قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : اقای دکتر خسته نباشید میخواستم بپرسم میزان خطر ابتلا به هایپوسپادیاس باازمایش ژنتیک قابل پیش بینی هست یا خیر؟
پاسخ : با درود.خیر.قابل پیش بینی نیست.  [ 1392-11-24 21:09:57 ]
سوال : سلام آقای دکتر یک سوال من امید 18 سالمه و تاحالا نتونستم استمنا کنم یعنی هرموقع که شروع کردم به این کار آلت تناسلیم اول خارش و چنان سوزش میگیره که از دردش دست ازاستمنا کردن میکشم و بعد از چندقیقه شکل یاقیافه التم تغییر میکنه یعنی کوشت التم یه طورای باد میکنه شکلش عوض میشه ولی بعضی موقع ها تو خواب جنوب میشم ولی آب منیم سفید نیست یعنی اونجورکه تو فیلم ها دیدم نیست رنگش بعضی موقع ها بیرنگ به رنگ آب معمولی و بعضی موقع ها به رنگ زرد کمرنگه نمیدونم چیکار کنم پیش دکتر رفتم از بیضه هام _ مقعد _مثانه _الت نتاسلی _کلیه سونوگرافی گرفتم ولی دکتر گفت همشون سالمه چیزی نشون نمیده لطفا راهنماییم کنید.
پاسخ : با درود.مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1392-11-24 21:09:10 ]
سوال : سلام من دوبار در یک فاصله یک ماهه فراموش کردم سیفون توالت فرنگی را بکشم و دفعه بعد با خونی که گویا از مدفوع جدا شده بود بود ( تمام محیط آب خونی بود ) مواجه شدم . درد شدید ندارم و هیچ علامت دیگری هم نیست . فقط گاهی در هنگام دفع حس سوزش و درد دارم . به نظرتون چه مشکلی هست ؟ خیلی ممنون
پاسخ : با سلام. این سوال(خونریزی همراه با مدفوع) ارتباطی با حیطۀ تخصصی من ندارد.با متخصص گوارش مشورت فرمایید.  [ 1392-11-24 21:08:32 ]
سوال : با سلام من رابطه جنسی دخولی ندارم واز طریق خوردن شدیدو مالش توسط همسرم ارضا میشوم ولی گاهی در حین این عمل و زمان خوردن بیضه هایم درد کمی در این ناحیه احساس می کنم .آیا باید نگران باشم یا خیر ممنون
پاسخ : با درود.مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1392-11-24 21:07:55 ]
سوال : سلام ؛ 23 سال سن دارم ؛ و از 13 سالگی خود ارضایی می کنم و تا کنون از طریق طبیعی منی از من خارج نمیشه ؛ الان شرایط برای ازدواج مهیا شده اما چند وقته وقتی خود ارضایی می کنم می بینم منی با جهش بسیار کم و بسیار رقیق هستش ؛ میخاستم بدونم آیا به بیماری دچار شدم؟ آیا این اتفاق مشکلی برای بچه دار شدن ایجاد می کند؟
پاسخ : با درود.خیر.مشکلی ندارید و برای بچه دار شدن شما نیز مشکلی ایجاد نمی کند. (تاریخ سوال 5 آبان 92)  [ 1392-11-23 07:30:18 ]
سوال : سلام آقای دکتر ببخشید من بعد از ادرار از من یک مایعی خارج میشه منو خیلی نگران کرده این مایع سفید رنگ هستش تقریبا هر 3 روز یکبار اتفاق میفته یه سوال دیگه آیا خود ارضایی به کمر درد هم ربط داره
پاسخ : با سلام.1- این ترشحات ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند که بخشی از ترکیبات تشکیل دهندۀ مایع منی در آنها ذخیره می شود و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است.2- خیر.ارتباطی ندارند.  [ 1392-11-23 07:28:28 ]
سوال : سلام طبق سونو اخر سنگریزه هائی در پروستات دیده شده قبلا سنگ کلیه داشتهام که دفع شده درسونو اخر دیده نمیشودایا این سنگهها با دار قابل دفع است قطره سنکل موثر است یا نه باتشکر
پاسخ : با درود.رسوبات کلسیم در سونوگرافی پروستات اهمیتی ندارند و نیاز به سنکل یا داروی دیگری نیست. اگر سن شما بیش از 40 سال است آزمایش PSA لازم است.(تاریخ سوال 5 آبان 92)  [ 1392-11-23 07:25:16 ]
سوال : با سلام مردی 54 ساله هستم. در یکی دو سال اخیر میل جنسی من شروع به کاهش گذاشت و اکنون حتی بعد از یک یا دو ماه هم اگر صحنه تحریک کننده ای نبینم اصلا میل به نزدیکی در من پیدا نمیشود. آیا این طبیعی است؟ چه دارویی برای بهتر شدن وضعیت من پیشنهاد میکنید. با تشکر
پاسخ : با درود.اگر منظورتان افزایش میل جنسی است با دارو فقط کمی ممکن است بهبود یابد و تمام داروهایی که برای این کار استفاده می شوند مشتقات جینسینگ هستند.کاهش میل جنسی بیشتر در اثر علل روحی و روانی(استرس و مشکلات بین فردی با شریک جنسی یا جذاب نبودن شریک جنسی برای فرد و ...) است.البته هورمونها نیز در آن دخیلند و گاهی کم شدن هورمونها علت آن هستند.ولی اگر منظورتان افزایش نعوظ است ،علاوه بر علل روحی و روانی می تواند به علت بالا بودن فشار خون یا چربی خون یا بیماری قند و کم کاری تیرویید و مصرف برخی داروها باشد.کم بودن نعوظ با دارو تا حد زیادی قابل درمان است و سردسته این داروها ویاگرا(سیلدنافیل) است که اثرش حدود 1 ساعت بعد از مصرف شروع شده و 5 تا 6 ساعت دوام دارد و دیگری تادالافیل که اثرش 2 ساعت بعد شروع شده و حدو 36 ساعت دوام دارد.  [ 1392-11-23 07:23:00 ]
سوال : با سلام و سپاس فراوان. بنده جوانی 23 ساله هستم چند سال خود ارضاءی داشتم بعد از چند وقت دچار زود انزالی شدم،قبل از خود ارضاءی نزدیکی من حدود 10 الی 15 دقیقه بود ولی الان به محض نزدیکی 5 الی 8 ثانیه شده... چند وقت جستو جو کردم برای درمان و به قرص کانفیدو برخوردم! عوارض آن در چه حد است؟؟؟؟ مصرف کنم؟؟ در حال حاضر نزدیک یک سال و هفت ماهه که خود ارضاءی نداشتم،لطفا دلیل ابتلای بنده را به زود انزالی توضیح دهید؟؟؟؟؟؟؟؟ قبلا براتون سوال فرستادم ولی جوابی نگرفتم ممنون میشم اگه کمکم کنید. با تشکر.
پاسخ : با درود.1- ارتباط اثبات شده ای بین خود ارضایی و زودانزالی وجود ندارد. 2- قرص کانفیدو برای زود انزالی تاثیری ندارد. 3- در مورد علت زودانزالی به مقالۀ «انزال زودرس» در همین سایت( www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.  [ 1392-11-23 00:14:04 ]
سوال : سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر پسر 9ماهه ای دارم که از دوران جنینی هیدرونفروز خفیف داشت.بعد از تولد VCUG انجام شد و تشخیص رفلاکس دو طرفه گرید 2 داده شد.اخیرا سونوی دیگری انجام شد و گزارش سونوگرافی خبر از کلیه سالم داد و هیدرونفروز دیده نشد.حالا سوال من اینه که امکان داره رفلاکسش خوب شده باشه؟ باز هم باید VCUG انجام شه؟با تشکر
پاسخ : با درود.طبیعی بودن سونوگرافی ،وجود ریفلاکس را رد نمی کند و ممکن است هنوز ریفلاکس داشته باشند.البته معمولا ریفلاکس گرید دو خود به خود رو به بهبودی می رود ولی تشخیص قطعی آن با VCUGاست و باید سالانه یا دو سال یک بار تا زمان بهبودی انجام شود.  [ 1392-11-22 23:41:24 ]
سوال : با عرض سلام خدمت اقای دکتر قراتی من در حال خدمت سربازی هستم ودر این مدت رزه زیاد رفتم وبعد از مدتی بیضه سمت چپم کمی درد گرفت و پیش متخصص اورولوزی رفتم وان هم یه ازمایش اسپرم و ازمایش سونوگرافی برام نوشت وفهمیدم که واریکسل2.3 دارم ولی در ازمایش اسپرم مشکلی نداشت و دکتر متخصص مقداری برای من ویتامینe تجویز کرد ایا به نظر شما با این وضع خللی در باروری من ایجاد میشود یا نه . باتشکر از زحمات بی وقفتون
پاسخ : با درود.برای تشخیص واریکوسل معاینه لازم است.اگر شدید باشد عمل لازم است.فعلا اگر آزمایش اسپرم شما طبیعی بوده مشکلی از نظر باروری نخواهید داشت.  [ 1392-11-22 23:35:45 ]
سوال : اقای دکتر یک ماهه که از استرس اسایش ندارم خواهش میکنم کمکم کنید.به خاطر جلوگیری از انزال یکی از ورید های روی التم کاملا متورم شد فردا که التم رو نگاه کردم از اوایل تا یکی دو سانتی التم یک چیزی مثل نخ وجود داشت که خیلی راحت زیر پوستم حرکت میکرد انگار رگی از نوک التم کنده شده و در بالا جمع شده بعد از یک هفته کاملا ناپدید شد و دیگه زیر پوستم اثری از رگ ندیدم اشتباهم این بود که بعداز این ماجرا پیش دکتر رفتم اونها هم چیزی ندیدند و گفتند مشکلی نیست (دکتر من ادم حساسی نیستم که الکی پیش دکتر برم به نظرتون چه اتفاقی افتاده)الان رگ قرینه اون مشخصه ولی اون اصلا..
پاسخ : با درود.مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1392-11-22 23:30:01 ]
سوال : سلام اگر با خوردن قرص افزایش میل جنسی(مثل افرودیت با تجویز دکتر) ریزش مو به طور شدید زیاد شود(با داشتن سابقه ریزش به طور معمولی) چه نوع از ریزش مو می باشد و برای درمان ان چه کار باید کرد؟
پاسخ : با درود.افرودیت موجب ریزش مو نمی شود.اگر ریزش موی شما به شدت زیاد شده است باید به دنبال علل دیگر بود.با متخصص پوست مشورت فرمایید.  [ 1392-11-22 23:27:57 ]
سوال : سلام جناب دکتر من واریکوسل گرید 3 سمت چپ و گرید 1 سمت راست دارم.و این هفته برای معافیت سربازی به کمیسیون معرفی شدم.متاسفانه بیشتر مواقع کیسه بیضه من سفته و عروقش مشخص نیستند حتی وقتی که بدنم رو گرم نگه میدارم.البته سونوگرافی گرفتم و گرید 3 رو تایید کرده..چطور میتونم بیضه هام رو شل تر کنم تا گرید 3 مشخص بشه با سپاس فراوان
پاسخ : با سلام.اگر قبل از معاینه در محیط کاملا گرم باشید کیسه بیضه ها شل و نازک تر شده و وریدها بهتر دیده می شوند.همچنین اگر هنگام معاینه نفس عمیقی کشیده و نفس خود را حبس کنید فشار داخل شکم بالاتر رفته و وریدها برجسته تر می شوند.  [ 1392-11-22 14:39:33 ]
سوال : سلام آقای دکتر به دلیل کم قطر بودن آلتم مدت یک هفته است از روش پنیمور استفاده می کنم سه روز است که متوجه شدم سمت راست التم در حالت خوابیده متورم شده است هیچ دردی و سوزشی ندارد . البته این تورم شبیه تاول ضخیم است و بدون اینکه مایعی داخلش باشد و سوزش یا دردی هنگام لمس داشته باشد. ایا این یک عارضه است یا نشانه ی کلفت شدن آلتم. ایا کلفتی آلت در روش پنیمور از سطح آلت شروع می شود؟ ممنون اگر زود تر جواب بدهید.
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست.این روش هیچ تاثیری در افزایش قطر یا طول آلت ندارد.  [ 1392-11-22 14:37:55 ]
سوال : سلام.جناب دکتر من قبلا اب هوسم زود می اومد.وقتی تحریک می شدم و ارصا نمی شدم و بعد ادرار می کردم بیضه هام ورم می کرد و درد می اومد.زیر شکمم هم به شدت درد می اومد.به دکتر مراجعه کردم واسم ژلوفن و دولوکدین تچویز کرد.مشکلم حل شد اما مانند قبل شهوت ندارم.در ضمن در دورانی که از دولوکدین استفاده می کردم نزدیکی کردم با کسی اما هیچ هسی نداشتم و ارصا هم نشدم.التم هم نعوظ پیدا می کرد اما دوباره می خوابید.می خواستم ببینم مشکبی هست؟؟ ممنون میشم جواب بدین
پاسخ : با درود.به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.  [ 1392-11-22 14:36:50 ]
سوال : سلام آقادکتر؛پسر28سالومجرم؛ماه پیش استمناداشتم؛اونحین بکمرخوابیدم یکلحظه حسکردم کسی میخادبیادتواتاق؛ترسیدم ودرآنحین کهدستم راازبالابپایین آلت میکشیدم,حسکردم یکجریان خونروهمرا دستمکشیدم پایین وآخرآلت یکگلوله خونمرگی ایجاشدونعوظم ناگهان خابیدبدون دردیاورم؛بعد2روزدکترمعاینمکردوگفت مشکلیندارم؛دوسونوکردم:کالرداپلربدون پاپاورین وباپاپاورین؛باپاپاورین آلتم زودنعوظکردامابعد4ساعت بمن2قرص دادتانعوظم خابید؛دکترگفت مشکل دروریدوعروق وجسم غارندارم؛مشکلم الان نعظ صبگاه ندارم ومحدودنعظ شبانگه دارم,ختنگاه قلقک قبلونداره,انگارسردشدموآلتم بیحسشده؛باتحریک زیادنعوظمیشه وسفت نیس وزودمیخابه,و انگار رنگش زردشده؛ممنون
پاسخ : با درود.به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.در ضمن لطفا دفعات بعدی در نگارش دقت بیشتری بفرمایید تا قادر به پاسخگویی باشم.  [ 1392-11-22 14:34:40 ]
سوال : با سلام و عرض ادب گاهی صبحا که از خواب پا میشم چند قطره مایع غلیظ تر از ادرار ازم خارج میشه و من اثرش رو روی لباسم میبینم. بیش از 2 سالیه که اینطور هستم – مایع خارج شده همیشه چند قطره کوچک و غلیظ هست - معمولا زمانی که هوا سرد باشه و یا در خواب به خودم بپیچم این اتفاق بیشتر می افته ممنون از لطفتون
پاسخ : با درود.معاینه لازم است.ترشحات شفاف هستند یا سفید متمایل به شیری؟اگر شفاف هستند مشکلی نیست. (تاریخ سوال سوم آبان 92)  [ 1392-11-22 14:33:29 ]
سوال : با سلام. ایا در دخترها خون در ادرار باشد.مشکل چیه؟در زمان قاعدگی هم نباشد.سونوگرافی وعکس هم چیزی نشان نداده ولی درد شدید در کلیه راستم ومثانه دارم.مشکلم چیه؟ کاربر گرامی ،
پاسخ : با درود.علل آن متفاوت است.آیا خودتان خون دیده اید یا فقط در آزمایش ادرار خون گزارش شده است؟اگر سونوگرافی طبیعی بوده و فقط خون در آزمایش ادرار دیده شده و همراه با دفع پروتئین و ... نبوده است معمولا علت مهمی ندارد ولی پیگیری لازم است.(با سونوگرافی و آزمایش ادرار)  [ 1392-11-22 14:26:14 ]
سوال : ا سلام و خسته نباشید خدمت شما.سلام پسری هستم 23 ساله. آقای دکتر من یک مشکل واسم پیش اومده که هنگام ادرار کردن مقداری آب منی از آلتم خارج میشه،خود ارضایی هم داشتم اما اواخر تقریبا ترک کردم و چند ماهی یک بار انجام میدم. میشه لطفا بفرمایین مشکل من چی هست و راه درمان آن چی میتونه باشه؟ و سوال دیگر این که بعضی مواقع اگر کمی دیر برای دفع ادرارم اقدام کنم. در قسمت زیر شکم و بالای مثانه درد شدیدی رو دارم و هنگام دفع ادار احساس میکنم که مقداری از ادرارم دفع نشده. در این مورد هم لطفا راهنمایی کنین. ممنون
پاسخ : با درود.1- با سلام.این ترشحات ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند که بخشی از ترکیبات تشکیل دهندۀ مایع منی در آنها ذخیره می شود و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است.ربطی هم به خودارضایی ندارد. 2- نیاز به انجام سونوگرافی از سیستم ادراری هست.  [ 1392-11-22 14:25:19 ]
سوال : با سلام مردی 54 ساله هستم و یک ماهی است عفونت مثانه گرفته ام.نتایج آزمایش fpsa=0.6, fpsa/psa=0.1 , psa = 6.1, bacteria= many , Nitrite = positive +1 , W.B.C.=many, RBC: 0-1 , Gram&Shape: GNB: Gram Neg.Bacilli, EP: 0-1, Pathogen: E.coli, Sensitive: FM-Nitrofurantoin, Intermediate: CT-Cefotaxime. GM-Gentamicin, پزشک برای درمان 10 عدد آمپول جنتا مایسین روز ی دو عدد و قرص نیتروفرونتیون تجویز کرده ولی بعد از گذست 4 روز بهبودی محسوسی حاصل نشده. آیا لازم است دارو را عوض کنم؟ نگران هستم دارو اثر نکند. خیلی بسختی میتونم ادرار کنم و در عذاب هستم
پاسخ : با درود.آزمایش ادرار و علائم شما نشانگر یک عفونت ادراری است.با توجه به نتیجه آزمایش احتمالا با همین داروها بهبود خواهید یافت(و الان که بیش از سه ماه از تاریخ سوال می گذرد احتمالا بهبود یافته اید).حداقل باید دارو یک هفته ادامه یابد و در صورت عدم پاسخ به دارو بعد از این مدت باید در مورد تعویض دارو تصمیم گیری کرد.  [ 1392-11-22 13:04:40 ]
سوال : پسری 21 ساله فتق اینگوینال و هیدروسل چپ داشتم: آتروفی بیضه چپ ب ابعاد mm 16*22*32/اکوپاترن و پارانشیمال طبیعی بیضه راست کاملا طبیعی و ب ابعاد mm22*45 1) آیا بیضه چپ بنده اسپرم هم میسازد؟ آزمایش اسپرم سه ماه پس از عمل Volume:3.5 ml Viscosity:few Total sperm count:40 mil/ml Abnormal forms:10% Motility:40% grade1:30 grade2:30 grade3:40 w.b.c:3-4 rbc:0-1 2)آیا آزمایشم نرمال است و اگر نه با توجه ب سالم بودن بیضه راست،چرا؟ سونو گرافی بعد 6 ماه: مایع حدود 2 ml سمت چپ کانال چپ کامل است 3) آیا هیدروسل دارم؟ 4) آیا این مقدار مایع پیشرفت خواهد کرد؟ 5) آیا من در آینده ب طور کاملا طبیعی بچه دار میشوم؟
پاسخ : با درود.1-و2- نمی توان دقیقا تعیین کرد هر بیضه شما چند درصد از اسپرمسازی را انجام می دهد ولی در کل آزمایش اسپرم شما تقریبا طبیعی است(فقط کمی تحرک اسپرمها کم است که در افراد مجرد می تواند طبیعی باشد و ضمنا فقط با یک آزمایش نمی توان قضاوت دقیقی کرد) 3- معاینه لازم است و سونوگرافی ملاک نیست. 4- معمولا خیر.5- به احتمال زیاد بله.  [ 1392-11-22 10:58:48 ]
سوال : با سلام.پسر 20 ساله ای هستم که در زمان تولد دچار مشکل عدم نزول بیضه دو طرفه بوده ام. در سن 13 سالگی عمل لاپراسکوپی انجام داده ام و دکتر جراح بهم گفت که بیضه هات فاسد شدن.البته آلت تناسلیم هم رشد زیادی نداشته و روی صورتم هم مو ندارم. الان 5 ساله که دارم آمپول تستسترون می زنم. می خواستم بپرسم که آیا من دچار اختلال جنستی هستم؟(دو جنسه ام؟).یا این که راهی برای این که روی صورتم مو دربیاد هست؟و در آخر این که خطر سرطان بیضه برای من وجود داره؟در ضمن این مشکلات از نظر روحی خیلی اذیتم می کنند. با تشکر
پاسخ : با درود.بسیاری از کسانی که بیضه های نزول نکرده دارند دو جنسه نیستند و افراد مذکری هستند که فقط بیضه آنها نزول نکرده است.دو جنسی بودن معیارهای دیگری هم دارد که باید دید در شما وجود دارند یا خیر؟.در مورد رویش موی صورت همان تزریق تستسترون کافی و بسیار مفید است.در مورد خطر سرطان بیضه،اگر بیضه ای در شکم وجود نداشته باشد چنین خطری هم نیست اما اگر بیضه های نزول نکرده در شکم باشند خطر سرطان بیضه در شما بیش از افراد عادی است.  [ 1392-11-22 10:52:42 ]
سوال : سلام .من با انجام سونوگرافی فهمیدم که واریکسل 2.3 دارم وازمایش اسپرم هم انجام دادم ایا به نظر شما نیاز به عمل جراحی دارم ومن 2سال است که به ورزش بدنسازی مشغول هستم ایا به نظر شما دیگر نمی توانم به این ورزش ادامه دهم
پاسخ : ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین بدون معاینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است و نیاز به عمل دارد یا نه؟در هر صورت ورزش و بدنسازی را می توانید ادامه دهید.  [ 1392-11-22 10:51:28 ]
سوال : سلام اقای دکترمن یک بارسوالم روفرستادم اما جواب نگرفتم میخاستم بدونم اگردرحالت ایستاده یا خابیده توده واریسی معلوم باشه واریکوسل درجه چندهست (درضمن وقتی زورمیزنم توده کرم مانند کاملا قابل لمسه)ممنون سایت خوبتون.
پاسخ : با درود.اگر در حالت ایستاده و بدون زور زدن کاملا قابل مشاهده باشد درجه سه محسوب می شود.  [ 1392-11-22 10:49:58 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences