قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام آقای دکتر بنده آزمایس اسپر داده ام جوابش این شده لطا نظر بفرمایید LDH 311 IU/L BETA HCG(ECL NEGATIVE 0.1 MIU/ML AFP)ECL IU/ML 3.260 SEMEN ANALYSIS VOLUME 4.2 ML PH 8 LIQUEFACTION 10 MIN VISCOSITY MODERATE SPERM COUNT 75 MILLION/ML NORMAL MORPHOLOGY 70% MOTILE 80% FORWARD MOTILITY GRADE1/2/3/4 30/20/40/10 TOTAL FUNCTIONAL SPERM 176 MILLION W.B.C. 0-1 HPF R.B.C 0-1 HPF
پاسخ : با سلام.به علت به هم ریختگی فونت نوشته ها، قضاوت صحیح امکان پذیر نیست ولی در حد قابل مشاهده به نظر می رسد مشکلی ندارید  [ 1392-10-27 19:35:26 ]
سوال : سلام .سال پیش متوجه تغییر رنگ مایع منی خودم شدم که به رنگ چایی شبیه بود. به دکتر عمومی مراجعه کردم و نوعی چرک خشک کن و انجام سونوگرافی تجویز کردند .سونوگرافی پروستات ومثانه و کلیه ها و ... مشکلی را برای این عضوها نشان نمیدادند. بعد از مدتی کم کم رنگ مایع منی ام به شفاف کمی متمایل به سفید و خیلی رقیق و آبکی شد و تا هنوز که یکسال میگذره همینطوریه. در صورتی که قبلا سفید و غلیظ بود. من مجرد هستم. قبل از این مشکل خیلی جنب میشدم (هر سه یا جهار روز یک بار) و تولید مایع منی ام زیاد بود ولی الآن حتی بعد از 25 روز هم مایعی رقیق و شفاف متمایل به سفید و خیلی کم خارج میشودقبل از مشکل گردوی سبز زیاد خوردم.
پاسخ : با سلام.تغییرات گاه به گاه رنگ مایع منی در این حد طبیعی است و نیاز به اقدامی ندارد.  [ 1392-10-27 19:28:06 ]
سوال : با سلام دکتر انشاءالله کی جواب سئوال داده می شه
پاسخ : با سلام.فکر می کنم جواب شما را داده باشم.جوابها بر حسب تاریخ سوالها( از قدیم به جدید) پاسخ داده می شوند.اگر پاسخ خود را نگرفته اید سوالتان را دوباره ارسال فرمایید.در حال حاضر حدود 3 ماه تاخیر در پاسخگویی دارم که به علت مشغله کاری فراوان است و به خاطر تاخیر عذر خواهی می کنم.  [ 1392-10-27 19:27:02 ]
سوال : با سلام 1- آیا چربی بالای خون و داروهایی که برای کاهش چربی مصرف می شود در کیفیت اسپرم مردان اثر دارد ؟ 2- حداقل و حداکثر زمان بین دو مقاربت برای افزایش کیفیت و تعداد اسپرم جهت باروری چقدر است؟
پاسخ : با درود.1- بالا بودن چربی خون در ناتوانی جنسی موثر است ولی در کیفیت اسپرم تاثیری ندارد.داروهای چربی خون هم تاثیری بر اسپرم ندارند. 2- بهترین حالت برای افزایش شانس باروری در کسانی که قصد بچه دار شدن دارند،این است که دو روز نزدیکی نداشته و یک روز نزدیکی داشته باشند(یعنی دو روز در میان).اگر دفعات نزدیکی بیش از این باشد (مثلا یک روز در میان یا هر روز )تعداد اسپرم در واحد حجم مایع منی کمتر شده و اگر فاصله نزدیکی ها بیش از 72 ساعت باشد تعدا اسپرمهای بی حرکت افزایش می یابد و در هر دو حالت فوق شانس باروری کمتر می شود.  [ 1392-10-27 19:25:38 ]
سوال : سلام آقای دکتر پسر جوان و مجردی هستم ک یک مشکل داشتم آلت تناسلیم کج هست و مطمعنم که صددرصد برای نزدیکی با همسر آینده ام مشکل دارم چون رو به بالاست و بالاتر از 50% هم هست. خودمم بخاطر این مشکل از نظر روحی عذاب میکشم. لطفا بهم کمک کنید چون چند سوال دارم. 1_شما این عمل رو انجام میدین? 2_چند ساعت طول میکشد? 3_ عوارض ندارد یعنی عمل خطرناکی نیست? 4_بعد از عمل چه مدت دوره نقاهت است? 5_ هزینه این عمل چقدر است? 6_ این عمل شایع است? باسپاس
پاسخ : با درود.معاینه لازم است.اگر کجی زیاد باشد نیاز به عمل دارد.1- در صورتی که واقعا لازم باشد بله. 2- حدود یک ونیم ساعت. 3- ممکن است گاهی عوارضی داشته باشد از قبیل بی حسی نیمه راست یا چپ آلت 4- استراحت حدود یک هفته . 5- در بیمارستان خصوصی حدود یک میلیون تومان 6- خیر.شایع نیست.  [ 1392-10-27 19:22:34 ]
سوال : سلام آقای دکتر وقت بخیر. مدتیه احساس می کنم در بیضه ام آب جمع شده و اکثر مواقع به صورت خیلی خفیف احساس درد دارم. خواستم یه راهنمایی بفرماییند. تشکر
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-27 19:18:19 ]
سوال : باسلام دکتر جان 55 سالهام تاکنون عملعای واریکوسل (به تشخیص دکتر کع ایتن درد واریس است)همجنین دزباره درد عوذ کرد دکتر ذیکری عمل tulاانجام دادبا وجود سنک در کلیه ها .کلا درد بروستات ذارم ودر عمل تی یو ال مشخص شذ که بولیب مثانه دارم که نمونه خوش خیم بود .اکنون برازوسین وویتامین ب6 میخورم .راهنمایی ودستور جنابعالی!
پاسخ : با درود.دقیقا متوجه نشدم که الان علائم شما چیست و دقیقا مشکل شما چیست؟درد پروستات یعنی درد در چه ناحیه ای؟  [ 1392-10-27 19:17:06 ]
سوال : سلام اقای دکتر در سونوگرافی مثانه ترابکولاسیون ظریف مشاهده شده چه کار کنم؟
پاسخ : با درود.مشاهده این یافته به تنهایی در سونوگرافی اهمیتی ندارد.علائم بالینی شما مهم است.  [ 1392-10-27 19:14:25 ]
سوال : با سلام.من در هنگام بلند کردن جسم سنگین احساس سنگینی در بیضه چپ کردم و بعد از دو روز دچار درد در بیضه چپ هم شدم که نزد متخصص ارولوژی رفتم ولی بعد از معاینه گفت هیچ موردی نداری ولی سونوگرافی هم انجام دادم که نوشته بود واریکوسل گرید1 مشهود می باشد که دوباره نزد پزشک رفتم و ایشون گفت واریکوسل ندارید و نتیجه سونگرافی را قبول نداشت الان بعد از سه هفته دردم بهبود نیافته به نظر شما علت چیست؟آیا درد وایکوسل به غیر از جراحی راهی ندارد که بهبود بیابد؟مثلا با گذشت زمان؟
پاسخ : با درود.ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین اگر در معاینه واریکوسل نداشته اید ،سونوگرافی اهمیتی ندارد.به نظر من صبر بهترین گزینه است وعمل را توصیه نمیکنم.  [ 1392-10-27 19:13:10 ]
سوال : با سلام اینجانب 40 ساله ومتاهل می باشم مدتی از ناحیه کمر و لگن خاصره در موقع راه رفتن درد شدیدی داشتم که خوب شد ولی حدود یک سال می باشد که بعد از ادرار حدود دو الی سه قطره ادرار در مجاری ادراری باقی می ماند تا اینکه دوماه پیش بعلت دردو سوزش مجاری ادراری به دکتر مراجعه نمودم وپپس از انجام آزمایشهای متعدد وتجویز دارو وسونوگرافی مشخص شد که پروستات اینجانب حدود 40G R می باشد وحدود یکماه نیز می باشد که دچار تکرر ادرار می باشم وبه سختی ادرار تخلیه می شود که ظاهرا به گفته دکتر سونوگرافی کامل تخلیه نمی شود خواهشمند است در صورت صلاحدید اینجانب را راهنمائی فرمائید . با تشکر
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کردممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست. این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد. ادامه یک آلفا بلوکر مثل پرازوسین همراه با یک ضد التهاب مثل سلکوکسیب کافی است.نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند. این بیماری با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ میدهد متفاوت است. و اگرچه به خوبی به درمان پاسخ نمی دهد ولی خطرناک هم نیست و گاهی خود به خود بهبود می یابد.  [ 1392-10-27 19:07:41 ]
سوال : سلام من سمت چپ کلیه ام سنگ 6میلی دارم کلیه ام کم دردمیکند و سوزش مثانه دارم گاهی موقع مثانه ام کمی درد دارد ادرار عادی است رارهها ببهود شدن از این مریضی میخواهم باتشکر
پاسخ : با سلام.اگر فقط یک سنگ با این سایز داشته باشید نیاز به دارو ندارید.اصلاح رژیم غذایی به ویژه مصرف زیاد مایعات کمک کننده است.سونوگرافی هر 6 ماه لازم است و اگر بزرگتر شد سنگ شکنی لازم است.اگر بزرگتر نشد سونوگرافی سالانه کافی است.برای اطلاعات بیشتر در مورد رژیم غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحۀ اصلی همین سایت (www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-27 19:05:20 ]
سوال : سلام دکتر پزشک عمومی درروستایم نوزاد یکماهه ختنه کردم یکماه بعد اوردنش تادولایه پوست الت به هم نجسبیده پوست بالایی به الت چسبیده وپوست پایینی ازاده چه کارش کنم
پاسخ : با درود.فعلا باید صبر بفرمایید.معمولا خود به خود شکل بهتری پیدا می کند.(البته الان که حدود 3 ماه از تاریخ سوال می گذرد احتمالا بهتر شده انن.) لطفا مرا هم از نتیجه مطلع فرمایید.(نتیجه را به ایمیلم ارسال فرماییدm.gharaati@yahoo.com)  [ 1392-10-27 19:03:58 ]
سوال : سلام با عرض خسته نباشید در مورد آزمایش خون اسپرم بنده جهت باروری نظر فرمایید LDH 311 IU/L BETA HCG(ECL negative 0.1 mIU/ml AFP 3.260 IU/ML SEMEN ANALYSIS volume 4.2 ml ph 8 liquefaction 10 min viscosity moderate sperm count 75 million/ml normal morphology 70% motile 80% forward motility grade1/2/3/4 30/20/40/10 total funtional sperm 176 million w.b.c. 0-1 hpf r.b.c. 0-1 hpf
پاسخ : با سلام.به علت به هم ریختگی فونت نوشته ها، قضاوت صحیح امکان پذیر نیست ولی در حد قابل مشاهده به نظر می رسد مشکلی ندارید.(تاریخ سوال 23 مهر 92)  [ 1392-10-27 19:00:57 ]
سوال : ادامه: به هر جهت با توجه به میل به بچه دار شدن تصمیم گرفتیم رابطه یک شب درمیان را داشته باشیم و پس از گذشت این ماه و 5 جلسه نزدیکی ، من با مشکل جدیدی مواجه شدم که اختلال در نعوذ و شل شدن آلت که با توجه به زود انزالی معظلی شده بود. این شرایط با توجه به تغییر محل کار و سختی کار اتفاق افتاده بود که از نظر خودم دلیلش این بود. حالا که 5 ماه از این مقطع گذشته و من کار را تغییر داده ام همچنان مشکل عدم تمایل رابطه جنسی، مشکل شل شدن آلت و زودانزالی به صورت باهم وجود دارد
پاسخ : با سلام.کاهش میل جنسی بیشتر در اثر علل روحی و روانی(استرس و مشکلات بین فردی با شریک جنسی یا جذاب نبودن شریک جنسی برای فرد و ...) است.البته هورمونها نیز در آن دخیلند.کم شدن توانایی نعوظ نیز علاوه بر علل روحی و روانی می تواند به علت بالا بودن فشار خون یا چربی خون یا بیماری قند و کم کاری تیرویید و مصرف برخی داروها و اختلالات هورمونی باشد.در مورد شما به نظر می رسد بیشتر علل روحی و روانی دخیل باشند.در هر صورت هم انزال زودرس و هم اختلال نعوظ درمان دارویی دارد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-27 18:59:17 ]
سوال : با عرض سلام وخسته نباشید من سمت راست شکمم بعضی وقتها که سردم میشه درد میکنه و در داخل منی هم کمی لخته های زرد رنگ دیده میشه اگه میشه مشکل منو بگید ممنون
پاسخ : -با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید.ضمنا .تغییرات گاه به گاه رنگ مایع منی در این حد طبیعی است و نیاز به اقدامی ندارد.  [ 1392-10-27 18:55:35 ]
سوال : سلام اقای دکتر من روی بیزه هام یه چیز هایی مانند جوش در می یاد چی کار باید بکنم
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی یا پوست مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-27 18:52:04 ]
سوال : با سلام بنده 24 ساله ام سه ماهه که ازدواج کردم بعضی اوقات بعد از انزال بیضه سمت راست بزرگتر می شود همراه با درد وبعضی اوقات حتد گشاله ران سمت راست هم درد می کند
پاسخ : -با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید. (تاریخ سوال 22 مهر 92)  [ 1392-10-27 18:49:37 ]
سوال : با سلام شوهرم 2ماه پیش به سنگ کلیه دچار شد که با رژیم غذایی دفع شد اندازه سنگها کوچکتر از 5میلیمتر بودند الان دکترشون داروی آلوکیم وسیترات پتاسیم را براشون تجویز کردن ویه سری رژیم غذایی گفتن باید 5سال این داروها رو هرشب مصرف کنی وهر 6ماه هم بری سونوگرافی. میخواستم بپرسم آیا مصرف طولانی این داروها ضرر نداره؟واینکه این تضمینی هست که دیگه به سنگ کلیه دچار نشن. با تشکر فراوان
پاسخ : با درود.اگر فقط یک سنگ بوده و دفع شده و سنگ دیگری ندارند نیازی به دارو نیست و اصلاح رژیم غذایی کافی است.ولی اگر هنوز سنگهای ریزی در کلیه ها وجود دارند تجویز سیترات پتاسیم کمک کننده است.آلوپورینول(همان آلوکیم) فقط در مورد سنگهای اسید اوریکی کاربرد دارد.هر دارویی هم عوارضی ممکن است داشته باشد.نمی توان تضمین کرد که دیگر سنگ نسازند ولی کسی که یک بار سنگ دفع می کند چنانچه تغییری در ؤژیم غذایی خود نداده و دارویی مصرف نکند به احتمال زیاد به سنگهای بعدی نیز دچار خواهد شد.  [ 1392-10-27 18:48:10 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید من در زمان نزدیکی از قرصهای تاخیری واسپری یاپماد استفاده میکنم ولی تاثیری نداره احتمال داره که بخاطر اعتیاد باشه که قبلا داشتم اگه میشه یه راه حل بگین
پاسخ : با درود.منظورتان از قرصهای تاخیری چیست؟اگر قرصهای گیاهی است که در بازار موجودند،همگی بی اثر هستند.استفاده از سرترالین و همچنین کاندوم می تواند موثر باشد.  [ 1392-10-27 18:31:27 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر محمد رضا قرائتی سوالات مشابه را مرور کردم و مشکلی مشابه مشکل خودم ندیدم . الت تناسلی من هنگام نعوض به شدت سفت شده و نسبت به افق در حالت ایستاده زاویه بیش از 45 درجه دارد و هنگام نشستن یا دراز کش تقریبا موازی بدن میشود . لذا هنگام نزدیکی تنها مجبور به استفاده از یک پوزیشن میباشم .(man on top ). لطفا بنده را کمک و راهنمایی کنید . با تشکر .
پاسخ : با درود.طبیعی است و نیاز به اقدامی ندارد.  [ 1392-10-27 18:29:44 ]
سوال : سلام من پسری 19 ساله هستم . چند وقت پیش موقعی که شهوتی می شدم . دردی در بین شکمم بالای بیضه احساس می کردم . انگار که می خواد باد دفع بشه . اگر شکمم رو فشار می دادم دردش تسکین می داد . ولی الان این طوری نیستم . اگر منی ازم خارش می شد دیگه درد نداشتم. البته چند روز پیش یک درد خفیفی در همون ناحیه احساس کردم ولی خوب شد. البته این دردی که ازش گفتم از دو سال پیش ادامه داشت تا چند ماه پیش . با تشکر
پاسخ : با سلام. وجود این دردها طبیعی است.اگر تحریک جنسی رخ دهد ولی مایع منی تخلیه نشود ممکن است در اثر احتقان غدد مترشحه در سیستم تناسلی دردبیضه ها وکف لگن و زیر شکم و ... رخ دهدو گاهی این درد بسیار شدید است.پس از ازدواج خوب می شوند.  [ 1392-10-27 18:28:38 ]
سوال : دکترجان سلام.به اورولوژی مراجعه کردم جهت نعوظ قرص تیافیل10 تجویزکرد ولی داروخانه داروی مورد نظر را نداشت .به جای ان قرص تیاگریکس10 داده لطفااین قرص را مصرف کنم ؟کلا تفاوتی دارد.متشکرم از لطف حضرتعالی؟؟؟؟؟
پاسخ : با درود.این دو دارو در حقیقت یکی هستند ولی از دو کارخانه مختلف(نام ژنریک هردو تادالافیل است).  [ 1392-10-27 18:26:55 ]
سوال : : با سلام و خسته نباشید من پسری 20 ساله و مجرد هستم 175 قد و 68 وزن دارم 2 تا سوال داشتم 1) اندازه ی آلتم در حالت ایستاده 13 سانته . طبیعیه ؟ 2) دچار مشکل زود ارضایی هستم و در 5-6 ثانیه ارضا میشم این مشکل موجب افسردگی و نگرانی من شده است میخواستم ببینم این مشکل درمانی داره یا هر کمکی از دستتون بر میاد بگین ممنون میشم (به این مشکل با خود ارضایی متوجه شدم که 2.3ماه هستش ترکش کردم) با تشکر از زحمات
پاسخ : با درود.1- طبیعی است. 2-ارتباط اثبات شده ای بین خود ارضایی و زودانزالی وجود ندارد.در صورتی که پس از ازدواج و گذشتن 6 ماه از نزدیکی مرتب همچنان زمان انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان انزال زودرس به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-27 18:24:25 ]
سوال : بقیه سوال و ایشان گفتند که بایستی با عمل جراحی این بیضه از بین رفته در آورده شود اما سوال بنده از حضرتعالی اینه که آیا با در آوردن بیضه آسیب دیده بیضه سالم پس از 10 سال آیا به شرایط عادی بر میگرده و تولید اسپرم به شرایط عادی میرسه و باز مشکل ناباروری خواهم داشت و آیا با راههای میکرو اینجکشن هم امکان باروری وجود دارد و یا اصلا باروری نخواهد شد؟ ممنون از راهنماییتون
پاسخ : با درود مجدد.خیر.اگر هم بیضه کوچک مذکور عامل تولید آنتی بادی بوده باشد در آوردن آن الان سودی ندارد.ولی تاثیری بر نتایج میکرواینجکشن نارد و اگر در مایع منی اسپرم داشته باشید می توانید با میکرو اینجکشن بچه دار شوید.البته باید دانست که موفقیت هربار میکرو اینجکشن حدود 20 تا 30 درصد است.  [ 1392-10-27 18:19:50 ]
سوال : باسلام و ارادت خدمت شما : جناب دكتر . من پس از يك تمرين ورزشي هوازي مانند فوتبال دردي چند روزه در نواحي بيضيه چپ به سمت بالا رو احساس ميكنم به شكلي كه نميتوان نقطه مشخصي رو براي درد معلوم كرد. متورم نيست. آيا باده فتخه يا مشكل ديگريست. از شكيباييتان متشكرم
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-27 18:04:55 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences