کنم بعد از تموم شدن ادرارم و شستشو مقداری ادرار از بدنم خارج می شود و توانایی روی کنترل آن ندارد. با تشکر از شما
پاسخ : با درود.خروج چند قطره ادرار پس از اتمام ادرارکردن، کاملا طبیعی است و از نظر شرعی هم اگر بعد از ادرار کردن استبرا کرده باشید و بعد از آن چند قطره ادرار خارج شود مشکلی ندارد و حکم ادرار ندارد. علت خروج این چند قطره این است که مانند شیری که به آن یک شیلنگ وصل باشد و با بستن کامل شیر مقداری آب در شیلنگ می ماند، در مورد ادرار هم وقتی ادرار تمام شده و اسفنکتر خروجی مثانه بسته می شود، مقدار کمی ادرار در مجرا می ماند .با استبرا فقط قسمتی از مجرا که در دسترس شماست فشرده می شود و ادرار آن خارج می شود ولی قسمتی از مجرا هم داخل لگن است که شما به آن دسترسی ندارید و مقداری ادرار در آن باقی می ماند.این مقدار کم ادرار چند دقیقه بعد هنگام ایستادن یا خم شدن از مجرا خارج می شود و این یک پدیده طبیعی است.  [ 1392-07-24 19:24:29 ]
سوال : سلام آقای دکتر ... بنده از کودکی مبتلای به بیماری نادر "سندروم پرون بلی" بوده ام و تا کنون 3 بار از ناحیه شکم جراحی کرده ام و جداره های شکمم به خوبی تشکیل نشده است آیا شانسی برای معافیت پزشکی دارم یا خیر ... باتشکر
پاسخ : با درود.خود سندرم پرون بلی جزء معافیتها نیست البته این به دلیل این است که تدوین این معافیتها بسیارقدیمی بوده و تا کنون تجدید نظری در آن نشده است و در زمان تدوین این معافیتها پرون بلی را در حیطه ارولوژی نمی دانسته اند.ولی اگر اقدام برای معافی کنید به احتمال زیاد معاف خواهید شد چون برای این سندرمها به طور اختصاصی کمیسیون گرفته می شود.ضمنا پرون بلی معمولا با اختلالات دیگری در سیستم ادراری و سایر سیستمهای بدن همراه است که این اختلالات همراه،اغلب معافیت دارند.لیست کامل موارد شامل معافیت پزشکی در حیطه ارولوژی را به آدرس ایمیل شما فرستادم تا ببینید شامل شما می شود یا خیر.  [ 1392-07-24 19:10:41 ]
سوال : سلام اقای دکتر من از 15 تا 25 استمنا کردم و 2 سالی هست که استمنا رو بخاطر اینکه فکر میکردم ضعیف شدم ترک کردم و برای این که تکرار نشه اصلا به مسائل جنسی فکر نکردم و سعی کردم این تفکرات سکسی رو در خودم حذف کنم الان خیلی میترسم که التم نعوظ نداشته باشه برای امتحان چند بار استمنا کردم در مراحل نهایی ارضا شدن نعوظ کامل رو داشتم و صبح ها هم نعوظ دارم الان تمام نگرانی من اینه که اگه ازدواج کنم تحریک نشم و نعوظ نداشته باشم چون یک مدت هستش که اصلا تحریک نمیشم و نگرانیم به حدی هستش که تو خواب هم وقتی تحریک میشم و ارضا میشم همش حواسم به اینه که ایا نعوظ داشتم یا نه خواهش میکنم راهنمایی کنین خیلی نگرانم
پاسخ : با درود.با توجه به این شرح حال شما مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1392-07-24 18:58:10 ]
سوال : سلام و عصر بخیر. میخواستم بدونم آیا داشتن یک رابطه ی سطحی و دست کشیدن روی آلت تناسلی زن توسط نامزدش ممکنه منجر به پارگی بکارت بشه؟ اگر بعد از این عمل زن خونریزی داشته باشه خونریزی بدون درد که چند دقیقه بعد از اون اتفاق بیفته و 6 ساعت بعد هم دفع مقطعی از خون داشته باشه؟ آیا جای نگرانی هست؟ لازم به ذکره که هیچ رابطه ی جنسی ای برقرار نشده و چیزی وارد واژه نشده فقط بدن زن روی بدن نامزدش بوده متشکرم
پاسخ : با درود.با این ترتیبی که ذکر فرموده اید منجر به آسیب پرده بکارت نمی شود.  [ 1392-07-24 18:52:11 ]
سوال : با سلام ایا تعداد وحرکت اسبرم نوجوان 14 ساله با جوان 20ساله متفاوت است؟ زیرا بعد از عمل واریکوسل جواب انالیز اسبرم را گفت این مهم نیست گفت تو این سن نمیشه قضاوت کرد . برو زمان 20 سالگی یا یک سال قبل ازدواجت بیا .الان اینو ما کاری نداریم بروسونوگرافی کالر دابلر انجام بده که جواب بود عدم واریکوسل . اما تو انالیز اسبرم سرعت ضعیف بود. الان 17سالمه ایاباید تا20 سالگی اقدامی انجام ندهم وصبر کنم من واریکوسل دو طرفه ب روش میکروسرجری انجام داده ام و هیدروسل و اتروفی بیضه نیزندارم و بیضه درد نیز ندارم
پاسخ : با درود.پزشک شما درست گفته اند.در افراد نوجوان و افراد مجرد همیشه درجاتی از اختلال حرکت اسپرم در آزمایش دیده می شود.حتی نیاز به سونوگرافی داپلرنیز نبوده است.به نظر من بعد از ازدواج چنانچه یک سال از مقاربت بدون پیشگیری گذشت و بچه دار نشدید در آن وقت مراجعه فرمایید.  [ 1392-07-24 11:10:05 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد آقاي دكتر من دو هفته پيش عمل باز واريكوسل انجام دادم و چند تا سوال داشتم . 1- وريد هاي سمت چپ هنوز قابل رويت هستند چند مدت بعد از بين ميروند 2- وقتي بيضه سمت چپ را بالا مي گيرم وريد ها مثلا قبلا ورم دارند امكان دارد كه اصلا از بين نرود؟ 3- آيا پوشيدن زير پوش تنگ تا بيضه ها را بالا نگه دارد در از بين رفتن ورم وريد ها موثر است؟ 4- اگر وريد ها از بين نرفت به اين معنا است كه واريكوسل بهبود نيافته؟ با تشكر فراوان از زحمات شما( 23 ساله)
پاسخ : با سلام.در عمل واریکوسل وریدها خارج نمی شوند بلکه فقط مسیر آنها بسته می شود تا خون در آنها جریان نداشته و دمای بیضه ها به حد طبیعی بازگردد.بنابراین وریدها در جای خود باقی می مانند و باقی ماندن تورم و مشاهدۀ وریدها پس از عمل و یا گزارش شدن آنها در سونوگرافی معمولا مهم نیست و دلیل برعود نیست.طی عمل فقط با بستن مسیر وریدها جریان خون را در آنها متوقف می کنند که همین کافی است.نگران نباشید.پوشیدن شورت تنگ هم تاثیری در این مورد ندارد.  [ 1392-07-24 11:06:35 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید.مادرم دارای توده کلیه سمت راست بود که باعث شده بود کلیه راست کوچک شود و دکتر کفت باید کلیه با این توده برداشته بشه.ما این کارو کردیم.لطفا نظر بدید که کار ما درست بود؟ممنون
پاسخ : با درود.بله.چون توده های غیر کیستی(توپر) کلیه به احتمال زیاد(بیش از 90 درصد) بدخیم هستند باید برداشته شوند و اگر بزرگتر از 3 تا 4 سانت باشند باید همراه با کلیه برداشته شوند.  [ 1392-07-24 11:01:11 ]
سوال : سلام آقای دکتر من شنیدم عمل رفع کجی و انحنای الت چندین ملیونه. آیا صحت داره? راهنمایی کنید
پاسخ : با درود.در تهران چند میلیونه ولی در اصفهان در بیمارستان خصوصی حدود یک میلیون تومان هزینه دارد و قسمتی از هزینه را بیمه پرداخت می کند.البته اگر کجی آلت زیاد نباشد نیاز به عمل ندارد.  [ 1392-07-24 10:59:17 ]
سوال : سلام آقای دکتر من پسری 22 ساله هستم ک موقع ادرار مقداری مکس دارم و بعد ادرار بطور قطره قطره خارج میشود. این علامت التهاب پروستات نیست? باید چه آزمایشی بدم تا بفهمم? خطرناک نیست?
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.حداقل یک آزمایش ادرار و یک سونوگرافی و سنجش ادرار باقیمانده ادراری پس از تخلیه ادرار لازم است.  [ 1392-07-24 10:53:35 ]
سوال : سوال به همراه مدارک در لینک زیر موجود است لطفا مطالعه بفرمائید و پاسخ را به ایمیل mohamad.abaie@gmail.com ارسال فرمائید http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=4e274c2dd9979345f81cedeaed5635de
پاسخ : با درودومتاسفانه وقت برای چنین کاری نیست و در این قسمت سوالهای مختصر را می توان جواب داد.  [ 1392-07-24 10:51:05 ]
سوال : سلام دختری 25 ساله باتکرر ادرار بعد از ادرار کردن به صورت قطره قطره میاد بعد از ادرار کردن هنوز حس ادرار دارم واقعا اذیتم میکنه ازمایش دادم ازمایش باکتریولوژیم به این صورت بودcolony count:1000و culture:staph coaulase posetive و در ازمایش کلیه همه چیز منفی بود باکتری few بود appereance semi clear بود اپیتلیال سل10-12 wbc1-2 و rbc 0-1 بود که دکتر عمومی به من 10عدد قرص سیپرو 500 برای 5 روز داد ولی من بعد از خوردن انها هم خوب نشدم تورو خدا راهنماییم کنید این شده برا من یه درد مزمن که ولم نمیکنه چرا من خوب نمیشم ؟همیشه میترسم کلیه هام یه طوریشون بشه با تشکر
پاسخ : با درود.نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.این آزمایش ادرار هم دقیق نیست و زیاد بودن سلولهای اپیتلیال و وجود استاف در نمونه نشان می دهد که نمونه به درستی گرفته نشده و نمی توان آن را ملاک درمان و تشخیص قرار داد.  [ 1392-07-24 10:48:58 ]
سوال : با سلام. دختری 24ساله هستم.مدتی اب می خورم.بلافاصله باید دستشویی بروم.وسمت راستم هم درد می کندهنگام ادرار کردن .یک ماه پیش سونوگرافی وعکس رنگی گرفته ام مشکلی نداشتم.حالا دردم بیشتر شده . دوباره این طوری درد دارم. کلیه راستم مثل زخمی که نمک پاشیده باشید .درد می کند. از درد حالت تهوع دارم.مشکلم چیه ؟چه کارکنم؟
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.  [ 1392-07-24 10:45:23 ]
سوال : با سلام چرا قرص پنتوکسی فیلین ایرانی (400) بعد از مصرف درد معده شدید میاره ولی در کپسول مشابه خارجی این مشکل وجود نداره و آیا کارنیتین هم میتونه جایگزین این قرص بشه ؟
پاسخ : با درود.نمی توان عوارض را دقیقا به ایرانی یا خارجی بودن نسبت داد.البته تکنیک ساخت و مواد افزودنی به ماده موثره قرص در نوع عوارض و اثربخشی دارو تاثیر دارد.کارنیتین جایگزین پنتوکسی فیلین نیست و با مکانیسم دیگری در بهبود کیفیت اسپرمها موثر است.  [ 1392-07-24 10:44:04 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences