قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و آتیه سازان حافظ و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه این مطب با بیمه نیروهای مسلح قرارداد ندارد
آدرس مطب
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و عرض ادب، آیا نزدیکی کردن کسی که واریکوسل دارد با همسرش برای مرد ضرر دارد یا نه؟ممنون از لطف شما
پاسخ : با درود.خیر.ضرری ندارد.نگران نباشید.  [ 1393-01-03 20:33:33 ]
سوال : سلام آقای دکتر. برداشتن کیسه صفرا با جراحی لاپاراسکوپی بعدها برای بیمار مشکل ساز نمیشه؟ چرا صفرا رو برمیدارن؟
پاسخ : با سلام. این سوال ارتباطی با حیطۀ تخصصی من ندارد.با متخصص جراحی عمومی مشورت فرمایید.  [ 1393-01-03 20:30:22 ]
سوال : با سلام پسری هستم 31 ساله و از سن 16 سالگی خود ارضایی می کردم من چند سالی است که خیلی دوست دارم ازدواج کنم و نیازهای جنسیم رو از راه درست بر طرف کنم ولی ترس اینکه در ازدواج نتوانم طرف مقابلم را راضی کنم مرا همیشه اذیت کرده و پا پس کشیده ام در ضمن تصاویر و عکسهای غیراخلاقی مرا دچار التهاب می کند و باعث می شود که به صورت غیر ارادی مایع لزج مانندی از آلت تناسلیم بیرون بیاید و همچنین دچار نعوظ کامل نمیشوم خواهشمندم که اولا مرا راهنمایی بکنید که آیا با این وضعیتم می توانم ازدواج کنم دوما به من بگویید که با توجه به اینکه در مشهد ساکن هستم با پیش چه دکتر متخصصی بروم واگر دکتر معرفی کنید ممنون می شوم
پاسخ : با درود.1- بله.برای ازدواج مشکلی ندارید. 2- هنگام تحریک جنسی و قبل از انزال خروج این ترشحات شفاف کاملا طبیعی است و اگر نباشد غیر طبیعی است. این ترشحات غدد مجرایی هستند و نقش لوبریکانت دارند و نجس نیستند.نیازی به دارو و درمان هم ندارند. 3- در مشهد می توانید به آقای دکتر آهنیان (متخصص ارولوژی و فوق تخصص اندویورولوژی) مراجعه فرمایید:مشهد-خیابان احمد آباد-عارف 2-ساختمان سپهر-طبقه همکف-تلفن 8447132  [ 1393-01-03 20:27:28 ]
سوال : با سلام جناب آقای دکتر ضمن تشکر از وقتی که برای جواب دهی به سوالات کاربران صرف می کنید من 33 سال سن دارم و متاهل هستم و دارای واریکوسل هستم به طوریکه با دست میتوان رگهای آن را حس کرد و برای بچه دار شدن اقدام کردم و بعد 6 هفته پزشک مامایی تشخیص داد که قلب جنین تشکیل نشده است و پس از یک هفته جنین سقط شد . حال سوال من اینست که ممکن است از واریکوسل باشد و اگر برای بارداری بعدی بخواهم اقدام کنم چه کاری بایستی انجام دهم ؟ با تشکر فراوان
پاسخ : با درود.واریکوسل در موارد اندکی باعث ناباروری ممکن است بشود ولی اگر بارداری رخ دهد اثبات نشده است که موجب ناهنجاریهای جنینی شود.برای بارداری بعدی اقدامی لازم نیست.  [ 1393-01-03 20:25:01 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید اقای دکتر مدتی هست درد خفیف در بیضه چپ دارم بعد از ازمایش سونوگرافی نتیجه ازمایش به اینصورت است بیضه چپ شدیدا کوچک بوده (12*25 میلیمتر)-اکو در این سمت پایین است. اپیدیدم سمت چپ نیز کوچک است و دیلاتاسیون وریدها در سمت چپ بقطر 2.5 میلیمتر است. من به چند ارولوژیست مراجعه کردم گفتند که وارکوسل دارید ولی به دلیل اینکه بیضه چپ کوچک است لازم نیست عمل شود در ضمن اخرین ازمایش اسپرم به اینصورت است: volume 3-ph8-total sperm count 40-abnormal 60-class a 0- class b 25 است. اقای دکتر در کل نتیجه چگونه است خیلی نا امید هستم.ایا امید برای باروری هست؟ در ضمن من مجرد هستم. با تشکر
پاسخ : با درود.من هم موافقم که عمل نمی خواهید.در آزمایش اسپرم سه فاکتور مهمتر از بقیه هستند:1- تعداد اسپرمها 2- حرکت اسپرمها 3- شکل اسپرمها.در آزمایش ایشان تعداد و شکل اسپرمها در حد طبیعی هستند ولی حرکت اسپرمها کمتر از حد طبیعی است که در افراد مجرد می تواند طبیعی باشد و الزاما به معنی کاهش قدرت باروری نیست.صبر داشته باشید.اگر بعد از ازدواج با یک سال نزدیکی منظم و بدون پیشگیری بچه دار نشدید برای انجام آزمایش اسپرم و شروع درمان اقدام کنید.ضمنا نمی توان فقط از روی یک آزمایش اسپرم قضاوت درستی کرد.  [ 1393-01-03 20:15:52 ]
سوال : با تشکر خالصانه از دکتر عزیز .دکتر جان بنده 34سال سن دارم ازمایش نطفه انجام دادم . نتیجه به شرحی است که میگمsemen volume نتیجه 0/50-بعدیmotile sperms نتیجه 48.68بعدی round cellنتیجه 2.35-بعدی WBc نتیجه 2-3.حالا با این تفاسیر من باید چکارکنم تا به حالت نرمال برسه .ممنونم از راهنمایتان .
پاسخ : با درود.آزمایش ناقص است.در آزمایش اسپرم سه فاکتور مهمتر از بقیه هستند:1- تعداد اسپرمها 2- حرکت اسپرمها 3- شکل اسپرمها.شما تعداد و شکل اسپرمها را ذکر نکرده اید.  [ 1393-01-03 20:11:02 ]
سوال : من پسری 17 ساله ام بعضی وقتا در اثر فشار بسیار کم به بیضه ها یا ضربات کوچک و کم خوردن بیضه ام درد میگیرد علت ان چیست و آیا راه حلی برای درمان ان وجود دارد؟
پاسخ : با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید.  [ 1393-01-03 20:01:28 ]
سوال : سلام آقای دکتر می خواستم بدونم که تحریک جنسی مجدد یک مرد به فاصله کمتر از 10 دقیقه از تحریک قبلی آیا ضرر دارد؟ بین دو تحریک جنسی برای یک مرد چه قدر فاصله باشد تا آسیبی به فرد نرسد؟ آیا کسانی که به زود انزالی مبتلا هستند می تونند از این روش استفاده کنند؟ چه جوری می شود زود انزالی را درمان کرد؟ با تشکر
پاسخ : با درود.1-خیر.ضرری ندارد. 2-بعد از یک بار انزال مرد دچار یک دوره تحریک ناپذیری(Refractory period) می شود که ممکن است چند دقیقه تا حتی چند روز طول بکشد که در این مدت نعوظ و انزال مجدد رخ نمی دهد.قانونی در این مورد وجود ندارد و بسته به شرایط روحی و روانی و وضعیت هورمونهای جنسی و ... در افراد مختلف دفعات و فواصل آن متفاوت است و حتی در یک فرد نیز در زمانهای مختلف متفاوت است.3- بله.یکی از روشهایی که افراد مبتلا به زودانزالی می توانند استفاده کنند همین است.  [ 1393-01-03 18:45:46 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید ببخشید من 2 ماه پیش به دلیل عدم باروری با خانمم به دکتر رفتیم . حدود 3 ماه تلاش کردیم اما بی فایده بود. دکتر آزمایش اسپرم برای من نوشت. در آزمایش همه چیز نرمال بود فقط سرعت حرکت اسپرم 31% بود که نرمال زده بود 40%. به نظرتون تاثیر این سرعت اسپرم که حاملگی رخ نمی دهد؟ بعد دکتر گفت مشکل خاصی نیست دارو داد گفتن به مدت 3 ماه مصرف کنید. پنتوکسی فیلین 400 و کارنی تین و ویتامین E400 و اوومید. الان 2 ماهه اینا رو می خورم ولی از رو کنجکاوی رفتم یکبار دیگه آزمایش دادم دیدم از 31.3 % شده 31.6 % همین!!!!!!! آیا تا 3 ماه تمام نشه اثر کامل نمیکنه؟ آیا تاثیری نداره؟
پاسخ : با درود.اثر داروهایی که برای بهبود کیفیت و حرکت اسپرمها تجویز می شوند حداقل سه ماه بعد در آزمایش اسپرم ظاهر می شود.ضمنا اگر کل مدت عدم پیشگیری شما کمتر از یکسال بوده است هنوز برای تصمیم گیری زود است و باید صبر داشته باشید.  [ 1393-01-03 15:47:16 ]
سوال : سلام اقای دکتر پسری 28 ساله هستم من استمنا که میکنم سر التم اگه ادرار کنم میسوزه تا چند ساعت علتش چیه قبلا ها گاهی میشد ولی الان معمولا یک بار در میون این اتفاق میفته علتش چیه و باید چی کار کنم؟
پاسخ : با درود.طبیعی است و جای نگرانی نیست.  [ 1393-01-03 15:41:11 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید بنده بیماری تناسلی واریکوسل دارم ، وظاهرا باید عمل بشم . میخواستم بدونم برای این بیماریم که درمان بشه ، زمان مهم هست یا خیر ؟ یعنی آیا میتونم عملم رو به تعویق بندازم؟و اینکه مشکلی پیش نمیاد ؟
پاسخ : با درود.واریکوسل درجه 3(شدید) نیاز به عمل دارد ولی اورژانسی نیست و می توان تا چند ماه آن را به تاخیر انداخت.  [ 1393-01-03 15:35:55 ]
سوال : با سلام پسری 22 ساله هستم مشکلم زیادی ذفعات ادرار است همچنین گاهی پهلوهایم تیر میکشد بعضی اوقات بعد از دفع دچار درد بیضه میشوم خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-03 15:34:28 ]
سوال : باسلام.من پسري بيست ساله هستم ومجرد در بيضه هايم کمي درد داشتم بد از چند وقت به دکتر مراجعه کردم ايشان گفتند گريد 2 یا3 است چون درحالت استاده واضه مشخص است حتي خودم هم ميتوانم ببينم.سونوگرافي رفتم تشخيص دادند گريد 3 با 3ميليمتر ونيم است.وقتي جواب را براي دکتر بردم با اينکه مرا يادشان نبود گفتند چرت نوشته شما همان دو هستيد وبايد سريع بياييد مراجعه کنيد براي عمل.ميخواستم بپرسم ايا ايشان درست گفته اند يا نه؟.چون محصلم واگر بخواهم براي معافيت به کميسيون نظام مراجعه کنم بايد ترک تحصيل کنم وگرنه نميشود انها مرا معاينه کنند بايدمطمءن شوم وسوال ديگرم اين است که چگونه ازگريدي که دارم مطمءن شوم؟ با تشکر
پاسخ : با درود.ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین بدون معاینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است و نیاز به عمل دارد یا نه؟واریکوسلی که درحالت ایستاده و بدون زورزدن قابل مشاهده باشد درجه 3 است و واریکوسل درجه 3(شدید)معافیت دارد.البته کاملا در این مورد سلیقه ای عمل می شود و ممکن است علیرغم اینکه کسی واریکوسل درجه 3 دارد در کمسیون پزشکی نظام وظیفه او را گرید دو تلقی کرده و معاف نکنند.  [ 1393-01-03 15:32:05 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید آقای دکتر بنده 22سالمه و اندازه الت من 9سانت می باشد آیا دارویی هست برای درمان یا به شما مراجعه کنم
پاسخ : با درود.باسلام.این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . به تازگی در مورد وسایل کشنده مثل لارجر باکس و ... که با کشش مکانیکی باعث افزایش طول آلت میگردند مطالعاتی انجام شده و افزایش طول آلت در برخی از آنها تایید شده است اما درمورد عوارض کوتاه مدت و درازمدت این وسایل واین که آیا بتوان به عنوان یک روش مطمئن و بی عارضه آن را به متقاضیان معرفی کرد نیاز به مطالعات بیشتر وجود دارد.ولی در رفرنسهای معتبر ارولوژی هیچ جایگاهی برای این وسایل وجود ندارد و آثار دراز مدت آنها تایید نشده است.اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید. طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن). در بسیاری از موارد به علت چاقی ، قسمت عمده طول آلت در چربی ناحیه ریشۀ آلت پنهان می شود و طول آلت بسیار کمتر از آنچه که هست به نظر می آید در حای که طول آن طبیعی است.  [ 1393-01-02 14:01:11 ]
سوال : سلام اقای دکتر من 23 سالمه مدت 2 هفته هست که متوجه شدم منی ام رنگش تغییر کرده و قهوهای رنگ شده .مشکلم چیه؟باید چیکار کنم؟ با تشکر
پاسخ : با سلام.تغییرات گاه به گاه رنگ مایع منی در این حد طبیعی است و نیاز به اقدامی ندارد.ولی اگر لخته های خون در آن مشاهده می شود به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-02 13:56:42 ]
سوال : سلام من 29 ساله هستم و تقریبا دو ماهه که یک درد مبهم خفیفی در بیضه سمت چپم دارم البته بیشتر روز ها این درد وجود ندارد . به دکتر اورولوزی مراجعه کردم بعد از سونو گرافی گفتند واریکسل گرید 2 دارم و خودشون هم با معاینه گفتن یک کیست زیر بیضه چپم هست ( که البته برای خودم هم قابل لمسه و قبل از دو ماه قبل نبوده یا کوچیکتر بوده ) و گفتن نیازی به عمل نیست . ضمنا بعد از خروج منی چه به طور کامل و چه مقدار کمی بعد از ادرار این درد بیشتر میشه میخواستم از خدمتتون خواهش کنم پاسخ بدید که این درد مبهم از چیه ؟ آیا برای ازدواجم مشکلی ایجاد میکنه؟احتمالش هست عصبی باشه چون چند ماهه قرصهای کاهش اضطراب مصرف میکنم؟
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .با این حال به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.  [ 1393-01-02 13:36:56 ]
سوال : به خاطر جلوگیری از انزال رگی نبض دار نازک از ابتدا تا نوک التم برجسته شد و درد گرفت چند ساعت بعد دیدم که درحالت عدم نعوظ رگ سیم مانند تا دو سه سانتی التم وجود دارد بعد از1 هفته که رگ از بین رفت به دکتررفتم چیزی ندید گفت چیزی نیست بعد از یک ماه برای تست التم رو تحریک کردم دوباره رگ تا دوسه سانت نمایان شد و به خاطر خون وارد شده به پشت ان درد کرد که گفتم یک دفعه امکانش هست بترکه میدونید حس کردم رگ تا دو سه سانتی التم دیوارش گشاد شده اقای دکتر با توجه به وجود نبض در رگ احتمال میدم سرخرگه خیلی استرس دارم رگ پاره بشه کمکم کنید.ایمیلم ah_pershiyanهست خواهش میکنم جهت دیدن عکس با ایمیلم مکاتبه کنید
پاسخ : -با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید.  [ 1393-01-02 13:32:36 ]
سوال : با عرض سلام جناب دکتر 2 سالی میشود که زیر آلتم نزدیک بیضه ها جوش های ریز آبکی به تعداد 3 یا 4 تا میزند که خارش بسیار دارد که با خارش کنده و بعد از 2 یا 3 روز بهبود میابد و بعد از چند ماه دوباره تکرار میشود. خواهش میکنم دارویی جهت درمان به من معرفی کنید. سپاسگرارم
پاسخ : با سلام. اگر تماس جنسی داشته اید یا متاهل هستید با این مشخصاتی که فرموده اید احتمال دارد به هرپس(تبخال) تناسلی مبتلا باشید البته بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-02 13:31:23 ]
سوال : باعرض سلام وخسته نباشي حضور شما وهمكارانتون . من مردي30 ساله هستم .دو ماهي هست كه زود به ارضاع ميشم شايد كمتر از 15 ثانيه.ولي قبل از اون تا دودقيقه .به همين خاطر رفتم دكتر .گفت چون دركودكي بد ختنه شدي پوست الت شما نازك هستش ومقداري از پوست به سر التم چسپيده ودر هنگاه نعوظ سر التم به پايين انحراف داره يعني ميكشه پايين كه بعداز نزديكي كمي درد دارم .اقاي دكتر به من گفت كه جراحي كنم ولي هزينه جراحي 5500000.پنج ميليون پانصد هزار تومان گفت كه خيلي برام سخته. خواستم راهنماي كني يا يه دكترمعرفي فرماييد تا با دفترجه تاميين اجتماي استفاده كنم بازهم ازشما بسيار سپاسگزارم
پاسخ : با درود.معاینه لازم است.نازکی پوست آلت موجب زودانزالی نمی شود.ضمنا این عمل چنین هزینه ای ندارد(تلبته باید با معاینه دید که اصلا نیاز به عمل دارید یا نه؟).بفرمایید که در کدام شهر هستید تا از همکاران کسی را معرفی کنم.  [ 1393-01-02 13:29:13 ]
سوال : سلام من جوانی 25 ساله هستم مدت 5 سال پیش شایدم بیشترتا الان, گه گداری ازبیرون آمدن مایه منی در حالت ارضا با فشار دادن مجرا جلوگیری کردم حدودا 6 سالی هست که هنگام ارضا مایه منی به رنگ سبز و سفت و کمی بد بو دارم ضمنا فقط سیگار مصرف میکنم و سابقه ی سنگ کلیه نیز دارم و ادرارم زرد بوده و در طول روز هرچه بیشتر مایعات مصرف میکنم رقیق تر میشود و هربار تعداد ارضا شدنم در طول هفته بیشتر میشود مایع منی رقیق تر و کاملا نرمال است آقای دکتر آیا شرایط من در بچه دار شدن مشکل ساز است آیا احتمال عقیم بودنم هست خواهش میکنم جواب قاطعی به من بدهید واقعا شرایط روحی بدی دارم و به خاطر این مسئله ازدواج نکرده ام
پاسخ : با درود.این مواردی که فرموده اید موجب عقیمی نمی شود.با این حال اگر می خواهید در مورد باروری خود آگاهی قطعی داشته باشید با یک آزمایش اسپرم ساده می توانید از نگرانی خارج شوید.  [ 1393-01-02 13:26:34 ]
سوال : باسلام؛دخترم دوماه و بیست وسه روزه است؛در سونوگرافی ماه هفت بارداری گفتن که لگنچه هر دو کلیه جنین مادرزادی خارج است؛الان باید چکار کنم‏?آیا مشکلی براش پیش میاد‏?آیا درمانی دارد‏?‏
پاسخ : با درود.باید سونوگرافی توسط یک متخصص سونوگرافی معتبر تکرار شود.  [ 1393-01-02 13:24:07 ]
سوال : سلام اقای دکتر . یه راهنمایی قانع کننده میخوام .دختر22 مجرد.واینکه 2 سال پیش متوجه شدم عفونت ادراری دارم . بعضی وقتا صبح ها متوجه نمیشم که کی مثانه این همه پر شده ک وقتی از خواب بیدار میشم متوجه درد و پر بودنش میشم .و اینکه اگر دیر برم دستشویی کامل نمیاد و هی مکث داره بعد از نیم ساعت دیگه که برم کامل بیرون میاد .بعضی وقتا مثانه ی من درد میگیره انگار باد داره و بعد باعث میشه مقعدم تیر بکشه . این اخیرهم بمدت 3/4 روز شبها از خواب بیدار میشدم به اندازه ی 3/4 بار...منی که 1 بار رو هم به زور میرفتم این قضیه منو ناراحت کرد الان بهترم.فقط اینکه من استرس هم دارم خفیف .
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-02 13:22:34 ]
سوال : با سلام آقای دکتر یک هفته پیش تکرر ادرار پیدا کردم . وقتی هم میرفتم دستشویی حالت ادرار داشتم اما چیزی نمیومد. به دکتر زنان مراجعه کردم پس از معاینه گفتند که هیچ عفونتی نداری و واسم آزمایش ادرار نوشتم. دیروز که نتیجه آزمایشو گرفتم دیدم که توو ادرارم خون نشون داده. اما چون دیر وقت بود نتونستم دکتر برم. وقتی رفتم دستشویی دیدم ادرارم صورتی شد و خون داخلش بود. آقای دکتر با توجه به اینکه هیچ دردی ندارم امکان داره این نشانه سرطان مثانه یا کلیه باشه. البته باید عرض کنم که از نظر ارثی هیچ سابقه سرطانی نداریم.
پاسخ : با درود.سن خود را ذکر نکرده اید.اگرچه وجود خون در ادرار می تواند یکی ازعلائم سرطان مثانه یا کلیه باشد ولی در شما به نظر نمی رسد اینگونه باشد.سونوگرافی لازم است.با توجه به علائم دیگری که ذکر فرموده اید بیشتر به عفونت ادراری باید فکر کرد.  [ 1393-01-02 13:21:34 ]
سوال : سلام آقای دکتر. پسری 29 ساله هستم که به علت اینکه خیلی زود تحریک میشدم تخلیه منی زیاد داشتم. اگر منی خود را بیش از یک هفته تخلیه نکنم ذرات کریستالی بعد از ادرار از من خارج میشه که بعد از آن چند روز پروستاتم ملتهب و درد دارد. باید چی کار کنم؟ با تشکر
پاسخ : با سلام.این ترشحات ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند که بخشی از ترکیبات تشکیل دهندۀ مایع منی در آنها ذخیره می شود و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است.نیاز به اقدام خاصی ندارید.  [ 1393-01-02 13:18:51 ]
سوال : با سلام پسری 25 ساله هستم که مدتی است دچار تکرر ادرار شده ام.درد -خون -سوزش وجود نداردفقط تکرر ادرار است البته در بعضی روزها.شبها تکرر ندارم.گاهی اوقات دوشاخه هم میشود.پزشک بعد ازدادن ازمایش قند و کشت ادرار وسونو گرافی از مثانه پر و خالی و پروستات گفت سالمی و مشکلی نداری و تکرر به علت استرس وسرمایی بودنت است و به من برای یکماه تولترودین تدافارم داد ولی خوب نشدم بعضی روزها تا20بارهم دستشویی میروم.زور زیادی نباید هنگام ادرار بزنم ولی تا احساس ادرار کنم باید تخلیه کنم مشکل چیست؟باتشکر.
پاسخ : با درود.نمی توان تشخیص دقیقی مطرح کرد .ممکن است طبیعی باشید و یا در اثر سرما یا استرس باشد.همچنین ممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.شرح حال و بررسی بیشتر لازم است.  [ 1393-01-02 13:16:28 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences