قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با عرض سلام و ادب و احترام بنده 2 سال پيش جراحي واريكوسل سمت چپ داشته ام ولي الان مدت 2 ماه است همان درد بيضه چپ و همان علائم دوباره درمن مشاهده مي شود . ميخواستم بدانم علت چيست آيا نياز به عمل مجدد دارد؟
پاسخ : با سلام.در عمل واریکوسل وریدها خارج نمی شوند بلکه فقط مسیر آنها بسته می شود تا خون در آنها جریان نداشته و دمای بیضه ها به حد طبیعی بازگردد.بنابراین وریدها در جای خود باقی می مانند و باقی ماندن تورم و مشاهدۀ وریدها پس از عمل و یا گزارش شدن آنها در سونوگرافی معمولا مهم نیست و دلیل برعود نیست.طی عمل فقط با بستن مسیر وریدها جریان خون را در آنها متوقف می کنند که همین کافی است.ضمنا واریکوسل را برای بهبود درد آن عمل نمی کنند بلکه عمل واریکوسل برای جلوگیری یا بهبود اختلال اسپرم سازی است که در اثر واریکوسل به وجود می آید.و بعد از عمل هم ممکن است درد بهبود نیابد.  [ 1392-10-27 17:52:59 ]
سوال : باسلام پسرم 3 ماه داره در جنینی در سونوگرافى تشخیص هیدرونفروزدرنوزادان دادن بعد از تولد چند سونو دادم که آخرینش در پایان سه ماهگی ازن بود ابعاد و طرح اکوی کورتیکومدولر و سینوس کلیه ها نرمال است. اتساع درسیستم پیلوکالیسیل در هر دو کلیه بخصوص در کلیه راست مشاهده شد. دایامتر لگنچه ى راست 11 ودر طرف چپ 8 میلیمتر می باشد. کانونها اکوژن به قطر 1 تا 2 میلیمتر به طور پراکنده به علت سنگها ی ریز کالیسیل مشاهده شد. جدار مثانه نرمال است. در ضمن پسر ما از نظر رشد ، رشدی طبیعی دارد. لطفا ما رو راهنمایی کنید و از نگران در بیارید ما خیلی نگران این موضوع هستیم با تشکر از مشهد.
پاسخ : با درود.باید ایشان را با سونوگرافی مکرر و همینطور آزمایش ادرار پیگیری کرد.اگر هیدرونفروز رو به بهبود نرفت و یا اگر عفونت ادراری ایجاد شد باید VCUG شوند تا از نظر برگشت ادرار از مثانه به حالب بررسی شوند.اکثر این موارد خود به خود رو به بهبود می روند.  [ 1392-10-27 17:51:08 ]
سوال : سلام من18 سالمه و مدت 3 سال عادت خود ارضایی دارم-من عاشق خلبانی شکاری ام-حدود5 ماه دیگه ازمون دارم-یکی از سرایط خلبانی سالم بودن بیضه ها است -ایا دارویی برای بهبود من وجود دارد ؟ برای رفع لرزش دست چی ایا دارویی است؟
پاسخ : با درود.خودارضایی باعث مشکلی در بیضه ها و یا لرزش دست نمی شود.برای قبولی در آزمون خلبانی باید واریکوسل نداشته باشید که آن هم ارتباطی با خودارضایی ندارد.  [ 1392-10-27 17:47:29 ]
سوال : سلام برشما آیا داروی سمناکس که برای درمان ناباروری توضیع میشود داروی تایید شده ایست وترکیبات آن چیست؟
پاسخ : با درود.خیر این دارو از نظر علمی جایگاهی ندارد.  [ 1392-10-27 17:44:04 ]
سوال : سلام روزتون بخير من روزانه يك عدد سيتالوپرام 20 مصرف ميكنم ميخواستم بدونم مصرف همزمان با قطره خوراكي هايپران مشكل. ساز ميشه
پاسخ : با درود.اشکالی ندارد.  [ 1392-10-27 13:19:10 ]
سوال : سلام من جای ختنه جای بد بخیه همیشه اذیتم میکنه از نظر ظاهری میخواستم بدونم میشه با جراحی ظاهر الت رو جای بخیرو درست کرد با تشکر ممنون از زحماتتون
پاسخ : با درود.بله قابل اصلاح است.  [ 1392-10-27 13:18:21 ]
سوال : سلام آقاي دكتر من حدود 6 سال خودارضايي انجام دادم مشکلی ندارد یا اگه مشکلی داره اقای دکتر بهم بگید ممنون میشم . اقای دکتر ایا با خود ارضایی زیاد فردا تو زندگیم دچار مشکل میشم ممنون میشم اگر توضیح بدید مرسی
پاسخ : با سلام.اکثر مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند ارتباطی با آن ندارند. البته چون منع شرعی دارد توصیه به ترک آن می شود.  [ 1392-10-27 13:16:51 ]
سوال : باسلام من بیماری فشار خون دارم وبادودارویوالرارتان واتنولول درمان را شروع کردم وبعد از مدتی هیدرو رابادوز ۲۵به انها اضافه کردم بغد از چندروز. باگرفتن فشار متوجه شدم فشارم بعد از خوردن هیدروافزایش یافت دکترم هیدرو را با دوز ۵۰تجویز کرد که بدتر شدمحال دوروزه که خوردن هیدرو را متوقف کردم وفشارم بااخوردن
پاسخ : با درود.متوجه سوال شما نشدم.در هر صورت در حیطه تخصص من نیست.به متخصص داخلی یا قلب مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-27 13:15:39 ]
سوال : آقای دکتر سلام . پسر 21 ماهه ای دارم که یک روز هنگام تعویض پوشک و گریه کردنش دیدم که سمت راست زیرشکم بالای بیضه ورم می کند . که به نظر فتق می آید ولی بعد از 2روز این ورم را ندیدم حالا فکر می کنم کمی برامدگی دارد ولی به صورتی که مانند یک شی گرد بالا بیاید نیست آیا فتق هست . باید الان در این سن عمل شود یا می توان صبر کرد. به نظر می رسد که دردی ندارد .
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-27 13:13:54 ]
سوال : با سلام .47ساله،مرد. ازلحاظ پزشکی تا این لحظه مشکل خاصی ندارم و فقط به توصیه پزشک خانوادگی شبی یک قرص آتنولول 50 مصرف می کنم. الان حدود دو سال است احساس میکنم ماهیچه ها و دریچه های مجرای ادرارم ضعیف شده اند از نظر پروستات و سونوگرافی کلیه ها بررسی و آزمایش داده ام که مشکلی وجود ندارد ،با این وجود تحمل ادرار پس از آشکار شدن نیاز به تخلیه در اکثر اوقات ،حتی برای چند دقیقه کاری سخت و دشوار است .ضمنا در این مدت دو یا سه بار دچار شب ادراری شده ام . خواهشمندم در این مورد راهنمایی بفرمایید. متشکرم
پاسخ : با درود.این علائم گاهی طبیعی هستند به ویژه اگر فقط در فصل سرما یا پس از خوردن مایعات مدر(مثل چایی) بروز کنند.گاهی هم علائمی از شروع بزرگی پروستات هستند.در هر دو صورت با درمان دارویی بهبود قابل توجه خواهند یافت.  [ 1392-10-27 13:12:41 ]
سوال : با سلام آقای دکتر من وقتی بچه بودم بیضه م رو عمل کردم(عمل فتق) و الان یکی از بیضه هام از اون یکی یه کم کوچیکتره،حالا این سوال برام پیش اومده که برا بچه دار شدن دچار مشکل نمیشم؟ با تشکر
پاسخ : با درود. اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید.  [ 1392-10-27 13:05:31 ]
سوال : باسلام وخسته نباشید.پسری 22ساله ام دوماهه ازدواج کردم میخواستم بپرسم وقتی باهمسرم همبستری میکنم و منی ام رو داخل میریزم ولی بعد دراوردن التم منی داخل نمیره وبیرون میریزه؟چه مشکلی ما داریم؟دوم اینکه همسرم کم ب ارگاسم میرسه حتی من 20دقیقه امیزش میکنم؟ممنون
پاسخ : با درود.1- طبیعی است.مشکلی ندارید.2- متوسط زمان رسیدن به انزال در مردان حدود 5 دقیقه و متوسط زمان رسیدن به ارگاسم در خانمها بسیار دیرتر(15 تا 20 دقیقه) است پس انتظار همزمانی درست نیست.این 15 تا 20 دقیقه متوسط زنان جامعه است و برخی از خانمه دیرتر از این به ارگاسم می رسند و برخی هم به ندرت ارگاسم را تجربه می کنند.برای اطلاعات بیشتر به مقالۀ «انزال زودرس» در همین سایت مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-27 13:03:30 ]
سوال : سلام .از پانزده سالگي درد بيضه دارم الانم ١٩ سالمه چند روز پيش رفتم دكتر برا سونگرافي جوابش (اتساع شبكه وريدي پامپينيفرم در اطراف تستيس چپ در حالت ايستاده و مانور والسالوا تا قطر تقريبي 2.1 ديده ميشود) اين جواب يعني چي؟ من نميتونم ورزش كنم فشار كوچيكي بياد چند روز درد ميكشم روز به روز بيضه سمت راست و چپم بزرگتر ميشود.ربطي به واريكوسل دارد؟من بايد برم خدمت از اين بيماريم ميترسم معافيت در اين مورد خواهد داشت؟ممنونم
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .ضمنا ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین بدون معاینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است و نیاز به عمل دارد یا نه؟ ؟واریکوسل درجه 3(شدید)معافیت دارد.  [ 1392-10-27 12:51:00 ]
سوال : salam dr. mamanoon babate in ke soale ghablimo javab dadin ama chand ta soal daram avalish ine ke chera ghablan chenin hesiii darmorede khoroj edrar badaz estebra nadashtam va soal dige man dr motakhases raftam aval goft fekr nakonam chize mohemi bashe ama vaghtiii sono gereftam goft meghdariii edrar mimone va ghorse ofloxasin khordam ey modat ama farghiii nakard va gotesh agar dorost nashod shayad majariii edrarii gir basheee ama man dg pishesh narafatm va hamchenan hamon moshkelo daram nazare shoma chiyeee
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-10-27 12:47:04 ]
سوال : با سلام. من 30ساله بعد از یکسال که اقدام به بارداری نمودم نتیجه نگرفتم و به تشخیص پزشک اورولوژی تحرک اسپرم پایین بوده و قرص الفن ایکس ال ویتامین ای و سولفات روی تجویز نمودند. میخواستم علت تجویز قرص الفن ایکس ال را بدانم؟ برای افزایش تحرک اسپرم شما چه دارویی تجویز می کنید؟ با تشکر.
پاسخ : با درود.آلفن ایکس ال مسکن و ضدالتهاب است و نمی دانم چرا تجویز شده است.شاید پزشکتان دلیل خاصی برای این کار داشته اند.  [ 1392-10-27 12:42:21 ]
سوال : جناب آقاي دكتر قرائتي - با سلام و احترام-بنده در تاريخ 15/5/92 نزد جنابعالي عمل TUL انجام دادم و سنگ از مجاري ادراري خارج گرديد. طبق سونو يك سنگ 4 ميلي متري هم در كاليس تحتاني سمت چپ دارم كه طبق نظر شما مشكلي ايجاد نخواهد كرد. تنها مشكل بنده اين است كه ادرارم در اغلب موارد پر رنگ بوده و احساس ميكنم در ادرار خون وجود دارد . البته ادرار بدون بو و بدون سوزش ميباشد.لطفا راهنمايي بفرمائيد با سپاس
پاسخ : با درود.مشکلی ندارید.نگران نباشید.تغییر رنگ و غلیظ شدن ادرار به علت مصرف کم مایعات می تواند باشد و دلیل بر مشکل خاصی نیست.  [ 1392-10-27 12:40:51 ]
سوال : باسلام خدمت آقای دکتر من شش ماه است برای بارداری اقدام کردم و باردار نشدم و تحت نظر دکتر هم هستم .مشکل از شوهرم است اسپرمش خیلی ضعیف است و سونو گرافی انجام دادن جوابش به شرح ذیل است : بیضه ها طبیعی است -هر دو اپیدیوم بصورت نرمال است -علائم سونو گرافی به نفع هیدروسل در دو طرف مشاهده نشد - واریکوسل گرید 1 تا 2 در طرف چپ قابل روئیت است. اما دکترش برای عمل چیز نگفتن . ماه قبل روش IUI انجام دادم .آیا باردار می شوم . با تشکر
پاسخ : با درود.ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین بدون معاینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است و نیاز به عمل دارد یا نه؟ دیدن کل آزمایش اسپرم لازم است(تعداد اسپرم کم است یا حرکت یا مورفولوژی؟وچقدر کمتر از طبیعی است؟).ضمنا باید دانست که هر بار IUI فقط 20 تا 30 درصد موفقیت دارد.  [ 1392-10-27 12:39:21 ]
سوال : درودو سپاس دکتر عزیز بنده 30 ساله مرد هستم حدود یکسال پیش رابطه با نامزدم دچار سوزش در مجرای ادارم شدم پس از مراجعه به متخصص و تزریق آمپول سفکسیم و آمپول های چرک طبق دستور پزشک بهبود نیافتم به پزشک دیگری هم مراجه کردم ولی متاسفانه باز خوب نشدم تا اینکه 4 ورق مترودینازول طبق مطالعه از اینترنت مصرف کردم و خوب شدم مجددا طی رابطه باز احساس سوزش خفیف در مجرا بیشتر سر آلت رادارم ولی با مصرف مترودینازول دیگر خوب نشد ضمنا آزمایش ادرار هم هر دو بار سالم بود ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ : با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید.  [ 1392-10-27 12:36:41 ]
سوال : سلام آقای دکتر، وقتتون بخیر. می خواستم بپرسم آیا تغییر رنگ بسار جزئی لباس در طول روز، در حین استفاده از قرص فنازوپیریدین، دلیل بر داشتن بیماری بی اختیاری ادراریه؟ چون من وقتی این قرص رو استفاده می کنم، تو لباسم در کل روز لکه زرد کم رنگ وجود داره، در حالی که وقتی تو دستشویی خودم قطره ای از ادرار رو به لباسم انتقال میدم، خیلی پر رنگ تره! و همچنین من مبتلا به وسواس در کنترل ادرارم، و اکثر مواقع حس خروج بسیار کم ادرارو دارم. لطفا منو راهنمایی کنین، ممنون. من دختر 22 ساله.
پاسخ : با درود.فنازوپریدین علاوه بر ادرار وارد ترشحات دیگر بدن نیز ممکن است بشود بنابراین تغییر رنگ مختصر لباس زیر شما الزاما به معنای مشکل دار بودن شما نیست.نگران نباشید.به احتمال زیاد مشکلی ندارید.  [ 1392-10-27 08:48:33 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. مرد 34 ساله هستم 4 ساله که ازدواج کردم. در جوانی به شدت دچار خود ارضائی بودم بعد از ازدواج فهمیدم که به زود انزالی و سستی الت دچار شده ام ( بعد از دخول 20 ثانیه بیشتر دوام نمی آورم )از مکمل پودر جنسینگ و ادویه جات نیز استفاده کردم ولی تاثیری نداشت. لطفاً راهنمایی بفرمایید تا از این موهبت و لذت خدا دادی بهره کافی رو ببرم. با تشکر
پاسخ : با سلام.هم انزال زودرس و هم اختلال نعوظ درمان دارویی دارد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.ضمنا ارتباط اثبات شده ای بین خود ارضایی و زودانزالی وجود ندارد.  [ 1392-10-27 08:46:08 ]
سوال : دکتر جون سلام.همسر من 32 سال سن داره توی بچگی 3 بار عمل فتق بیضه انجام داده. اندکی آنزیم های کبدیش مشکل دارند. ما یکسال ازدواج کردیم میخواستیم اقدام به بارداری کنیم که برای اطمینان بیشتر آزمایش اسپر انجام دادن.متاسفانه توی اسپرموگرامشون مشخصشد حجم اسپرمشون توی سی سی 15 میلیون مولتیلیتیشون 30 درصد و مورفلوژیشون 5 درصده. دکتر زنان بهم گفته حداقل کاری که باید برای بچه دار شدن انجام بدی آی یو آی هست که اگه اونم جواب نداد باید بری میکرو. دارم دیونه میشم دکتر. چی کار کنم؟توروخدا کمکم کنید
پاسخ : با سلام.فعلا صبر داشته باشید.اگر با یک سال نزدیکی منظم و بدون پیشگیری بچه دار نشدید برای انجام آزمایش اسپرم مجدد و شروع درمان اقدام کنید.  [ 1392-10-27 08:44:05 ]
سوال : سلام خسته نباشید شوهر من ازمایش داده نورمال مورفولوژی 7%و count,m,ml=51 وrapid progressive=9.1 و progressive=16.4 وtotal=25.5% و non=14.1 و total motiliyt=39.6 و nonmotile=60.4 و round cells=0 و viability=72 و پاتولوژی = 93 و حیدپاتولوژی= 74 و midpiece=9 و تیل پاتولوژی = 5 و تی زد ای = 1.2 میخواستم بدونم بچه دار میشیم یا نه شوهرم 37 سالش اگر نمی شم آیا با دارو حل میشه مشکلمون ممنون میشم سریع جواب بدین خیلی نگرانم
پاسخ : با درود.تعداد اسپرمهای ایشان طبیعی است ولی شکل نرمال و حرکت آنها کمتر از طبیعی است.البته با فقط یک آزمایش نمی توان قضاوت دقیقی کرد.  [ 1392-10-27 08:41:53 ]
سوال : سلام.من23سالمه و متاهل.مایع منی من بعد انزال در کمتر از1دقه تبدیل به مایع میشود بطوریکه خیلی روان میشود و از حالت سفیدی به آبی زلال تبدیل میشود.همچنین احساس میکنم منی من حالت چسبندگی داره و کش نمیاره.مشکلی به نظرتون وجود داره و پرش هم نداره؟ممنون
پاسخ : با درود.شما مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1392-10-27 08:39:32 ]
سوال : سلام دکتر من 2 ماهه عمل فتق سمت راست انجام دادم خوب شدم اما ناحیه عمل یکم سر هت ایا این همیشه سر میمونه یا از بین میره
پاسخ : با درود.طبیعی است و به تدریج بهبود می یابد.این حالت به علت برش عصبهای حسی پوست در حین عمل است.این عصبها بسیار نازکند و دیده نمی شوند.  [ 1392-10-27 08:38:05 ]
سوال : سلام خسته نباشید دکتر. آیا استفاده از اسپره تاخیری ضرر داره ؟برای درمان زود انزالی؟متشکرم
پاسخ : با درود.ضرری ندارد ولی دو مشکل را ایجاد می کند.اول اینکه لیدوکایین با کاهش حس انتقالی از آلت به مغز باعث کاهش ایمالسهای ارسالی از مغز به آلت برای حفظ نعوظ می شود وممکن است موجب اختلال نعوظ شود یعنی ممکن است اختلال انزال برطرف و اختلال نعوظ ایجاد شود.عیب دیگر آن اینست که با بی حس کردن مخاط واژن طرف مقابل ،موجب کاهش لذت جنسی و به تاخیر افتادن یا عدم ارگاسم در زن می شود.بنابراین باید بلافاصله قبل از نزدیکی از روی الت شسته شود.  [ 1392-10-27 08:36:26 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences